-
Caryca Katarzyna
Tyle wczoraj mówiliśmy o fajnych zespołach, że nie sposób było spamiętac. Proponuję więc zrobić listę przebojów fundraiserów. Ja zaczynam: Indios Bravos ("Pom pom", "Tak to tak", "Drogi"); Habakuk ("Rozczochrany łeb"; )), Lech Janerka ("Rower") i oczywiście Vavamuffin- "Jah jest prezydentem" :) -
})i({ Ola })i({
ja proponuje, mimo iz nie bylam na wyjezdzie 5G - najgorsze ragga w miescie:)))) i Anna Jantar - nic nie moze przeciez wiecznie trwac :P :):):) -
abufu
Super że właśnie wypisałyście te zespoły, przed chwilką sobie ściągnąłem Vavamuffin calusi albumik :P i zarzuciłem "Jah jest prezydentem" haha, Bardzo mi się podobało to że tak do Was wpadłem i się widzieliśmy, tak sobie kursuje z Łodzi do Wawy; ) Super sprawa, no nic Pozdro 4 Ya All !! -
m
Z klimatów reggae baaaardzo polecam Paprika Korps :)
A z innych może ktoś zna Dead Kennedys? Na pewno nie :P
W swoim profilu mam za to linka do miejsca, z którego można ściągnąć za friko całą dyskografię zespołu Leningrad - łobuzerskiego SKA i nie tylko prosto z Sankt Petersburga :) Równiez polecam :) -
-
Anonim
Ja polecam Koli "Kukurydza".. W tym przypadku słowa to za mało, zresztą jak posłuchacie to zrozumiecie :) -
Anonim
A tak z zupełnie innych klimatów to polecam ściągnąć sobie piosenkę "Splish Splash" Boby'ego Darin i "Rum And Coca Cola" Andrem Sisters. Oba kawałki na pewno podpasują Maćkowi Sz. :] -
})i({ Ola })i({
wyjatkowo przyznam racje karolinie;p koli jest boskie!!!! ale tez poszukajcie electrik rutheboyz nie wiem czy dobrze napisalam wiec szukajcie po tytule piosenki znowu lato... ale warto sie pomeczyc w szukaniu naprawde:)))))))) -
m
Raczej Rudeboys :)
Pamiętam ich piosenkę jedną o tym, że "Rzeczywistość zostanie rzeczywistością nawet wtedy, kiedy na maxa przestaniesz w nią wierzyć"; D -
})i({ Ola })i({
ta piosenka jest etz zajebista, ogolnie mi sie podobala cala plyta wiec warto zobaczyc co to i jak to sie je:))) co do nazwy to napisama ze niezazbytnio pamietam jak to sie pisze wiec z gory i z dolu przepraszam za klopoty:))))))))))