-
Shi sho
funkcje i stopnie To jest rzecz jak najbardziej harcerska! Stopnie, sprawności zarówno jak "wood crawt" wymyślił Seton! Więc teraz pochwalcię się swoimi stopniami!! -
Igne
pwd, HO, z-ca kom. szczepu i drużynowa. A sprawności jus nie pamiętam :P tyle ich było :)
... ale to ze mnie nie czyni dobrej harcerki :P są osoby które mają wyższe stopnie i funkcje a moim zdaniem nawt nie załugują na miano instruktora. Ale coż tak bywa. Prawie każdy może się rozwijać jeśli tylko tego chce...
Nie należy więc oceniać ludzi po ich funkcji i stopniu, bo to się kryje w środku (czasami się tak dzieje - oczywiście :P) może być wyjątkowym zaprzeczeniem posidanych przez tą osobę "orderów" , a czasem można się pozytywnie zaskoczyć :) -
Catharina Imperatrix
-
Anonim
-
-
barbórka:D
witam...przyboczna w zuszkach, prawie HO, do tego zastepowa w druzynie starszej...działaczka w druzynie NS i druzynie harcerzy o niebywałym ilorazie gadatliwosci, beztroski i szczerosci:D to JA -
barbórka:D
a ta blondyna na zdjeciu obok to własnie moja współpracowniczka czyli druzynowa naszej cwanej gromadki:D -
Mały Icek
Tropicielka (cos się zapowiada, że 'wieczna', ale ciii, pracuję nad samarytanką cierpliwie), była zastępowa, szeregowa i 'pomagacz' wszystkim, którzy wyrażą potrzebą pomocy przy zbiórkach; ) -
Maja
moj stopien to poki co pionierka juz poltora roku pracuje nad samarytanka...jestem próbna przyboczna:DD -
Agniecha
Tropicielka (otwarta próba na Samarytankę), zastępowa, marzę o pracy w gromadzie zuchowej:)))))))))) -
Bastardo
-
Anonim
No, bracie! Ty pamiętaj, kto jest w kapitule;) Bo ja nie wiem, czy ja zagłosuję na TAK:P
hie hie -
Bastardo
Stary i ty przeciwko mnie heheheehehe. damy rade z lojalnym skladem bo wiesz co .....:P -
Anonim
-
Bastardo
-
Anonim
Ty się tu bracie Africą nie podpieraj! Masz szczęście, że w tej swojej "kolebce scoutingu" na święta zostajesz, bo byśmy inaczej pogadali!;P
pjontka! -
Bastardo
oooo stary to zapraszam do mnie do tej kolebki:P bo juz sie doczekac nie moge hihi pozdro men i sie tak nie przejmuj starym poczciwym Rysiem. taki life:P -
Anonim
Mateuszku, daj spokoj, biedak ciezko tyra w tej anglii z tym swoim scoutingiem:p
-
Bastardo
-
Anonim
-
Bastardo