- 1
- 2
-
Anonim
nawet nie wiecie jak fajnie mi sie zrobiło, jak zobaczyłam HtH na gronie. Swoje pierwsze nieporadne kroki stawiałam u Was, a teraz sama jestem instruktorem, tańcze w teatrze. Panie Jacku gratuluje córeczki.... Agnieszka rocznik 85 -
∂SH
fajnie tak powspominac...
kiedy to było..chyba ze 100lat temu.
pozdro 4all Aska '86 -
Paula
Hehe jest synek i córeczka :) synka pewnie już gratulowałaś :) Hehe ale HtoH to zawsze sentyment :):) -
cherry blossom girl
Tańczylam kiedyś w tym zespole przez 6 lat, ale jak dużo czasu juz minęło odkąd odeszłam... Miło powspominac :) -
-
Madzia
-
Anonim
znajduje sie tutaj tez i Ja... Tanczylam od 7 do 13... czyli ok. 6 lat w tym klubie.. Pozdrawiam wszystkich tancerzy, którzy tancza dalej i sukcesów... P.S pozdrownienia dla P. Jacka, ja tez gratuluje córeczki...=)) -
Anonim
Czy jest ktos moze ze starego skladu Hand to hand,kto byl w Turcji?? Jakos sie rozgladam ale nikogo nie rozpoznaje,tyle lat minelo...;P -
cichy
-
Anonim
WITAM WSZYSTKICH WYJADACZY TANECZNYCH :P
Chodziłam do zespołu bardzo krótko: od 1997 do 1999 roku... no i musiałam odejść. Niestety!!! To były wspaniałe lata i świetna przygoda z tańcem :)
Pozdrawiam -
Spirit Of Love
NoNoNo Pawle Cichocki....aleeś Ty wyrósł!!! kurka a pamiętam takiego małego chłopca....a teraz na tych zdjeciach....ehehhhhh....starz eję się chyba....ostatnio napisała do mnie Monia Staśkiewicz....pisała coś o wspólnych wakacjach z Leszkiem.....super byłoby się spotkać...choć wiem ze każdy z nas ma teraz swoje życie......i jest cięzko.....;-(....serdeczne uściski...aga -
Madzia
siemka:) fajnie by ylo zorganiowac jakies spotkanko...jelsi sa jakies prospozycje..to xczekam..ja jestem prawie zawsze wolna... -
Agatek ajt
o rany ja pamietam Pawla i Agnieszke jak byliscie.. mlodsi tacy:) razem na obozie nawet bylismy. ehh pozdrawiam -
Anonim
tez miło wspominam czasy w HH w końcu to tam stawiałam pierwsze kroki i to z wami u boku zakochałam sie w światłach sceny i tej pieknej sztuce ruchu...teraz prowadze własny zepół hip hop, jazz, street jazz
P. Jacu dzieki -
**Justysia**
Ehh to były fajne czasy. Ostatnio szukałam jakiejś kasety i znalazłam film z ferii w Obornikach Śl. hehe:) Nie powiem, że milutko mi się zrobiło:) -
bjhagagyu
...ja też sie wpisze na liste byłych tancerzy...czego bardzo żałuję...6 lat dawno temu....i juz się nie wróci..:(..pzdr..tych wszystkich których znałam i reszte których nie zdazyłam poznać..i powodzenia dalej.. -
S'engA.*
Ehhh...to były czasy... odeszłam ok. 3 lata temu czego bardzo żałuje...niestety te cudowne czasy już nie wrócą...:( Pzdr. dla wszystkich tancerzy, których miałam okazje dobrze poznać oraz cudownych trenerów... uściski :* -
ღMღ™
Heh... Ja chodziła całą podstawówke do HtH, tu stawiałam pierwsze kroki w tańcu i jestem bardzo wdzięczna p.Jackowi -
cichy
czesc no wiesz niestety latek nam nie uby jestem ciekawy ile osób jest z prawdziwego pierwszego składu tego zespołu:) fajnie było by sie spotkać tak gdzies:) bo jest o czym wspominać a sporo osób tu nawet o połowie nie słyszało; ) pozdrawiam -
Anonim
-
kleczi żonka matabka
- 1
- 2