-
Anonim
Bardzo bym prosiła o pomoc u osób które miały już styczność z pisaniem takiego programu albo takie które maja pomysł! proszę was to jest bardzo pilne! -
Пaшa
-
Anonim
Jak połączymy nasze siły to napewno damy rade a przy tym pomożemy mojemu miastu:) Może warto spróbowac!! -
anna
-
-
Anonim
Musze napisać program dla urzędu miasta :) Na co chce fundusze, na jakie rzeczy! -
Anonim
-
Przemek Szyperski
Odpowiadając na pytanie o cel Trzepniętej pozwole sobie zacytować (wyrwany z kontekstu) fragment jej wypowiedzi: ''chce fundusze''; -)
Trzepnięta, pozbieraj się trochę i wydoroślej, dołącz do jakiejś organizacji ekologicznej i tam spożytkuj swoją niespożytą energię zamiast rozpisywać się na gronach... -
Anonim
Tak? Wiesz ja mam grupę bardzo duża- osób w wieku od 15 do 22 lat. Po drugie współpracuje z panią od wosu. która bardzo dobrze sie zna. powiedziała mi o funduszach i programie który powinnam napisać. Po pierwsze ja właśnie wydoroślałam, choć takiej osobie nie muszę (i nie chce) tego udowadniać . a Ty?..nie mi to oceniać. Ale sadze ze ty nie robisz w słusznej sprawie nic. Tylko udajesz mądrego na takich forach. jak to. -
harrynash
>Trzepnieta! Mroweczka xD napisała:
>programie który powinnam napisać.
Helloł.
Jeśli chcesz napisać dobry program, w pierwszej kolejności powinnaś odpowiedzieć sobie na kilka podstawowych pytań:
1. Jakiej technologii chcesz użyć do napisania programu?
Obecnie najlepszym rozwiązaniem na rynku w programach klasy Enterprise jest technologia JAVA, a w szczególności metodyki wspierające komponenty osadzone EJB (według najnowszej specyfikacji JSR 220 FR, oczywiście).
2. Jakie ma być środowisko pracy i platforma sprzętowa?
Dla programu wykorzystującego do komunikacji z użytkownikiem protokół HTTP (potocznie zwanym "witryną sieci Web") dobrym rozwiązaniem jest praca w środowisku rozproszonym z osobnymi węzłami dla serwerów aplikacji i baz danych.
Architektura sprzętowa powinna wspierać przetwarzanie wielowątkowe, np. jakiś SunFire/Sparc/SunOS10.
To na początek; )
Pozdrawiam
-
Grzesiek
kurcze Ty na serio jesteś trzepnięta hehe, napisz o co biega?? bo chyba nie o program komputerowy?? organizujesz jakaś akcję, happening, koncert ??? i starasz się o dofinansownie z urzędu miasta ??? potrzebujesz czegoś w rodzaju kosztorysu ?? hehe napisz coś więcej to może ktoś pomoże, i przeanalizuj swój pierwszy wpis i zastanów się czy sama rozumiesz swoje pytanie :D -
Anonim
Macie racje moje pierwsze pytanie nie było najmądrzejsze.! Ale nie będę was obarczać moimi sprawami spotkałam się z grupka ludzi która mi już pomogła. Mamy wszystko gotowe. Jestem wam bardzo wdzięczna za wasze dobre chęci także u jednych pomoc!
Pozdrawia Trzepnięta Mróweczka;) -
Grzesiek
to może się pochwalisz co tam knujecie? jeśli ma to jakiś związek z tematyką tego grona. -
Anonim
-
Grzesiek
-
Anonim
Dziękuje Ci bardzo; ) Ja tez mam wielkie nadzieje a to już polowa sukcesu!