-
Anonim
Czy ktoś z was możek upował Platynki wzamian za wirtualną kase ? Jest to bezpieczne ? Niegrozi oszustwem ? :) Wypisujcie sie... -
Phx
Oczywiście, że grozi oszustem, to chyba jasne jak słońce. Generalnie najpierw kupujący hajs wpłaca, więc jak nie kupujesz na jakimś allegro lub ebayu, to kolo ci może platyny dać, albo nie. A jak oszuka na aukcji, to możesz mu wystawić negatywa :P Generalnie uważam, że to nie ma sensu, to jest tylko gra, za realny hajs lepiej kupić browarka :D -
Anonim
-
Lunar
-
-
Anonim
Nom ostatnio był triple green drop weekend... Ściągłem liste bossów i wyfarmiłem 27 greenów i 20k uzbieranej kasy z dropów czyli po sprzedaży to było jakies 300k :D:D dwa 15k seciki + black -
Ghoster ت
PvE niuby :D
ja tam mam mesmerke do solo UW farmu tylko, chodze jak mi sie nudzi i 1KK +14 ecto teraz w kiermanie :D
a na monku 3 sety 15k + fow -
Anonim
Nienazywaj nas noobami bo noob to mozesz do ludzików w gw mowic :/ Ja sie tylko pytam niepotrzebuje kupowac kasy bo mam Echo nukera którym sam farmie i też z kasą dobże stoje więc chill out and get a life :D Joke xD -
Ghoster ت
napsiałem "niubami" - to jest takie dowciapne i ironiczne. sam mam postać "Ghoster Jest Niub" więc spx. -
Anonim
-
Stygmat
-
Anonim
-
Anonim
-
Phx
Może farmić chesty w sf na Kiroy queście, ale tam się da farmić każdą postacią. Poza tym nic mi do głowy nie przychodzi. -
Anonim
narazie farmie w istanie na korsarzach( bardzo częto black i white dye) a przy okazji dobrym kąskiem jest chichnech na klifach dohjok -
Anonim
-
Anonim
-
Ghoster ت
>Mefju napisał
>ale z jednych wypadnie czesciej z drugich zadziej :p
hmmm... chyba jednak farbki wypadają losowo... nie ma tak, że z jakiegoś monstera więcej czy mniej (drop rate dla wszytkich taki sam) o.O
PS: pisze się "rzadziej" [z reguły nie poprawiam bo sam byki robie, ale bardzo mnie poraził ten błąd :-)]
pozdro -
Anonim
Własnie ghoster... niewiem o czym on gada... Kazda farbka nawet niebieska... jest random dropem.... -
Stygmat