-
Helde van Deck
-
Pudzia
Ja nie znam Warszawianki, nawet nie wiem gdzie to jest. Mogę Ci tylko powiedzieć ,że Gimnasion jest świetnym klubem jeżeli chodzi o atmosferę i ilość przyrządów do ćwiczeń na siłowni. Będziesz tu miał rozpisany cały grafik ćwiczeń w cenie karnetu, również saunę........ale to już pewnie wiesz:) No cóż decyzja należy do Ciebie, ja jednak zapraszam do Gymnasiona:)))))))))))))))))) -
Helde van Deck
dziek za odpowiedz:)
ja caly czas sie waham, ale decyzje podejme w tym tygodniu, powiedz mi czy jest mozliwosc wejscia jednorazowego do Gimnasion, chce zrobic rekonesans...
-
Pudzia
No jasne,że możesz wejść do Gymnasionu jednorazowo, ale to niestety trochę kosztuje i wg.mnie totalnie się nie opłaca:)))) Więc jeśli masz jakiekoś znajomego w klubie i przyjdziesz razem z nim jako jego gość to zapłacisz wtedy 25 zł za jednorazowe wejście. Jeżeli jednak nikogo w klubie nie znasz i będziesz chciał wejść na własną rękę to wtedy zapłacisz 50 zł. Jest to procedura troszeczkę bez sensu, ale co zrobić.............:)))))))))) ) -
-
Helde van Deck
oki rozumiem, tylko jeszcze jedna kwestia, ja chce laczyc to z basenem, tzn przychodze do przybytku i dopiero wtedy decyduje czy mam ochote na silownie czy na kontakt z woda (to drugie prawie zawsze, kocham plywac)...
dzieki wielkie...