-
*MOSHER*
-
INŻ. ZIEJA normalnie
-
Haushinka
dziwny temat:) jak napisala booska-wszystkich. To oni razem (nie osobno) tworza wspaniala muzyke:) pozdrawiam -
♥♥ *;KaWi; *♥♥
Ja osobiście najbardziej kocham Billie'go Joe, ale do reszty Greendayowców nic nie mam :P Kocham ich, muzyke którą tworzą... są zajebiści... -
-
Anonim
Wszyscy... generalnie nikt wyglądowo, ani nic w moich oczach nie wyróżnia się; ) -
Drizzt Do'Urden
Ja tak jak większość lubię cały zespół. Możę więcej przyglądam się Mikowi.... bo on tak jak ja gra na bassie :D. Tre Cool jest bardzo śmieszny a Bille... ''on ma takiego pozytywnego demona w oczach'' jak kiedyś przeczytałem czyjąś wypowiedź :D -
Drizzt Do'Urden
Ja tak jak większość lubię cały zespół. Możę więcej przyglądam się Mikowi.... bo on tak jak ja gra na bassie :D. Tre Cool jest bardzo śmieszny a Bille... ''on ma takiego pozytywnego demona w oczach'' jak kiedyś przeczytałem czyjąś wypowiedź :D -
Drizzt Do'Urden
Anonim
ja lubię ich muzykę, a o nich nie myślę, bo wg mnie nie są zbyt przystojni - nie znam ich tak, by móc coś więcej o nich powiedzieć. a piosenki to Holiday i zaraz po tym Blvd. of broken dreams -
Anonim
-
INŻ. ZIEJA normalnie
-
agnieszka
wszystkich uwielbiam no ale jak bym miała jednego wybrać to billego-chodzący ideał.. -
INŻ. ZIEJA normalnie
-
agnieszka
jedyna myśl która mnie przy życiu podtrzymuje to to, że kiedyś spotkam billego i tak sie w we mnie zakocha ż rzuci dla mnie żone, dzieci (ogólnie nie popieram zdrady małżeńskiej noa le w tym przypadku to wyjątek) i bedziemy sobie gdzieś razem żyć i będzie mi codziennie grałi śpiewał marcy's day parade -
*MOSHER*
Już raz rzucił swoją żonę dla mnie.Mam nadzieje że drugi raz to sie nie powtórzy, bo tym razem ja ucierpię hehe : D -
Ewa
Biedny chłopak.
Jakby miał obskoczyć wszystkie potencjalne "zony" to by z wyra nie wychodził, a każda miałaby go na 5 minut...
Dlatego ja zaklepuję Dirnta - przy obecnym popycie to załapię się może na pół godzinki
:) :) :) :) :) -
INŻ. ZIEJA normalnie
-
Ewa
-
INŻ. ZIEJA normalnie
-
agnieszka
ja do życzen sie dołączamm...ktoś tu zapomina że bill'y jest mój
pozwole tylko żeby z okazkji urodzin zaśpiewał ci sto lat:) na nic innego sie nie zgodze:0