-
Kaniolandia
Witajcie gronowicze!:) Na www. turnau.com.pl pojawiły się nowe terminy koncertów:
9 września - Krasnystaw
24 i 25 września - Londyn
"Pasjans na dwóch" - koncert z Andrzejem Sikorowskim
15 października - Muzeum Iwaszkiewiczów w Stawisku,
6 listopada - Gdynia
Zasmuciła mnie bardzo październikowa data Stawiska, bo nie będę mogła przyjść... a miałam przyjemność być na takim koncercie w czerwcu 2003 r. i było fantastycznie, niesamowity kilmat.. czy ktoś może pamięta?:)
Pozdrawiam
-
Anonim
Najlepszy jest dopisek: "w najbliższym czasie"... Gdynia - 6 listopada:) -
.::ALEXA::.
Dziś wyczytałam w naszej miejskiej prasie, że gwiazdą tegorocznego festiwalu "Malwy 2005" w Siedlcach będzie Grzegorz Turnau. Wystąpi 21 sierpnia w siedlceckim amfiteatrze. -
Szlendak
-
-
Anonim
-
Kaniolandia
Jestem za, ale nie pogardziłabym także wspólną podróżą do Krakowa- śladami Grzegorza T. , zwłaszcza, że chętnie wypiłabym kawę w Prowincji w towarzystwie "wtajemniczonych";) -
Szlendak
Koncert Grzesia w Piwnicy ......... to może bosko smakować .......... hmmmmm -
Anonim
Można poświęcić jakiś weekendzik... Może bilet grupowy na koncert będzie tańszy;) -
Anonim
-
offca
ja oczywiście pamiętam koncert na Stawisku!
byłam na wszystkich i nawet mam autograf bodajże z 2001 roku...
i bede oczywiscie i na tym!
caly czas czekam tylko na jego nastepne koncerty w Podkowie:) -
ja wczoraj byłam na recitalu Grzegorza u siebie w mieście :-) nareszcie dawka dobrej muzyki... -
Valis
ja byłem w Suwałkach, wczesniej lubiłem pana G. teraz za nim przepadam. Zresztązachęcił mnie do zwrócenia baczniejszej uwagi na Kabaret Starszych Panów, za co mu serdecznie dziękuję -
Anonim
Ochhhhhh ja bym chciała posłuchać Grzesia w Stawisku...
Sama tam kiedyś grałam i śpiewałam; -) -
Kaniolandia
Na oficjalnej stronie znów dostawa terminów.. sporo tego jest :)
30 września - Mikołów
5 października - Zielona Góra
7 października - Łodź - Teatr Wielki
8 października - Wrocław - IMPART
15 października - Muzeum Iwaszkiewiczów w Stawisku
16 października - Nowy Sącz
"Nieszpory Ludźmierskie" - Oratorium Jana Kantego Pawluśkiewicza
18 października - Warszawa - Teatr Komedia
19 października - Rzeszów - Filharmonia
6 listopada - Gdynia
11 listopada - Kraków - Sala PWST
Koncert Charytatywny
No, warszawiacy, kto się pisze na "Pasjans na dwóch"? Ja na pewno będę :) -
Anonim
Ja bym się przejechał do Łodzi... szkoda tylko, że ten koncert jest w teatrze wielkim. Dojazd + bilet to wydatek który naruszyłby moją płynną finansową, szczególnie, że w pańdzierniku mamy w stolicy Festiwal filmowy:)
Turnau przegrywa w przedbiegach z moją miłością czyli kinem;) Jeśli zostanie mi trochę funduszy może pojawie się na koncercie 18:)
-
Będzie w Wwie!!!!!!! Ale fajnie!!!!! Jakbyście jeszcze mogli mi powiedzieć ile mam odlożyć na tę przyjemność? I gdzie mogę nabyć bilety? Ale fajnie; -DDDDDDDD -
Tomczesko
W wawie a co to za dzien tygodnia se będzie cza by się wybrać nie można przegapić takiej okazji -
Anonim
-
Anonim
Bilety są po 45 i 50 PLN w zależności od miejsc. 18 październik godz. 19:00. Jest jeszcze dużo wiec się spieszyć nie trzeba :) -
Anonim
jezeli chodzi o "pasjans..." w komedii to bylam i jakos nie polecam specjalnie. spoko jest ale bez przesady, lepiej te 50 zeta wydac na nowa plyte :D