-
»Louis«
Praktycznie cała piosenka " mam problem" to jeden wielki moj ulubiony tekst ... Moge jej sluchac bez konca :) szczegolnie w ponure zimowe wieczory ... -
»Louis«
Piszcie jak macie tez swoje ulubione kawalki na dlugie zimowe wieczory.. Polecam:
*Dizkret,Pezet - Przyjź na chwilę
*O$KA - Trzeba wiedzieć
*15 Minut Projekt feat Sokoł & A. Szarmach - Najdluzszy Chillout W Miescie -
fanAtyk
Jeśli chodzi o Grammatika to moim numero uno są "Zwyczajne marzenia" ze świateł miast. Genialny kawałek. -
Fubu
cala plyta Noona "Bleak output" na dlugie zimowe wieczory, ale one szybko nie przyjda;) -
-
Tralala
Dla mnie 'Czasem' i 'Zwyczajne Marzenia'. Niesamowite teksty. Uzalezniajace. Mozna by sluchac bez konca. Aaa, no i jeszcze 'Pamietam' z eFIeSZet'em;):) -
Fubu
zgadza sie, a na kiepskie chwile "niema skroconych drog"..bardzo i zawsze pomaga ten kawalek -
Pan Aks
EP+: Czasem [w ogóle pierwszy kawałek gtmtk, który usłyszałem] i CHCWD
Światła: Każdy ma chwile, Mówią mi, Pamiętam
Eternia: List z ziemi [najlepszy tekst Eldoki made ever]...No i może jeszcze: "Kim jesteśmy? jest nas kilku, mudżahedini dźwięku, masz przed sobą fanatyków" [Tylko słowo] -
Pan Aks
BTW: zimą słucham raczej kolęd.
Grammatika uwielbiam cały rok, ale szczególną przyjemność sprawia mi słuchanie [zwłaszcza Świateł i Eterni] jesienią.. -
Kananu Amira Kate
Grammatik to jeden z ze skladow, od ktorych zaczynalam, ale teraz wyjatkowo mnie wzielo. slucham caly czas. ale trudno mi wymienic konkrente kawalki. bo to po prostu mistrzostwo -
Anonim
Takich tekstów jest mnóstwo, bo chłopak gada do rzeczy! Mój ostatni ulubiony kawałek z '3' mam w swoim profilu. -
Johny
"Jakim cudem może być wszystko na swoim miejscu?
Skoro ty masz w dupie, to co my mamy w sercu." -
Krzy5ztofos
co tu gadac leszek jest najlepszy w tym co robi ...
..."jakie blaski jakie cienie o czym jest ta mowa "...
pozwolicie ze sie nie wypowiem ... szacunek -
"...hcwd za nieprzemyslane slowa..." tak to szlo dalej...
ale grammatik mial juz lepsze texty pozniej... nie mozna sie jarac tylko starymi rzeczami, sa nowe, lepsze.....
-
Pan Aks
Widzisz...Ja również wymieniłem CHCWD...
To dlatego, że jaram się tym kawałkiem wciąż tak samo i na równi z kozackimi numerami ze Świateł czy z Eternii...
Nie ma więc co mówić, że następne były lepsze czy gorsze [bo i takie były - np. pierwsze eldo solo mi prawie zupełnie nie wchodzi]. My się po prostu tym jaramy wciąż tak samo :) -
Lady A....
Każdy z osobna tekst Eldoki jest wyjatkowy & głęboki. Jak dla mnie koleszka stąpa na wyżynach umiejętności składania rzeczywistości w słowach. Mistrzem jest dla mnie kawałek "Plaża" & "Nie ma skróconych dróg". Do kawałków ze $wiateł często powracam & za każdym razem słucham ich jak za pierwszym razem...mój faworyt w polskiej twórczości hh. -
Grono.Net
mistrzem jest tekst eldo z kawalka "deszcz" i jeszcze swietny jest w "sila slova" -
WONZKI
Mistrzoskie dla mnie z grammatikó to z ep + CHCWDP Ze Swiatła miasta "Wiatru czas " a tak to wogole prawie wszysko jest wypas yo elo !!! :) :) pozdro!!!!! -
WONZKI
heheh zem sie pomylił oczywiscie chodziło mi o CHCWD z EP + :):):): ale dałem!!!hehehheeh -
fanAtyk
-
Anonim
"Ten wie tamten wie tylko ja nie wiem może coś przeoczyłem a może nie znam sam siebie ONI..." - Mędrcy z kosmosu, Nie ma skróconych dróg, Każdy ma chwile, List z Ziemi, w ogóle to nie ma co pisać, jest zajebisty...