Guns N' Roses [160]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • El Pollo Loco

Jaki jest Wasz :> oprócz owianego legenda `november rain` i tym jak slash wychodzi z kościoła (bla, bla , bla) :D Welcome to the jungle ! ! !
  • jakubgreziak.pl

moje ulubione kawałki sie zmieniają ale ostatnio moje ulubione to Patience i Yoy're crazy z płyty G n' R Lies
  • pampeliška

tia!WTTJ rulezzz!i w ogóle apetite jest świetne!
  • rysiek

moje to It's so easy, Patience, Coma, Get in the ring...wiecie co, chyba dalej to wszystkie bym wymienił;)
  • Anonim

Ja nie mam ulubinej piosenki, ale za to moge wymienić ulubioną ołyte którą nie wątpilwie jest use your iluson II
  • rysiek

ulubiona płyta...wg mnie najlepsza, z największym kopem, energią, pełna życia i wspaniałych ruffów i solówek czyli wszystkiego co najlepsze to appetite, tak, a kolejne to już tylko mogą się jej pokłonić, chociaż i tak są genialne
  • Ula

moje ulubione piosenku gunsow to don't cry, estrangred, mr brownstone, yesterdays....
    no i tak moge wymieniac:D
  • Tompa

Ulubione...? Hmmm.... "Civil War", "Welcome To The Jungle", "Sympathy For The Devil"... nie ma co wymieniać wszystko co nagrali jest zajebiste :]
  • pampeliška

zgadzam się,zresztą po usłyszeniu civil war dostałam totalnego szału na ich punkcie,a sympathy też nieźle zrobili
  • Nirv

Estranged !!, Civil War, Patience, Coma, Yesterdays, So Fine, WTTJ... te najbardziej ale można równie dobrze wymienić wszystkie...
  • Ula

heeej luuudzie, rozkrecamy sie:P jakos nas-fanow- tu niewiele :P
  • Tompa

Większość jest na innym gronie... :]
  • Anonim

It's So Easy
    mr. brownstone
    Nightrain!!!
    Paradise city
    So fine
  • ‡ Martika ‡

Civil War i Coma!!!
  • Ricken.

Wszystkie oprócz "My world" są zajebiste
  • Leming

Szczerze?? Wszystkie!!!! Ale jak już trzeba wybierać...no to chyba zostanę przy mojej ulubionej Don't cry, której słuchając wylewam z siebie potoki łez
  • Anonim

Paradise city zdecydowanie!!!
  • Anonim

O tak, Paradise City wymiata...ale Welcome to the Jungle tez jest niezłe...To moje dwie naj naj naj ulubieńsze :D.
  • Łysy

Zdecydowanie COMA to najwspanialszy kawałek w historii GNR
  • Michelle

ja nie potrafię wybrać najlepszej, w każdej coś mi się podoba, nawet ulubionej płyty nie moge powiedzieć; -)