Greenpeace [777]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Caryca Katarzyna

Tyle wczoraj mówiliśmy o fajnych zespołach, że nie sposób było spamiętac. Proponuję więc zrobić listę przebojów fundraiserów. Ja zaczynam: Indios Bravos ("Pom pom", "Tak to tak", "Drogi"); Habakuk ("Rozczochrany łeb"; )), Lech Janerka ("Rower") i oczywiście Vavamuffin- "Jah jest prezydentem" :)
  • })i({ Ola })i({

ja proponuje, mimo iz nie bylam na wyjezdzie 5G - najgorsze ragga w miescie:)))) i Anna Jantar - nic nie moze przeciez wiecznie trwac :P :):):)
  • abufu

Super że właśnie wypisałyście te zespoły, przed chwilką sobie ściągnąłem Vavamuffin calusi albumik :P i zarzuciłem "Jah jest prezydentem" haha, Bardzo mi się podobało to że tak do Was wpadłem i się widzieliśmy, tak sobie kursuje z Łodzi do Wawy; ) Super sprawa, no nic Pozdro 4 Ya All !!
  • m

Z klimatów reggae baaaardzo polecam Paprika Korps :)

A z innych może ktoś zna Dead Kennedys? Na pewno nie :P

W swoim profilu mam za to linka do miejsca, z którego można ściągnąć za friko całą dyskografię zespołu Leningrad - łobuzerskiego SKA i nie tylko prosto z Sankt Petersburga :) Równiez polecam :)
  • Anonim

Ja polecam Koli "Kukurydza".. W tym przypadku słowa to za mało, zresztą jak posłuchacie to zrozumiecie :)
  • Anonim

A tak z zupełnie innych klimatów to polecam ściągnąć sobie piosenkę "Splish Splash" Boby'ego Darin i "Rum And Coca Cola" Andrem Sisters. Oba kawałki na pewno podpasują Maćkowi Sz. :]
  • })i({ Ola })i({

wyjatkowo przyznam racje karolinie;p koli jest boskie!!!! ale tez poszukajcie electrik rutheboyz nie wiem czy dobrze napisalam wiec szukajcie po tytule piosenki znowu lato... ale warto sie pomeczyc w szukaniu naprawde:))))))))
  • m

Raczej Rudeboys :)
    Pamiętam ich piosenkę jedną o tym, że "Rzeczywistość zostanie rzeczywistością nawet wtedy, kiedy na maxa przestaniesz w nią wierzyć"; D
  • })i({ Ola })i({

ta piosenka jest etz zajebista, ogolnie mi sie podobala cala plyta wiec warto zobaczyc co to i jak to sie je:))) co do nazwy to napisama ze niezazbytnio pamietam jak to sie pisze wiec z gory i z dolu przepraszam za klopoty:))))))))))
| |

Nic dodać nic ująć. Organizacja pozarządowa zajmująca się ochroną środowiska. http://www.greenpea...

Fotki

Miejsca grona (0)