-
Mańka
Do moich ulubionych piosenek należą: I got life, Hair, I'm Black/Ain't got no i Hare Krishna
A wasze?? -
pouitin
hmmm, trudny wybór, ale jak już to:
Aquarius
Manchester England
I Got Life
Hair
Where Do I Go
Walking in Space
Three-Five-Zero-Zero
Let the Sun Shine in
hmmm, i tak sporo tego wyszło; )
nooo, i Sodomy też jest konkret :) -
<:[Ondrasz]:>
wszystkie ????!!! chyba nie ale 90 % napewno
moge sluchac az do bolu .... -
nayaa
Donna
Sodomy
I Got Life
Hair
Black & white boys (szczególnie śpiewający faceci- rewelacja!)
Three-Five_Zero_Zero
Let the Sunshine In
Heh muzyka z Hair jest naprawde rewelacyjna, odrazu po obejrzeniu filmu przegralam sobie ją z dvd na kasetę i słuchałam do oporu...
nie była to dobra jakość, ale przez to, że ciagle o Hair gadałam udało mi się znależć (tzn. pozyczyc od kumpla) zarówno soundtrack jak i oryginalną ścieżkę brodwayowską.
Niestety na spektaklu nigdy nie byłam, no, ale jeszcze trochę czasu przed mną:) -
-
Anonim
-
Księżniczka Egaheer
I got life...I Aquarius
Dwie najulubiensze....
Choc trudny mialam wybor, bo wszystkie sa przewspaniale...Procz tych o brzmieniu cauntry, ktorych tytulow nawet nie znam... -
Pan R™
A ja powiem tak, że dla mnie nie ma muzyki lepszej musicalu o takiej treści, jak "Hair", niż ta, której użyto, ale jakoś jak miałem soundtrack w domu, to bez filmu nie działał on na mnie już tak świetnie. Za to lubię sobie czasem posłuchać dźwięków z "Grease" :-]
-
Księżniczka Egaheer
Niez mianiaj tematu:P
Ale jak juz jest zmieniony to ktos ogladal/slyszal o Jesus Christ Superstar?
Calkiem sympatyczne. -
JC tez wspanialy pod wzgledem muzy ale tematyka jak da mnie juz nie ta :P -
Księżniczka Egaheer
No wiesz, oczywiscie JCS pod wzgledem fabuly nie ma nic wspolnego z Hair ale tu chodzi o dzielo...O sztuke! -
Pan R™
Prawdziwa sztuka stoi przed wydziałem filozofii UW na Krakowskim Przedmieściu i nazywa się "love krowe"; -) -
sztuka jest szutka wiadomo ale mi bardziej odpowiada hair i nie chodzi tu o tematyke JCS
-
Księżniczka Egaheer
To sa dwie zupelnie inne bajki Tfu! musicale...Choc sa do siebie zblizone pod wzgledem wykonania...Tematyke zas maja zupelnie rozna. -
Anonim
what a piece of work is man
balck&white boys
:)
ale przyznam, ze wole polska wersje jezykowa! -
mysia
-
Anonim
Wszystkie piosenki są cudowne...no, ale spróbuję:
Manchester England
I Got Life
Hair
Let the Sun Shine in
...no i cała reszta:D
Apropos JCSS to też niezły musical, ale do Hair się nie umywa....jest jeszcze jeden musical, który uwielbiam, ale nie tak jak Hair...to "Skrzypek na dachu":D. -
nayaa
-
Anonim
Tak Metro tez jest spoko...szczególnie utwór "Wieża Babel" mi się podoba:D -
mała czarna
Moje ukochane piosenki z Hairu to:
*Ain't Got No
*Aquarius
*Good Mornig Starshine
*Hashish
*Hair
*Manchester England
*LET THE SUNSHINE IN -> z nią mam najwięcej wspomnień:)
*Sodomy
*Where Do I Go?
*Black Boys
*Hare Krishna
Pozdrawiam:) -
Anonim
Zapomniałam wspomnieć jeszcze o jednym bardzo ważnym dla mnie utworze, a mianowicie o "3-5-0-0"...niesamowity kawałek....