Grzegorz Turnau z Krakowa [391]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Kaniolandia

Witajcie gronowicze!:) Na www. turnau.com.pl pojawiły się nowe terminy koncertów:
    9 września - Krasnystaw
    24 i 25 września - Londyn
    "Pasjans na dwóch" - koncert z Andrzejem Sikorowskim
    15 października - Muzeum Iwaszkiewiczów w Stawisku,
    6 listopada - Gdynia

Zasmuciła mnie bardzo październikowa data Stawiska, bo nie będę mogła przyjść... a miałam przyjemność być na takim koncercie w czerwcu 2003 r. i było fantastycznie, niesamowity kilmat.. czy ktoś może pamięta?:)

Pozdrawiam
  • Anonim

Najlepszy jest dopisek: "w najbliższym czasie"... Gdynia - 6 listopada:)
  • .::ALEXA::.

Dziś wyczytałam w naszej miejskiej prasie, że gwiazdą tegorocznego festiwalu "Malwy 2005" w Siedlcach będzie Grzegorz Turnau. Wystąpi 21 sierpnia w siedlceckim amfiteatrze.
  • Szlendak

W Warszawie nic do końca roku???
  • Anonim

Można gdzieś wspólnie pojechać, aby niezbyt daleko od stolicy;)
  • Kaniolandia

Jestem za, ale nie pogardziłabym także wspólną podróżą do Krakowa- śladami Grzegorza T. , zwłaszcza, że chętnie wypiłabym kawę w Prowincji w towarzystwie "wtajemniczonych";)
  • Szlendak

Koncert Grzesia w Piwnicy ......... to może bosko smakować .......... hmmmmm
  • Anonim

Można poświęcić jakiś weekendzik... Może bilet grupowy na koncert będzie tańszy;)
  • Anonim

w suwałkach już był z orkiestra AUKSO Rewelacja!!
  • offca

ja oczywiście pamiętam koncert na Stawisku!
    byłam na wszystkich i nawet mam autograf bodajże z 2001 roku...
    i bede oczywiscie i na tym!
    caly czas czekam tylko na jego nastepne koncerty w Podkowie:)

ja wczoraj byłam na recitalu Grzegorza u siebie w mieście :-) nareszcie dawka dobrej muzyki...
  • Valis

ja byłem w Suwałkach, wczesniej lubiłem pana G. teraz za nim przepadam. Zresztązachęcił mnie do zwrócenia baczniejszej uwagi na Kabaret Starszych Panów, za co mu serdecznie dziękuję
  • Anonim

Ochhhhhh ja bym chciała posłuchać Grzesia w Stawisku...
    Sama tam kiedyś grałam i śpiewałam; -)
  • Kaniolandia

Na oficjalnej stronie znów dostawa terminów.. sporo tego jest :)
    30 września - Mikołów
    5 października - Zielona Góra
    7 października - Łodź - Teatr Wielki
    8 października - Wrocław - IMPART
    15 października - Muzeum Iwaszkiewiczów w Stawisku
    16 października - Nowy Sącz
    "Nieszpory Ludźmierskie" - Oratorium Jana Kantego Pawluśkiewicza
    18 października - Warszawa - Teatr Komedia
    19 października - Rzeszów - Filharmonia
    6 listopada - Gdynia
    11 listopada - Kraków - Sala PWST
    Koncert Charytatywny
    No, warszawiacy, kto się pisze na "Pasjans na dwóch"? Ja na pewno będę :)
  • Anonim

Ja bym się przejechał do Łodzi... szkoda tylko, że ten koncert jest w teatrze wielkim. Dojazd + bilet to wydatek który naruszyłby moją płynną finansową, szczególnie, że w pańdzierniku mamy w stolicy Festiwal filmowy:)

Turnau przegrywa w przedbiegach z moją miłością czyli kinem;) Jeśli zostanie mi trochę funduszy może pojawie się na koncercie 18:)

Będzie w Wwie!!!!!!! Ale fajnie!!!!! Jakbyście jeszcze mogli mi powiedzieć ile mam odlożyć na tę przyjemność? I gdzie mogę nabyć bilety? Ale fajnie; -DDDDDDDD
  • Tomczesko

W wawie a co to za dzien tygodnia se będzie cza by się wybrać nie można przegapić takiej okazji
  • Anonim

Ja sie jutro dowiem to wam powiem
  • Anonim

Bilety są po 45 i 50 PLN w zależności od miejsc. 18 październik godz. 19:00. Jest jeszcze dużo wiec się spieszyć nie trzeba :)
  • Anonim

jezeli chodzi o "pasjans..." w komedii to bylam i jakos nie polecam specjalnie. spoko jest ale bez przesady, lepiej te 50 zeta wydac na nowa plyte :D
| |

Grzegorz Turnau (urodzony 31 lipca 1967 w Krakowie), polski wokalista, pianista, kompozytor, poeta.

Fotki

Miejsca grona (0)