GRCHW ™ [2252]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Osobiście nigdy tam nie grałam, ale nie raz bywało się popatrzeć na grających. Nie wiem czy zauważyliście ale grochowski "Drukarz" nie jest jedynym gościem na Wembley'u... Co jakiś czas umawiają się tam Murzyni (Afroamerykanie jeżeli ktoś chce być poprawny politycznie) i urządzają sobie mecze. Najlepsza zabawa jest latem, jak biegają w samych spodenkach, a kurz unosi się w powietrzu...nic tylkko lwy w tle i grochowskie safari gotowe :)
  • 마이클

nie wszyscy Murzyni to Afroamerykanie...
  • Shinju

mój brat tam grywa...
  • K-MILIONEIRO

tez nie raz tam trenowalem za starych dobrych czasow w drukarzu :D

pozdrowki
  • Kubik

ja raczej tez nie raz...
  • orb

no ba :)

a to raczej nie są afroamerykanie bo kilku znam :)

lucky, który przyjechał do polski grać w legii, ale legia o nim nic nie wiedziała wymiata :)

a nawierzchnia jest wybitnie pod safari :)))
  • Pan Antoni

kiedyś zdarzyło mi się grać z owymi Afroamerykanami. To są studenci z Kickiego. I są naprawdę nieźli :))

• Anonim

dobra to powiedzmy że poprostu Murzyni, ok? Może rzeczywiście są dobrzy, nie wiem bo żadko oglądam ich mecze,tylko od czasu do czasu i to przez chwilke jak idę w stronę Skaryszaka, ale i tak jest śmiesznie bo mam wrażenie jakbym wyjechała z Warszawy, z Polski, ba nawet z Europy; )
  • tomasz

acha, czyli ogólnie rzecz biorąc egzotyka...ale przyzwyczajaj się do niej powoli :)
  • Foszi

raz szedłem tam koło 20-21 i bło ciemno a oni grali bez kitu tylko oczy było widać dobre ziomki
  • Anonim

teer==> niby dlaczego miałabym się do tego przyzwyczajać powoli? Lata w Polsce coraz cieplejsze i coraz bardziej porównywalne z tymi nad M.Śródziemnym, palmę na rondzie DeGaulle'a (nie mam pojęcia jak to się pisze) już mamy. Jeszcze chwila i zamiast jabłek będziemy sadzić pomarańcze :D
    Ale nie zmienia to faktu,że nienawidzę upałów!!! help me :(
  • tomasz

pisząc o egzotyce nie do końca mi chodziło o warunki termiczne, ale po części masz tu racje
  • Anonim

teer==> no to jeżeli chodziło ci o osobliwości.... to tego też w Polsce pod dostatkiem :) Do koloru do wyboru. Murzynki na Wembleju i Żółtki na stadionie- najbardziej azjatyckim punkcie Europy; )
  • tomasz

AgA==> :)
  • (L) Don Chrisstos De'Santos (L)

Pamietam ze mielismy meczyki z tymi murzynami i azjatami i jak azjatow jeszcze udalo nam sie pokonac to z murzynami dostalismmy takie baty ze hoho! (bo oni z cala pewnoscia VooDoo praktykuja) :]
  • Anonim

Don Chrisstos ==> napewno masz rację. Wy sobie spokojnie graliście, a część wszysch przeciwników stała gdzieś tam obok w krzakach robiąc VooDoo z włosów czy kawałków paznakci lub naskórka; ) Te kłócia w boku i masowe kontuzje to nie był przypadek; )

tak nawet zaobserwowalem jeden rytual -/+ w polowie meczu 1 z nich zszedl z boiska zrobil 15 okrazen do okola boiska poczym wrocil grac jakby nigdy nic...
  • Anonim

Don Chrisstos ==> niech zgadne... chwile później zaczął padać deszcz,śnieg,grad zaczęło silnie wiać,albo słońce grzało na maxa. To kolejna sztuczka,a ten co się "rozgrzewał" to pewnie szaman był; D

na bank :D
  • maniek G.R.C.H.W. (L)

ja na wembley codziennie gram nawet z murzynkami:)
    zajebiste z nich ziomki
  • 1
  • 2
| |

Jestem z grochowa, dołączam do tego grona! Niech nas zobaczą!

Fotki

Miejsca grona (3)