Hand to Hand [94]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

nawet nie wiecie jak fajnie mi sie zrobiło, jak zobaczyłam HtH na gronie. Swoje pierwsze nieporadne kroki stawiałam u Was, a teraz sama jestem instruktorem, tańcze w teatrze. Panie Jacku gratuluje córeczki.... Agnieszka rocznik 85
  • ∂SH

fajnie tak powspominac...
    kiedy to było..chyba ze 100lat temu.
    pozdro 4all Aska '86
  • Paula

Hehe jest synek i córeczka :) synka pewnie już gratulowałaś :) Hehe ale HtoH to zawsze sentyment :):)
  • cherry blossom girl

Tańczylam kiedyś w tym zespole przez 6 lat, ale jak dużo czasu juz minęło odkąd odeszłam... Miło powspominac :)
  • Madzia

ja tanczyłam od 6 roku zycia do 12 ale niema juz cza niestety...
  • Anonim

znajduje sie tutaj tez i Ja... Tanczylam od 7 do 13... czyli ok. 6 lat w tym klubie.. Pozdrawiam wszystkich tancerzy, którzy tancza dalej i sukcesów... P.S pozdrownienia dla P. Jacka, ja tez gratuluje córeczki...=))
  • Anonim

Czy jest ktos moze ze starego skladu Hand to hand,kto byl w Turcji?? Jakos sie rozgladam ale nikogo nie rozpoznaje,tyle lat minelo...;P
  • cichy

Ale przed turcją bylo jeszcze bonn w 1992r :) to były czasy :)
  • Anonim

WITAM WSZYSTKICH WYJADACZY TANECZNYCH :P

Chodziłam do zespołu bardzo krótko: od 1997 do 1999 roku... no i musiałam odejść. Niestety!!! To były wspaniałe lata i świetna przygoda z tańcem :)

Pozdrawiam
  • Spirit Of Love

NoNoNo Pawle Cichocki....aleeś Ty wyrósł!!! kurka a pamiętam takiego małego chłopca....a teraz na tych zdjeciach....ehehhhhh....starz eję się chyba....ostatnio napisała do mnie Monia Staśkiewicz....pisała coś o wspólnych wakacjach z Leszkiem.....super byłoby się spotkać...choć wiem ze każdy z nas ma teraz swoje życie......i jest cięzko.....;-(....serdeczne uściski...aga
  • Madzia

siemka:) fajnie by ylo zorganiowac jakies spotkanko...jelsi sa jakies prospozycje..to xczekam..ja jestem prawie zawsze wolna...
  • Agatek ajt

o rany ja pamietam Pawla i Agnieszke jak byliscie.. mlodsi tacy:) razem na obozie nawet bylismy. ehh pozdrawiam
  • Anonim

tez miło wspominam czasy w HH w końcu to tam stawiałam pierwsze kroki i to z wami u boku zakochałam sie w światłach sceny i tej pieknej sztuce ruchu...teraz prowadze własny zepół hip hop, jazz, street jazz
    P. Jacu dzieki
  • **Justysia**

Ehh to były fajne czasy. Ostatnio szukałam jakiejś kasety i znalazłam film z ferii w Obornikach Śl. hehe:) Nie powiem, że milutko mi się zrobiło:)
  • bjhagagyu

...ja też sie wpisze na liste byłych tancerzy...czego bardzo żałuję...6 lat dawno temu....i juz się nie wróci..:(..pzdr..tych wszystkich których znałam i reszte których nie zdazyłam poznać..i powodzenia dalej..
  • S'engA.*

Ehhh...to były czasy... odeszłam ok. 3 lata temu czego bardzo żałuje...niestety te cudowne czasy już nie wrócą...:( Pzdr. dla wszystkich tancerzy, których miałam okazje dobrze poznać oraz cudownych trenerów... uściski :*
  • ღMღ™

Heh... Ja chodziła całą podstawówke do HtH, tu stawiałam pierwsze kroki w tańcu i jestem bardzo wdzięczna p.Jackowi
  • cichy

czesc no wiesz niestety latek nam nie uby jestem ciekawy ile osób jest z prawdziwego pierwszego składu tego zespołu:) fajnie było by sie spotkać tak gdzies:) bo jest o czym wspominać a sporo osób tu nawet o połowie nie słyszało; ) pozdrawiam
  • Anonim

stare HtH kazdy miło wspomina
  • kleczi żonka matabka

witam!
    ja ze skaldu srednio-starszego :))
    Pozdrawiam
  • 1
  • 2
| |

zapraszam wszystkich tancerzy z kochanego zespołu Hand to Hand !!! lub wielbicieli :P:P

Miejsca grona (0)