- 1
- 2
-
Anonim
10 osób do klipu Ramony
dzis odbieram muzyke jutro usłyszycie
tak wiec prosze o przybycie na próbe
kiedy nagrywamy okaze sie juz na dniach
beda tez zdjecia próbne -
-=DrzouannA=-
-
Anonim
-
kajalis
-
-
Anonim
a nawet wiecej niz 10 osób
słuchajcie pomysł jest swietny, produkcja gigantyczna Igor nam bardzo ufa wiec nie mozemy go zawiezc jutro wam wszystko opowiem jak to ma wyglądać i puszcze muze - świetny kawałek.ja osobiście jestem pozytywnie nakrecona;)
Nagrywamy w przeciągu najblizszych 2-3 tygodni ale moze być i tak ze zadzwonia ze juz w weekend nagrywamy wiec sie streszczamy
na zajecia prosze przynosić jakąś chuste, wstazke czy cos w tym rodzaju- poprostu pozytywny kosmos -
=> MONIQUE <=
-
Anonim
Aguś mnie dzisiaj jeszcze nie będzie ale juz geografie mam z głowy i tylko chemia i calkowiteposwiecenie z mojej strony bedzie.a ja mam wstążke taka jak gimnastyczki przyda się?? -
kajalis
ja też dziś nie moge, ale zapewne spotakmy sie w sobotę- .....?
jak ktoś może, to tez w piątek-trenujcie/trenujmy na Bemowie w trakcie zajęć z azs od 18-do 21 i w sobote 17-20.... -
Kadłubek
-
=> MONIQUE <=
-
Anonim
dziękuje Monika za wyręczenie..potwierdzam piatek 15.00 wiec zapraszam i Gosie i Młodego i Nataleie i wszystkich wszystkich..........dziekuje za dziś, przywróciliście mi wiare we wspólne siły- jestescie boscy -
kajalis
Aguś ja mam zajęcia niestety od 16tej na Bemowie,......i po prostu cały GU zapraszam na salke w podziemiach w piątek, po Waszych zajęciach na ul.Starej i w sobotę takze, od 17tej..... -
=> MONIQUE <=
ja w weekend mam uczelnie takze na bemowie sie nie pojawie, ale jakby wyniknela sprawa niecierpiaca zwloki/ np. wlasnie w zwiazku z klipem jakas proba czy cos [jesli mam brac w tym udzial] no to wtedy bede cos kombinowac... -
KAMA KORNELIA :D
funie :) a jaka to piosenka jest wogle czy cos :P ma moze ktos to i mi przesle na e-mail kamcia-cool@tlen.pl -
Madzia
to jest to co wczoraj robiłysmy Kamila
a pewnie muzyki przesłac nie mozna bo jest nieopublikowana; D -
KAMA KORNELIA :D
szkoda.... wiem wiem :) ze to co wczoraj cos jeszcze dorabiałyscie :> -
Klaudia
dobra ja sie zrywam i przyjezdzam na trening, ustawia się ktoś najpierw pod kolumną zygmunta? -
=> MONIQUE <=
-
Madzia
-
=> MONIQUE <=
- 1
- 2