-
Anonim
Ktos cos cwiczy/uprawia poza silownia u nas:) ??? Ja gram w kosza, na uczelni i w UNBA teraz.
Miras slyszalem ze troj-boj silowy, Karol boks... no pochwalcie sie! -
#17 Miras
Ja jeszcze valetudo (choc teraz mialem 3 miesiace przerwy) Zaaajebista rzecz, zupelnie zmienilo moje pojecie o walce. -
Siwy
troszke mozna powiedziec ze liznalem aikido, pozatym pilka nozna siema -
Anonim
-
-
Anonim
okej a teraz tak na powaźnie, Ja gram w szachy, znaczy szachami - w warcaby, nie toże nie umiem ( bo umiem ) ale szachy są za wolne dla mnie, Ja lubię szybkie partyjki, często gram sam dla wprawy :) i ćwieczę jeszcze rzut kasztanem w trąbiących pajaców pod spółdzielnią ( przecież jest kurwa napisane - DOMOFON,PROSZĘ DZWONIĆ!! ) i to chyba by było na tyle; ) hehe .... -
b-b-Club
a ja hehe a ja judo W AON ( akadenia obrny narodowej) tzn juz nie bo mnie wyjebali za tzw.niesubordynacje na zawodach...a teraz to cwicze polerowanie felg :))
pozdro all:) -
Loco
Ja to raczej zdrowo ćwiczyłem co rano McDonalda przez jakieś 3 lata... na obiad też... i przez to tak dopakowałem... rozwijający sport! Nawet dwie brody miałem... co nie ziooom (Kefir)? -
b-b-Club
no heheh jak o tym mysle o mi sie smaic chce bez kitu szkoda ze nie widzilelsiice zioma wczesniej!!! mia l2 brody i sie toczył do szkoly kurde ale on byl grubas...w szoku jak sie zminil na lepsze oczywiscie!!!!! mistrz ziom!!! -
Loco
-
b-b-Club
-
Loco
-
Kubuś
No a ja trenowałem i trenuję piłkę ręczną... jestem zawodnikiem AZS AWF WARSZAWA, zespołu ekstraklasy, który za chwilę z niej spadnie :/
POzdro -
Anonim
-
magazynierroo patrollini
-
Anonim
-
magazynierroo patrollini
-
Anonim
mnie ostatnio zafascynowały warcaby, ale kiepsko u mnie z kondycją :( , no ale będe walczył :), bo do bierek Ja się nie nadaje... -
Loco