-
Anonim
Dziewczyny czy wami też zawładnęła ochota niszczenia wszystkich tych okropnych reklamówek? Ja do sklepu nie ruszam się bez ekologicznych, ale boli mnie fakt, że są nieciekawe i nie modne; p zero kreatywności i rozmaicenia, żadnego ciekawego 'dizajnu'!!
A może znacie jakieś sklepy, miejsca, a może same robicie takie torby? piszcie i podzielcie sie swoimi pomysłami, ja mam w planach pomazanie na kilku takich 'nudnych' eko torbach; ) -
Anonim
-
tosztotoś!
A wiecie może gdzie można kupić taką materiałową torbę na zakupy bez żadnych nadruków ani napisów?
I nie chodzi mi o sklepy internetowe bo z takim rodzajem zakupów mam pewien problem. :)
-
Anonim
ja kupiłam na allegro oczywiscie, nie wiem w jakich sklepach mozna kupic niestety. Wstawiłam do galerii torbe pomalowana przeze mnie, jedna z kilku jakie do tej pory zrobiłam :) -
-
wampirzyca sopyła
jeśli chodzi o gładkie to trzeba poszperać na bazarach pewnie, ale jeśli chodzi o coś bardziej kreatywnego (choć szczyt kreatywności to to nie jest) to teraz jest dostępna torba z obrazkiem Lutczyna.
Z ciekawymi wzorami można dostać na jakiś regionalnych bazarach. -
Anonim
na Marszalkowskiej jest galeria Mleczki i tam satakie " a'la ekologiczne" torby z jego rysunkami -
Użytkownik usunięty
-
Agata Penczak
-
Anonim
-
Anonim
zwykle farbki do tkanin do kupienia w dobrym plastycznym i kazdym chyba empiku :) -
Anonim
-
Agata Penczak
farby do tkanin,do kupienia w plastyku na ul.Felińskiego Warszawa,nie są bardzo drogie -
Ciotka Ostra ALTERNATYWNA BIŻUTERIA