Greenpeace [777]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • *

• -->Aga<--

ok, ja sie podpisalam i wyslalam:)
  • ShReku

taaak. protestujmy tez przeciwko budowie fermy kurczat
  • M

Powinno się protestować za aborcją do 18 roku życia jak tak czytam twoje żałosne wypociny :/ Nie umiesz przekonać i tracisz argumenty bo nie masz racji, to próbujesz obrazić ludzi o odmiennych poglądach. Jesteś bardziej żałosny od naszej chyba już byłej rzecznik praw dziecka. Żal mi Ciebie. Ciesz się że modernia rzadko tu zagląda, jeśli w ogóle to robi...
  • ShReku

A co komu przeszkadza budowa fermy????
  • kitka

A może byś zajrzał do linka? Taka ferma to źródło zanieczyszczeń. Te kurczaki będą wytwarzać pełno metanu i innych świństw. Poza tym same widoczki są ładne. naprawdę. Przeczytaj przeciwko czemu znowu protestujesz zamiast się zbłaźniać. Nie mówiąc już o tym, ze zwierzeta powinny być trzymane w lepszych warunkach, a nie w jakichś fermach klatkowych czy coś.
  • ShReku

Wogole wrocmy do sredniowiecza i jedzmy korzonki bo "kurczaki wytwarzaja metan" a ferma zakluca ci widoczki
  • M

Przeprowadź się w pobliże to pogadamy. Sam jesteś prosto ze średniwiecza i masz typowy kompleks na tym punkcie. Starasz się robic co się da by Ci nic go nie przypominało. Obrażasz ludzi więc nie będę nawet uważał na język, więc albi zewrzyj usta, albo podaj prawdziwy argument który nie będzie śmieszny.
  • ShReku

Nie ja jestem ze średniowiecza tylko wy. Ja nie blokuje budowy wszystkiego co sie da. A wy tak. A jeśli nic byśmy nie budowali to nawet średniowiecze byłoby marzeniem.
  • kitka

A myslałeś, ze moznaby budowac mądrze?
    Gdybyśmy budowali wszystko z twoim tokiem.. hmm... umownie nazwijmy to myśleniem, to za 100 lat nie bedzie niczego. Patrz w przyszłość. Atmosfera sama się nie oczyści. Nie przy wycinaniu ddrzew połaczonym z budowaniem kolejnych niepotrzebnych a zanieczyszczających wszystko budynków. Fermy takie zanieczyszczają tez glebe i wodę. pisze, bo jak zauważyłam masz problemy z czytaniem dłuższych zdań z linka... Już swoją drogą, że futra z norek sa zbędne. Nawet przygłup powinien to rozumieć...

A to "blokowanie wszystkiego co się da"... Nie poniżaj się, dziecko... Takie wyssane z palca zarzuty uważasz za dobry argument.. Pff... xD
  • ShReku

Wyssane z palca???? A chociażby rospuda to co???
  • Miki

Ludzie, ten chłopak ma jakieś problemy, bo naprawdę nie jestem w stanie uwierzyć, że można być aż tak głupim w wieku 15 lat. Poczytaj sobie, dlaczego ludzie nie chcą tej fermy. I to nie greenpeace, a zwykli tubylcy, którzy mają nadzieję ukręcić trochę kasy z turystyki.
  • M

>Shreku napisał
    >Wyssane z palca???? A chociażby rospuda to co???

Jesteś permanentnym idiotą jeśli za przykład podajesz rospudę bo ona powinna względem prawa byc pod ochroną tylko jak zwykle ktoś nie dopełnił obowiązku! Poza tym ekolodzy już wcześniej podawali alternatywne trasy tylko komuś zalerzało z jakiegoś powodu by przeechac przez rospudę. Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze pacanie. Jesteś tak przerażająco impertynencki że aż nie można nieodpowiedziec na twe wypociny bo to się w pale nie mieści.
  • kitka

>Miki napisał
    >Ludzie, ten chłopak ma jakieś problemy, bo naprawdę nie
    >jestem w stanie uwierzyć, że można być aż tak głupim w
    >wieku 15 lat.

Myślę, że te problemy wynikają z posiadania niemęskiego pieska.; P
  • Пaшa

dolaczam sie. fermy norek nie tylko nie powinny powstawać, ale i NIE POWINNY istnieć w ogóle.
  • *

>Shreku napisał
    >Wogole wrocmy do sredniowiecza i jedzmy korzonki bo
    >"kurczaki wytwarzaja metan" a ferma zakluca ci widoczki

widzisz tu nie chodzi o samo jedzenie kurczakow ale o skale na jaka hoduje sie zwierzeta
    ilosc hodowanych zwierzat zabijanych w celach wyzysku przerasta realne potrzeby ludzi.

co roku dla samego miesa zabija sie kilka MILIARDOW zwierzat
    a wiekszosc miesa i tak nie jest zjadana.

tu nie chodzi nawet o sama konsumpcje ale o skale biznesu i pieniedzy jakie czerpia firmy, niszczac rownowage w naturze.

..
    co w efekcie dotyka nas samych.
  • ShReku

jak cie ktos dotyka to idz to zglos
  • ShReku

>kitka napisała:
    >>Miki napisał
    >>Ludzie, ten chłopak ma jakieś problemy, bo naprawdę nie
    >>jestem w stanie uwierzyć, że można być aż tak głupim
    >w
    >>wieku 15 lat.
    >
    >Myślę, że te problemy wynikają z posiadania niemęskiego
    >pieska.; P

Huj cie szmato obchodzi piesek??
  • Anonim

zabolalo, co?:P pewnie sie piesek przy tobie meczy:P nosisz go w torebce?
  • Miki

Mi się podoba najbardziej fota jego starego w kalefixach na fotelu xD
  • 1
  • 2