Harcerstwo [3701]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Shi sho

funkcje i stopnie To jest rzecz jak najbardziej harcerska! Stopnie, sprawności zarówno jak "wood crawt" wymyślił Seton! Więc teraz pochwalcię się swoimi stopniami!!
  • Igne

pwd, HO, z-ca kom. szczepu i drużynowa. A sprawności jus nie pamiętam :P tyle ich było :)
    ... ale to ze mnie nie czyni dobrej harcerki :P są osoby które mają wyższe stopnie i funkcje a moim zdaniem nawt nie załugują na miano instruktora. Ale coż tak bywa. Prawie każdy może się rozwijać jeśli tylko tego chce...
    Nie należy więc oceniać ludzi po ich funkcji i stopniu, bo to się kryje w środku (czasami się tak dzieje - oczywiście :P) może być wyjątkowym zaprzeczeniem posidanych przez tą osobę "orderów" , a czasem można się pozytywnie zaskoczyć :)
  • Catharina Imperatrix

HO, drużynowa
  • Anonim

pwd, H.O. obecnie bez przydziału służbowego ...; )
  • barbórka:D

witam...przyboczna w zuszkach, prawie HO, do tego zastepowa w druzynie starszej...działaczka w druzynie NS i druzynie harcerzy o niebywałym ilorazie gadatliwosci, beztroski i szczerosci:D to JA
  • barbórka:D

a ta blondyna na zdjeciu obok to własnie moja współpracowniczka czyli druzynowa naszej cwanej gromadki:D
  • Mały Icek

Tropicielka (cos się zapowiada, że 'wieczna', ale ciii, pracuję nad samarytanką cierpliwie), była zastępowa, szeregowa i 'pomagacz' wszystkim, którzy wyrażą potrzebą pomocy przy zbiórkach; )
  • Maja

moj stopien to poki co pionierka juz poltora roku pracuje nad samarytanka...jestem próbna przyboczna:DD
  • Agniecha

Tropicielka (otwarta próba na Samarytankę), zastępowa, marzę o pracy w gromadzie zuchowej:))))))))))
  • Bastardo

Hehe cwik jestem, i otwarte HO (jeszcze:P)
  • Anonim

No, bracie! Ty pamiętaj, kto jest w kapitule;) Bo ja nie wiem, czy ja zagłosuję na TAK:P
    hie hie
  • Bastardo

Stary i ty przeciwko mnie heheheehehe. damy rade z lojalnym skladem bo wiesz co .....:P
  • Anonim

nono! Do szantazu sie znizacie?
    oi nie ladnie!..

;p
  • Bastardo

No wlasnie wez mu cos powiedz:P
  • Anonim

Ty się tu bracie Africą nie podpieraj! Masz szczęście, że w tej swojej "kolebce scoutingu" na święta zostajesz, bo byśmy inaczej pogadali!;P
    pjontka!
  • Bastardo

oooo stary to zapraszam do mnie do tej kolebki:P bo juz sie doczekac nie moge hihi pozdro men i sie tak nie przejmuj starym poczciwym Rysiem. taki life:P
  • Anonim

Mateuszku, daj spokoj, biedak ciezko tyra w tej anglii z tym swoim scoutingiem:p
  • Bastardo

NIe mam pytan:P
  • Anonim

hehe..
  • Bastardo

to nic smiesznego!!!:P tu trza plakac:D
| |

Śpiewem kruszymy skały, a rąk splecionych w kręgu przyjaźni nic nie jest w stanie rozerwać. U..

Fotki

Miejsca grona (2)