Harcerstwo [3701]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Mrr

Ten temat powstał w związku ze społecznym zapotrzebowaniem na miejsce, gdzie samotni harcerze/harcerki przeciwnych płci mogliby poznawać się. Powstaje zatem harcerskie biuro matrymonialne (HBM)!!!!!!

Proszę zatem wszystkich zainteresowanych o pozostawienie tu krótkich opisów swojej osoby i wymagan co do "tej drugiej połowy".
    :D:D:D

Po znalezieniu odpowiedniej osoby można poprosić ją na priv i poznawać sie bliżej :D

HBM ZAPRASZA !!!!!!!!!!!!
  • ~KuleczkA~

No swietny pomysl!!!!!!!
    tylko ze pewnie z praktyka wyjdzie gorzej:)
  • kfiatek

własnie kiedyś rozmawialismy otym, "czy wypada w mundurze iśc z chłopakiem/dziewczyna za ręke. i czy wypada się wtedy całowac.." no i dośc smieszne konkluzje nam powychodziły... a co do biura :D to chyba nie było na powaznie.. <buahahaha> a co wy na obozy z innymi druzynami nie jeździcie?? tam sobie szukac :D
  • ~KuleczkA~

no ja to jako duzy joke ze strony zalozyciela odebralam:)
  • Mrr

no jeśli chodzi o obozy to na obecnośc stricte żeńskich podobozów narzekać nie mogę :D
    Kiedyś nie wyobrażałem sobie że w harcerstwie mozna spotkać tyle fajnych dziewczyn :D

A jeśli chodzi o mundury - powinno się unikać całowania i przytulania jeśli ma się je na sobie. W końcu należy się im szacunek. Całe szczeście harcerze większośc czasu spędzają w normalnych ciuchach :D:D:D:D

Pomysł z HBM to oczywiście żart :D
    Ale jeśli ktoś chciałby zamieścić tu swój opis to prosze bardzo :D
  • kfiatek

no włsnie te konkluzje że niezabadrzo w mundurze. no i że rzeczywiście dobrze, że zwykle normalne ciuchy :D plus jeszcze kilka żarcików..
  • Mrr

hmmmmmmmmm................ kilka żarcików........ te konkluzje........... wszystko wskazuje że to żart :D ale przynajmniej mam jedną kandydatkę :D
  • Anonim

ej no nie wierze.... <lol> HBM ??? <lol>
  • Mrr

no co w tym dziwnego ?? To się nazywa harcerska skrótomania :D

Zachecam do pisania swoich anonsów :D:D:D
  • Anonim

heheh nie no nic dziwnego :) Ja tam wole prywatnie i na live hihih a można kogos zgłaszac :D <lol>
  • Mrr

no jak chcesz........... tylko ta osoba musi wyrazić zgodę !!!!!!!!!!!!!!!!1
  • Anonim

eeee to żadna zabawa :P hihihi
  • Mrr

ok ok zawsze można zrobić wyjątek w regulaminie :P
  • Anonim

heheh no od razu lepiej :) Dziekuje za wyjate :D
  • Mrr

no to słucham!!! kogo chcesz zgłosić ??
  • Anonim

Więc ja bym, chciała zgłosic Wiesisławe - lat 18, bezdzietna:D, mało kiedy uśmiechnięta, troszkę ponura, hmmm jezli chodzi o urode no misss nie zostanie ale jak wiadomo liczy sie wnetrze człowieka:) Jej styl w ubieraniu?? hmmm no trzeba troszke popracować:) Dalej co momgę jeszcze o niej powiedziec? Interesuje sie obserwoaniem i prowadzeniem badań dotyczących niezidentyfikowanych obiektów na terenach Mołdawii oraz mierzeniem w jakiej częsci Polski jest wiecej komarów:)

Pozdrawiam!
    I czekam na kandydata:P
  • panna M.

Ja nie do końca w sprawie matrymonialnej,jednakże poszukiwany jest mężczyzna.Wysoki,przystojny,br unet o piwnych(ewentualnie)niebieskic h oczetach,ślicznych uśmiechu wprawiającym w osłupienie młode kobiety.Wiek 18-20.Związany z ZHP najlepiej od dłuższego już czasu(stopień co najmniej wywiadowca).Gotowy zmienić swe środowisko(nawet hufiec)na rzecz o niebo lepszego 71.Gwarantowana ciepła posadka(wspaniała funkcja)przybocznego w mającej niebawem powstać drużynce koedukacyjnej.Miło,gdyby zgłosił się wraz ze swym,równie przystojnym kolegą lub bratem bliźniakiem:P
    Czekam.To pilne!!!
  • szmatan

a nie moze byc blondyn? taki jak obok na zdjeciu? i taki co by nie chcial zmieniac druzyny? do celow niecharcerskich? :D he?
  • panna M.

Spoko.Może być blondyn.Ale to było całkiem serio.Potrzebny przyboczny!Od września!
  • ~KuleczkA~

za to dla mnie moze byc blondyn co celow nie harcerskich:P
    pozdrawiam:)
| |

Śpiewem kruszymy skały, a rąk splecionych w kręgu przyjaźni nic nie jest w stanie rozerwać. U..

Fotki

Miejsca grona (2)