Handmade [128]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Dziewczyny czy wami też zawładnęła ochota niszczenia wszystkich tych okropnych reklamówek? Ja do sklepu nie ruszam się bez ekologicznych, ale boli mnie fakt, że są nieciekawe i nie modne; p zero kreatywności i rozmaicenia, żadnego ciekawego 'dizajnu'!!
    A może znacie jakieś sklepy, miejsca, a może same robicie takie torby? piszcie i podzielcie sie swoimi pomysłami, ja mam w planach pomazanie na kilku takich 'nudnych' eko torbach; )
  • Anonim

ja poprostu sama uszylam sobie taka torbe.

oto i ona;)
    http://img88.imageshack.us/my.php?i...
  • tosztotoś!

A wiecie może gdzie można kupić taką materiałową torbę na zakupy bez żadnych nadruków ani napisów?
    I nie chodzi mi o sklepy internetowe bo z takim rodzajem zakupów mam pewien problem. :)
  • Anonim

ja kupiłam na allegro oczywiscie, nie wiem w jakich sklepach mozna kupic niestety. Wstawiłam do galerii torbe pomalowana przeze mnie, jedna z kilku jakie do tej pory zrobiłam :)
  • wampirzyca sopyła

jeśli chodzi o gładkie to trzeba poszperać na bazarach pewnie, ale jeśli chodzi o coś bardziej kreatywnego (choć szczyt kreatywności to to nie jest) to teraz jest dostępna torba z obrazkiem Lutczyna.
    Z ciekawymi wzorami można dostać na jakiś regionalnych bazarach.
  • Anonim

na Marszalkowskiej jest galeria Mleczki i tam satakie " a'la ekologiczne" torby z jego rysunkami
  • Użytkownik usunięty

• Agata Penczak

sama maluję torby ekologiczne
  • Anonim

a jakich farb uzywasz i gdzie kupilas ?
  • Anonim

zwykle farbki do tkanin do kupienia w dobrym plastycznym i kazdym chyba empiku :)
  • Anonim

aha , dzieki:)
  • Agata Penczak

farby do tkanin,do kupienia w plastyku na ul.Felińskiego Warszawa,nie są bardzo drogie
  • Ciotka Ostra ALTERNATYWNA BIŻUTERIA

zapraszam do przejrzenia moich eko toreb:))
| |

Grono dla wielbicieli handmadu - biżuterii ręcznie robionej, przerabianych torebek i ubrań :)

Fotki

Miejsca grona (0)

Tagi