Gymnasion Rullez [877]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Ktos cos cwiczy/uprawia poza silownia u nas:) ??? Ja gram w kosza, na uczelni i w UNBA teraz.

Miras slyszalem ze troj-boj silowy, Karol boks... no pochwalcie sie!
  • #17 Miras

Ja jeszcze valetudo (choc teraz mialem 3 miesiace przerwy) Zaaajebista rzecz, zupelnie zmienilo moje pojecie o walce.
  • Siwy

troszke mozna powiedziec ze liznalem aikido, pozatym pilka nozna siema
  • Anonim

a Ja kalanetiks z koleżankami - hahaha, uwielbiam ten sport !!; )
  • Anonim

okej a teraz tak na powaźnie, Ja gram w szachy, znaczy szachami - w warcaby, nie toże nie umiem ( bo umiem ) ale szachy są za wolne dla mnie, Ja lubię szybkie partyjki, często gram sam dla wprawy :) i ćwieczę jeszcze rzut kasztanem w trąbiących pajaców pod spółdzielnią ( przecież jest kurwa napisane - DOMOFON,PROSZĘ DZWONIĆ!! ) i to chyba by było na tyle; ) hehe ....
  • b-b-Club

a ja hehe a ja judo W AON ( akadenia obrny narodowej) tzn juz nie bo mnie wyjebali za tzw.niesubordynacje na zawodach...a teraz to cwicze polerowanie felg :))
    pozdro all:)
  • Loco

Ja to raczej zdrowo ćwiczyłem co rano McDonalda przez jakieś 3 lata... na obiad też... i przez to tak dopakowałem... rozwijający sport! Nawet dwie brody miałem... co nie ziooom (Kefir)?
  • b-b-Club

no heheh jak o tym mysle o mi sie smaic chce bez kitu szkoda ze nie widzilelsiice zioma wczesniej!!! mia l2 brody i sie toczył do szkoly kurde ale on byl grubas...w szoku jak sie zminil na lepsze oczywiscie!!!!! mistrz ziom!!!
  • Loco

Przeszło Zioooom na Ciebie; )
  • b-b-Club

ale jestes hehehe:( przeciez ja jetsem ladny buuuuuuuu bu:)
  • Loco

No jesteś jesteś a czy ja powiedziałem, że nie jesteś :>
  • Kubuś

No a ja trenowałem i trenuję piłkę ręczną... jestem zawodnikiem AZS AWF WARSZAWA, zespołu ekstraklasy, który za chwilę z niej spadnie :/
    POzdro
  • Anonim

ja gram w tenisa, w golfa, siatkowke na plazy (:
  • magazynierroo patrollini

a ja gralem w pilke nozna w SEMPie a teraz rowerek mi ja zastepuje
  • Anonim

a ja biegalam i w troche gralam w siatke a teraz sie lenie :P
  • magazynierroo patrollini

dzis nawet ponad 50 km przejachalem
  • Anonim

mnie ostatnio zafascynowały warcaby, ale kiepsko u mnie z kondycją :( , no ale będe walczył :), bo do bierek Ja się nie nadaje...
  • Loco

fascynuje się grzybnią i glebozbieraniem :/
| |

Najwytworniejsza forma spędzania wolnego czasu wśród znajomych ziooomków i boginni naszych myśl...

Fotki

Miejsca grona (0)