-
m
Od razu coś czułem, że źle się stało że to Grono otrzymało nazwę "Greenpeace" a nie "Fundraiserzy Greenpeace". Teraz trwają tu dyskusje o wegetarianiźmie i pojawiają się osobniki popierające frakcję anarchistyczną - błeeeeeee! :P -
a greenpeace to jakaś enklawa? poznałam już trochę osob z gp w tym wegetarian i wegan...poza tym, sa to ludzie z przeroznych miejsc/kultur/srodowisk i z roznymi pogladami...moze troche tolerancji, hm?
-
znikam
no to wybaczcie. ta nazwa naprawde mnie zmyliła trochę. już stąd wypieprzam. -
Anonim
Drogi Maćku wydaje mi się, że jest wystarczająco dużo miejsca na gronie, aby zmieścili się i fundraiserzy i aktywiści i wegetarianie i mięsożercy (nie wyłączając wolontariuszy i wegan :)
Przecież nie musisz wchodzi na topic o wegetarianiźmie jeśli nie czujesz potrzeby.
Do tego grona należy tak mało osób, że tworzenie osobnego dla grupy kilkunastu (a na gronie zaledwie kilku) fundraiserów chyba nie ma sensu. -
-
m
Chodziło mi bardziej o frakcję anarchistyczną niż o wegan; )
Dyskusja o zdrowym żarciu jest spoko - inaczej nie byłoby tu żadnego żywego tematu... -
Anonim
Byłyby żywe tematy, gdyby w końcu moje prośby, żeby się spotkać zostały spełnione... :(