Green Day [2630]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • *MOSHER*

Kogo i za co najbardziej lubicie?? :)
  • INŻ. ZIEJA normalnie

wszystkich członków i wszystkie członki; P
  • Haushinka

dziwny temat:) jak napisala booska-wszystkich. To oni razem (nie osobno) tworza wspaniala muzyke:) pozdrawiam
  • ♥♥ *;KaWi; *♥♥

Ja osobiście najbardziej kocham Billie'go Joe, ale do reszty Greendayowców nic nie mam :P Kocham ich, muzyke którą tworzą... są zajebiści...
  • Anonim

Wszyscy... generalnie nikt wyglądowo, ani nic w moich oczach nie wyróżnia się; )
  • Drizzt Do'Urden

Ja tak jak większość lubię cały zespół. Możę więcej przyglądam się Mikowi.... bo on tak jak ja gra na bassie :D. Tre Cool jest bardzo śmieszny a Bille... ''on ma takiego pozytywnego demona w oczach'' jak kiedyś przeczytałem czyjąś wypowiedź :D
  • Drizzt Do'Urden

Ja tak jak większość lubię cały zespół. Możę więcej przyglądam się Mikowi.... bo on tak jak ja gra na bassie :D. Tre Cool jest bardzo śmieszny a Bille... ''on ma takiego pozytywnego demona w oczach'' jak kiedyś przeczytałem czyjąś wypowiedź :D
  • Drizzt Do'Urden

• Anonim

ja lubię ich muzykę, a o nich nie myślę, bo wg mnie nie są zbyt przystojni - nie znam ich tak, by móc coś więcej o nich powiedzieć. a piosenki to Holiday i zaraz po tym Blvd. of broken dreams
  • Anonim

wszyscy sa spoko, wogole fajne chlopaki
  • INŻ. ZIEJA normalnie

SĄ ja to chcę takiego męża jak Billie :P
  • agnieszka

wszystkich uwielbiam no ale jak bym miała jednego wybrać to billego-chodzący ideał..
  • INŻ. ZIEJA normalnie

Aga kiedy on już jest mój; P
  • agnieszka

jedyna myśl która mnie przy życiu podtrzymuje to to, że kiedyś spotkam billego i tak sie w we mnie zakocha ż rzuci dla mnie żone, dzieci (ogólnie nie popieram zdrady małżeńskiej noa le w tym przypadku to wyjątek) i bedziemy sobie gdzieś razem żyć i będzie mi codziennie grałi śpiewał marcy's day parade
  • *MOSHER*

Już raz rzucił swoją żonę dla mnie.Mam nadzieje że drugi raz to sie nie powtórzy, bo tym razem ja ucierpię hehe : D
  • Ewa

Biedny chłopak.
    Jakby miał obskoczyć wszystkie potencjalne "zony" to by z wyra nie wychodził, a każda miałaby go na 5 minut...

Dlatego ja zaklepuję Dirnta - przy obecnym popycie to załapię się może na pół godzinki

:) :) :) :) :)
  • INŻ. ZIEJA normalnie

Ewa wszystkiego najlepszego; ] życzę Billiego :P
  • Ewa

Znaczy się - wypożyczysz mi go choć na kwadransik?
  • INŻ. ZIEJA normalnie

na yyyyy 3 minuty nie więcej :P
  • agnieszka

ja do życzen sie dołączamm...ktoś tu zapomina że bill'y jest mój
    pozwole tylko żeby z okazkji urodzin zaśpiewał ci sto lat:) na nic innego sie nie zgodze:0
| |

Nie ma?! Nie ma Green Daya'a?! Jak to nie ma? Już jest w takim razie :) Od moderatora: dyskusje n...

Fotki

Miejsca grona (0)