GROOVE UP!!!! boska ekipa RAZEM MOŻEMY WSZYSTKO!!!!!!!! [61]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

10 osób do klipu Ramony

dzis odbieram muzyke jutro usłyszycie

tak wiec prosze o przybycie na próbe

kiedy nagrywamy okaze sie juz na dniach

beda tez zdjecia próbne
  • -=DrzouannA=-

good :D
  • Anonim

fajnie a te 10 osob to bedzie jakas selekcja?:>
  • kajalis

no właśnie......
  • Anonim

a nawet wiecej niz 10 osób
    słuchajcie pomysł jest swietny, produkcja gigantyczna Igor nam bardzo ufa wiec nie mozemy go zawiezc jutro wam wszystko opowiem jak to ma wyglądać i puszcze muze - świetny kawałek.ja osobiście jestem pozytywnie nakrecona;)
    Nagrywamy w przeciągu najblizszych 2-3 tygodni ale moze być i tak ze zadzwonia ze juz w weekend nagrywamy wiec sie streszczamy

na zajecia prosze przynosić jakąś chuste, wstazke czy cos w tym rodzaju- poprostu pozytywny kosmos
  • => MONIQUE <=

ja dzisiaj moge ewentualnie dysponowac szalem:)
  • Anonim

Aguś mnie dzisiaj jeszcze nie będzie ale juz geografie mam z głowy i tylko chemia i calkowiteposwiecenie z mojej strony bedzie.a ja mam wstążke taka jak gimnastyczki przyda się??
  • kajalis

ja też dziś nie moge, ale zapewne spotakmy sie w sobotę- .....?
    jak ktoś może, to tez w piątek-trenujcie/trenujmy na Bemowie w trakcie zajęć z azs od 18-do 21 i w sobote 17-20....
  • Kadłubek

jutro trening jest??o ktorej??przy ul.starej4??
  • => MONIQUE <=

trening w piatek na starej o 15.00
  • Anonim

dziękuje Monika za wyręczenie..potwierdzam piatek 15.00 wiec zapraszam i Gosie i Młodego i Nataleie i wszystkich wszystkich..........dziekuje za dziś, przywróciliście mi wiare we wspólne siły- jestescie boscy
  • kajalis

Aguś ja mam zajęcia niestety od 16tej na Bemowie,......i po prostu cały GU zapraszam na salke w podziemiach w piątek, po Waszych zajęciach na ul.Starej i w sobotę takze, od 17tej.....
  • => MONIQUE <=

ja w weekend mam uczelnie takze na bemowie sie nie pojawie, ale jakby wyniknela sprawa niecierpiaca zwloki/ np. wlasnie w zwiazku z klipem jakas proba czy cos [jesli mam brac w tym udzial] no to wtedy bede cos kombinowac...
  • KAMA KORNELIA :D

funie :) a jaka to piosenka jest wogle czy cos :P ma moze ktos to i mi przesle na e-mail kamcia-cool@tlen.pl
  • Madzia

to jest to co wczoraj robiłysmy Kamila
    a pewnie muzyki przesłac nie mozna bo jest nieopublikowana; D
  • KAMA KORNELIA :D

szkoda.... wiem wiem :) ze to co wczoraj cos jeszcze dorabiałyscie :>
  • Klaudia

dobra ja sie zrywam i przyjezdzam na trening, ustawia się ktoś najpierw pod kolumną zygmunta?
  • => MONIQUE <=

pod kolumna zygmunta....? zawsze:)
  • Madzia

ja bede wczesniej raczej wiec mozemy sie umowic 14.40 albo 14.30 :D
  • => MONIQUE <=

aaaaa tak cie ciągnie pod kolumne:)?
  • 1
  • 2
| |

profesjonalny zespół taneczny: jazz, hip hop, funky, współczesny, break dance, akrobatyka..........

Fotki

Miejsca grona (0)