- 1
- 2
-
Anonim
Witam,
w pażdzierniku odbędzie się nabór dla aktywistów w Warszawie. Jak zgłaszam się. Ciekaw jestem czy ktoś jeszcze obecny na tym gronie ma podobne plany. Prosiłbym również by w tym wątku odezwali się aktywiści, ale tylko z Warszawy.
-
martyna
ja chętnie, tylko nie wiem czy już mogę.... a nabór przez internet czy w jakimś miejscu?? -
Anonim
tzn. jesteś według tego co rozmawiałem z typem co jest odpowiedzialny za rekrutacje , raczej za mloda. Ja mam 16 lat i potrzebuje pozwolenie od rodziców a aktywista bierze na siebie konsekwencje członkostwa tzn. czasami może dojśc do łamania prawa. Ale spoko to tylko tak groźnie brzmi.; )
Polecam koleżanko dowiedzieć sie czy Twój wiek jest odpowiedni bezpośrednio z facetem od rekrutacji. Jego e-mail znajdziejsz na http://www.greenpeace.pl
Nabór nie jest internetowy, tylko bedzie spotkanie w biurze Greenpeace w Warszawie dla wszystkich nowych członków. -
anna
o, o, od października zamieszkam w wawie i rozważałam wolontariat.
Nie wiem czy studia mi pozwolą, ale postaram się.
pozdrawiam -
-
wytrzepany ze styropianu
ja tez bym chcial sie zglosic tylko nie wiem czy za młody nie jestem... ktos wie cos na ten temat? -
Anonim
-
Anonim
>popik napisała:
>o, o, od października zamieszkam w wawie i rozważałam
>wolontariat.
>Nie wiem czy studia mi pozwolą, ale postaram się.
>pozdrawiam
Miejmy nadzieje, że znajdziesz wolny czas by aktywnie uczestniczyć.
Każdy nowy członek jest ważny, bo jak to sie mówi "fucked greens" muszą walczyć i wywierać wpływ na ludzi, którzy często nie mają świadomości o degradacji środowiska. -
maleństwo?!
-
anna
jasne, w tym wieku ma się mało oporów przed robieniem rzeczy szalonych :P -
Uola
ja tez chetnie sie przylacze, a przynajmniej bardzo bym chciala z pozwoleniem od rodzicow nie bedzie zadnego problemu :).
Przydaloby sie aby na tym gronie bylo zapisane kiedy jest ta "rekrutacja". -
Anonim
>maleństwo?! napisała:
>myślicie, że mając 16 lat mogę się na coś przydać?; >
Zdecydowanie tak. Jednak jak pisałem już wcześniej niezbędne jest pozwolenie rodziców. -
Anonim
> ja tez chetnie sie przylacze, a przynajmniej bardzo bym chciala z pozwoleniem od rodzicow nie bedzie zadnego problemu :). Przydaloby sie aby na tym gronie bylo zapisane kiedy jest ta "rekrutacja".
Mówisz masz. Konkretne miejsce rekrutacji nie jest w tej chwili pewne na 100%. Najprawdopodobniej będzie to siedziba Greenpeace w Warszawie. Dokładny termin również nie jest w tej chwili znany. Wszystko wyjaśni się w pierwszych dniach października i wtedy napisze o tym na tym gronie dla wszystkich zainteresowanych. Należy sie spodziewać, że bedzie to w godzinach popołudniowych, gdy wszyscy będą wolni po szkole, wykładach, pracy itp. -
Znad kubka kawy
W sumie czemu nie :) jeśli tylko mój plan zajęć na to pozwoli, to bardzo chętnie; ) -
Kamila, nie Kama.
ja tak samo - i sporo moich koleżanek ale mniejsza o to - czy mając 13 lat można cokolwiek zrobic ????????????????????? oczywiście pozwolenie od rodziców na 100% -
anna
>Znad kubka kawy napisała:
>W sumie czemu nie :) jeśli tylko mój plan zajęć na to
>pozwoli, to bardzo chętnie; )
więc jak dobrze pójdzie możemy się spotkać i tutaj :) -
wytrzepany ze styropianu
-
karlajn
właśnie szukałam informacji na temat wolontariatu. Ktoś wie na czym polega ta rekrutacja ? -
Znad kubka kawy
>popik napisała:
>>Znad kubka kawy napisała:
>>W sumie czemu nie :) jeśli tylko mój plan zajęć na to
>>pozwoli, to bardzo chętnie; )
>
>więc jak dobrze pójdzie możemy się spotkać i tutaj :)
Świat jest mały :) Mam nadzieję,że się uda tojakoś wszystko ze sobą pogodzić:) -
Anonim
>Kam ... napisała:
>ja tak samo - i sporo moich koleżanek ale mniejsza o to -
>czy mając 13 lat można cokolwiek zrobic
>????????????????????? oczywiście pozwolenie od rodziców na
>100%
Z tego co mi wiadomo 13 lat to zamało... przykro mi trzeba poczekać min. do 16 roku życia. Cyhba że sie coś zmieni, a informacje o tym bede miał na początku października. -
Anonim
- 1
- 2