Greenpeace [777]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Witam,

w pażdzierniku odbędzie się nabór dla aktywistów w Warszawie. Jak zgłaszam się. Ciekaw jestem czy ktoś jeszcze obecny na tym gronie ma podobne plany. Prosiłbym również by w tym wątku odezwali się aktywiści, ale tylko z Warszawy.

• martyna

ja chętnie, tylko nie wiem czy już mogę.... a nabór przez internet czy w jakimś miejscu??
  • Anonim

tzn. jesteś według tego co rozmawiałem z typem co jest odpowiedzialny za rekrutacje , raczej za mloda. Ja mam 16 lat i potrzebuje pozwolenie od rodziców a aktywista bierze na siebie konsekwencje członkostwa tzn. czasami może dojśc do łamania prawa. Ale spoko to tylko tak groźnie brzmi.; )

Polecam koleżanko dowiedzieć sie czy Twój wiek jest odpowiedni bezpośrednio z facetem od rekrutacji. Jego e-mail znajdziejsz na http://www.greenpeace.pl

Nabór nie jest internetowy, tylko bedzie spotkanie w biurze Greenpeace w Warszawie dla wszystkich nowych członków.
  • anna

o, o, od października zamieszkam w wawie i rozważałam wolontariat.
    Nie wiem czy studia mi pozwolą, ale postaram się.
    pozdrawiam
  • wytrzepany ze styropianu

ja tez bym chcial sie zglosic tylko nie wiem czy za młody nie jestem... ktos wie cos na ten temat?
  • Anonim

Ja mam wiedze na ten temat, bo dopytywałem się oto. Ile masz lat?
  • Anonim

>popik napisała:
    >o, o, od października zamieszkam w wawie i rozważałam
    >wolontariat.
    >Nie wiem czy studia mi pozwolą, ale postaram się.
    >pozdrawiam

Miejmy nadzieje, że znajdziesz wolny czas by aktywnie uczestniczyć.
    Każdy nowy członek jest ważny, bo jak to sie mówi "fucked greens" muszą walczyć i wywierać wpływ na ludzi, którzy często nie mają świadomości o degradacji środowiska.
  • maleństwo?!

myślicie, że mając 16 lat mogę się na coś przydać?; >
  • anna

jasne, w tym wieku ma się mało oporów przed robieniem rzeczy szalonych :P
  • Uola

ja tez chetnie sie przylacze, a przynajmniej bardzo bym chciala z pozwoleniem od rodzicow nie bedzie zadnego problemu :).

Przydaloby sie aby na tym gronie bylo zapisane kiedy jest ta "rekrutacja".
  • Anonim

>maleństwo?! napisała:
    >myślicie, że mając 16 lat mogę się na coś przydać?; >

Zdecydowanie tak. Jednak jak pisałem już wcześniej niezbędne jest pozwolenie rodziców.
  • Anonim

> ja tez chetnie sie przylacze, a przynajmniej bardzo bym chciala z pozwoleniem od rodzicow nie bedzie zadnego problemu :). Przydaloby sie aby na tym gronie bylo zapisane kiedy jest ta "rekrutacja".

Mówisz masz. Konkretne miejsce rekrutacji nie jest w tej chwili pewne na 100%. Najprawdopodobniej będzie to siedziba Greenpeace w Warszawie. Dokładny termin również nie jest w tej chwili znany. Wszystko wyjaśni się w pierwszych dniach października i wtedy napisze o tym na tym gronie dla wszystkich zainteresowanych. Należy sie spodziewać, że bedzie to w godzinach popołudniowych, gdy wszyscy będą wolni po szkole, wykładach, pracy itp.
  • Znad kubka kawy

W sumie czemu nie :) jeśli tylko mój plan zajęć na to pozwoli, to bardzo chętnie; )
  • Kamila, nie Kama.

ja tak samo - i sporo moich koleżanek ale mniejsza o to - czy mając 13 lat można cokolwiek zrobic ????????????????????? oczywiście pozwolenie od rodziców na 100%
  • anna

>Znad kubka kawy napisała:
    >W sumie czemu nie :) jeśli tylko mój plan zajęć na to
    >pozwoli, to bardzo chętnie; )

więc jak dobrze pójdzie możemy się spotkać i tutaj :)
  • wytrzepany ze styropianu

no własnie...ja mam 13 lat...
  • karlajn

właśnie szukałam informacji na temat wolontariatu. Ktoś wie na czym polega ta rekrutacja ?
  • Znad kubka kawy

>popik napisała:
    >>Znad kubka kawy napisała:
    >>W sumie czemu nie :) jeśli tylko mój plan zajęć na to
    >>pozwoli, to bardzo chętnie; )
    >
    >więc jak dobrze pójdzie możemy się spotkać i tutaj :)

Świat jest mały :) Mam nadzieję,że się uda tojakoś wszystko ze sobą pogodzić:)
  • Anonim

>Kam ... napisała:
    >ja tak samo - i sporo moich koleżanek ale mniejsza o to -
    >czy mając 13 lat można cokolwiek zrobic
    >????????????????????? oczywiście pozwolenie od rodziców na
    >100%

Z tego co mi wiadomo 13 lat to zamało... przykro mi trzeba poczekać min. do 16 roku życia. Cyhba że sie coś zmieni, a informacje o tym bede miał na początku października.
  • Anonim

>fak de ju es ej napisał
    >no własnie...ja mam 13 lat...

j.w.
  • 1
  • 2
| |

Nic dodać nic ująć. Organizacja pozarządowa zajmująca się ochroną środowiska. http://www.greenpea...

Fotki

Miejsca grona (0)