Greenpeace [777]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Waloszka - podziwiam za optymizm; ]

Firmy i moda...? No tu się musze z Wami zgodzić. Korporacje zrobią wszystko, żeby wyjść na swoje. Dlatego niech eco będzie modne, bo jesli przestanie, to znów będzie gorzej...; /

A tak BTW... co prawda mam w opisie, że olewam kwiatki sratki i facet ma szanować kobitkę codziennie, ale... ale że jako jestem babeczką, to wszystkim babeczkom składam eco-życzenia!!! W końcu to nasz dzień!; ]
  • Krzysiek

Moda ekologii ciągnie za soba same plusy - juz teraz firmy bardziej się prześcigają w rózny sposób jeśli chodzi o bycie 'eko'. Chcą pokazać klientowi, że to właśnie oni są najfajniejsi i w ogóle. To działa na ludzi, ale nieważne jak jest to robione, ważne, że sa pozytywne skutki :)
  • ?????

jakim cudem wyszlo im rowno 70000? cos mi sie wydaje ze firma powiedziala ze zasadzi 70 tysi a ta cala akcja to jedna wielka sciema
  • M

Z tego co wcześniej przeglądałem to było napisane że zasadzą przynajmniej 70000 i pewnie przy tym zostaną.
    Poza tym cuda się zdarzają; P
  • Marta.

ja zasadzą 70 001 t będzie cud?
  • M

Na miarę rozmnożenia chleba i ryb XD
  • Krzysiek

70.000 drzew. To chyba sporo? Nie wydaje się Wam? Równo, czy nie, ie wydaje mi się to ściemą. Nawet jeśli zalogowało sie 5 razy więcej użytkowników. 70.000 drzew dla Kampinosu czy OPN to na prawdę sporo.

Nie widzę sensu szukania dziury w całym. Bo ile Ty np. zrobiłeś dla ekologii?
  • M

Jeżeli "Ktoś" nie zauwazył to ja i Waloszka z tego powodu się cieszymy i wyśmialiśmy pomysł wielkiej sciemu i cudu... Czyli nie powinno się urzywac liczby mnogiej w zwracaniu uwagi na to czy to sporo czy nie :P
  • Anonim

Zawsze lepiej 70.000 niż nic :)
| |

Nic dodać nic ująć. Organizacja pozarządowa zajmująca się ochroną środowiska. http://www.greenpea...

Fotki

Miejsca grona (0)