Gronkowiec Sempołowskiej [239]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • AF

nowe grono-gim.sempołowskiej:]
    zapraszam was gymnazjaliści:P
  • Joanna

heh ja juz jestem!
  • Anonim

kocham cie za to grono :*
  • AF

ojej,ale miło:P
    dzięki:) :*
    wpadajcie i zapisujcie się!:)
    pozdr!
  • See new hear new feel anew

Ja byłem z gimnazjum numer 3 na Bródnie na ul. Bartniczej. Jestem z tego dumny. Nikt nie będzie miał takiej klasy :):):):)
  • Anonim

założe się że miałem lepszą klase w gim.....nie byłbym taki gdyby nie oni=))))
  • Anonim

gdzie mozna im zlozyc pisemne podziekowanie za wyedukowanie kubusia i jedrasa?
  • Anonim

ja moge coś dostać w prezencie,za to że jestem=))
  • Grono.Net

po co rozdzielać gim. od liceum??
    w ten właśnie sposób tworzymy sztuczne granice... po co??
  • Anonim

ja wiem tylko jedno-nie wypowiadam sie na forum liceum bo pewnie by mnie pogonili; ) a na serio to po prostu wiekszosc ich tematow dotyczy scisle liceum wiec sie nie pcham
  • Anonim

a to jest grono dla gim??...dla mnie to bez różnicy,ja mam 15 letnią przyjaciółke.....dla mnie się liczy to jaki jest człowiek a nie ile ma lat...!!!!
  • Grono.Net

dojrzałe podejście
  • Joanna

nie, to teraz to nie jest dlaa samego gimnazjum Jedrek..."gr.semp." jest dla wszystkich, tylko jest teraz nowe "gim. sempolowskiej:]" czy cos takowego dla nas tylko...:)
  • Joanna

kapisz?:]
  • Anonim

a to spoko=))
  • Joanna

:D stad Cie nikt nie wygania...nie martw sie:)
  • Anonim

odetchnąłem z ulgą=))))
  • Joanna

:]
  • olg

hieh , no zajebiste grono; P;)
  • AF

nie chodzi o to,żeby robić sztuczne granice i rozdzielać gim od lic,bo nie uważam,że licealiści są na tyle dojrzalsi,że nie mogą rozmawiać z gimnazjalistami:P
    tylko jak już ktoś chyba powiedział,są rzeczy które dotyczą tylko gimnazjum;) i licealiści by się zanudzili gdybyśmy na gronkowcu ciągle o czymś takim gadali;) zresztą nie ma przymusu,można pisać i na tym i na tym,jesli ktoś nie chce być w gim.sempołowskiej to nie:P
    ale zauważcie że jest grono liceum Sempołowskiej,więc może być i gimnazjum:)
    ha!:p
| |

grono przeznaczone dla uczniów Zespołu Szkół nr 53 w Warszawie ______________________ Poniższa...

XVI LICEUM OGÓLNOKSZTAŁCĄCE

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (1)