-
AF
-
Joanna
-
Anonim
-
AF
-
-
See new hear new feel anew
Ja byłem z gimnazjum numer 3 na Bródnie na ul. Bartniczej. Jestem z tego dumny. Nikt nie będzie miał takiej klasy :):):):) -
Anonim
założe się że miałem lepszą klase w gim.....nie byłbym taki gdyby nie oni=)))) -
Anonim
gdzie mozna im zlozyc pisemne podziekowanie za wyedukowanie kubusia i jedrasa? -
Anonim
-
Grono.Net
po co rozdzielać gim. od liceum??
w ten właśnie sposób tworzymy sztuczne granice... po co?? -
Anonim
ja wiem tylko jedno-nie wypowiadam sie na forum liceum bo pewnie by mnie pogonili; ) a na serio to po prostu wiekszosc ich tematow dotyczy scisle liceum wiec sie nie pcham -
Anonim
a to jest grono dla gim??...dla mnie to bez różnicy,ja mam 15 letnią przyjaciółke.....dla mnie się liczy to jaki jest człowiek a nie ile ma lat...!!!! -
Grono.Net
-
Joanna
nie, to teraz to nie jest dlaa samego gimnazjum Jedrek..."gr.semp." jest dla wszystkich, tylko jest teraz nowe "gim. sempolowskiej:]" czy cos takowego dla nas tylko...:) -
Joanna
-
Anonim
-
Joanna
-
Anonim
-
Joanna
-
olg
-
AF
nie chodzi o to,żeby robić sztuczne granice i rozdzielać gim od lic,bo nie uważam,że licealiści są na tyle dojrzalsi,że nie mogą rozmawiać z gimnazjalistami:P
tylko jak już ktoś chyba powiedział,są rzeczy które dotyczą tylko gimnazjum;) i licealiści by się zanudzili gdybyśmy na gronkowcu ciągle o czymś takim gadali;) zresztą nie ma przymusu,można pisać i na tym i na tym,jesli ktoś nie chce być w gim.sempołowskiej to nie:P
ale zauważcie że jest grono liceum Sempołowskiej,więc może być i gimnazjum:)
ha!:p
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Żoliborz
- Załóż własne grono tematyczne