Hard Rock Cafe [709]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Syś... =p

no własnie pierwszy raz będąc w HRC co by tutaj zamówić ??? oto jest pytanie...

...ja chyba sobie strzele mojego ulubionego Jacka'a Daniels'a z lodzikiem =)
    no i zakupie koszulke z logiem knajpki "Warszawa" =p
    a pózniej zobaczymy...

a Wy ???
  • Maniuś

koszulka i kamikadze;) ale będzie super!!mam nadzieje że będe pierwszy
  • .

eeeeeeeeee....... whiskey?
    jack albo jameson pewnie.
  • Anonim

trudno pytanie :P cos dobrego i mocnego :D
  • T.Jane

Ja się będę upajać klimatem i oglądać pamiątki gwiazd. To priorytet zdecydowanie :)
  • Syś... =p

>Bethi napisała:
    >trudno pytanie :P cos dobrego i mocnego :D

muszę Cię zmartwić...
    ...tutaj raczej nie będzie dziadostwa więc napijesz sie napewno coś dobrego (i niestety drogiego, ale za dobre się słono płaci) =p
  • Anonim

wiem wiem, slono zaplacilam ostatnio w hard rocku w Oslo :D ale warto bylo!
  • Quantum Of Solace

ha... co za pytanie :P
    Sex on the beach of course...
    tylko, żeby był... :D

no i of course koszulka :D
    będę w niej paradowała po Nowym Jorku; ) nie ma co...
  • Anonim

bosh jak ja juz dlugo nie pilam SOB :D mam nadzieje, ze hrc zaopatrzyl sie w dobrych barmanow :>
  • Jasiu

PIWO
  • SDM-W

> bosh jak ja juz dlugo nie pilam SOB :D mam nadzieje, ze hrc zaopatrzyl sie w dobrych barmanow :>

damy rady; )
  • Anonim

no ja mysle :))
  • Jaskra

ja zamówiłam shake'a waniliowego, dobry był ^^
  • T.Jane

Czasem można zaszaleć :) Teraz nie będę wydawała majątku w Coffee Heaven, bo będę na HRC oszczędzać
  • Anonim

no wiecie nikt nie obiecywal, ze to bedzie tani lokal, poza tym ceny to chyba jedyna rzecz do ktorej tu mozna sie przyczepic :>
  • Anonim

mialem genialny plan na piwo, ale wolalem juz sie na koszulke wykosztowac.
    fajnie fajnie, jesli nie wprowadza sensownych happy hours to za pol roku mozecie nie miec gdzie kasy wydawac :] przy takich cenach watpie, zeby sie dlugo utrzymali
  • Anonim

>Czajnikke el Browarre napisał

przy takich cenach watpie, zeby sie dlugo utrzymali

tu sie z Toba kolego nie zgodze. HRC to nie jest zwykly lokal. Nie zapominaj ze przyciaga rzesze turystow, ktorzy na ceny nie patrza i chocby juz z samych utargow od ludzi przyjezdnych HRC spokojnie wyrobi finansowo :] a Ci co na ceny patrza i tak dla samej atmosfery zrobia wszystko zeby chocby raz na jakis czas zajrzec napic sie piwka i cos wszamac :) wiec don't worry!

• Anonim

na turystach nie mozna ciagnac finansow knajpy w wawie. wiekszosc warszawskich bywalcow zlotych tarasow wybierze zapewne na obiad inna lokacje, a na zwyklych fanow rocka, ktorzy wpadaja na piwo nie maja co liczyc, bo ci beda okazyjnie pojawiajaca sie grupka, zazwyczaj na poczatku miesiaca :] jest ladnie (nawet bardzo!), jest milo, ale przepraszam- jesli mam isc na piwo, to wole rock and rolla :]
  • Jaskra

zobaczymy- ja mysle, ze się utrzyma

do wawy jednak przyjeżdża sporo turystów, a fanów rocka jest sporo też, jeśli kazdy fan rocka z wawy przyjdzie do HRC raz na dwa miesiące, to swoje zarobią ^^
  • Anonim

rock nigdy nie byl muzyka ludzi, ktorzy wydaja 14 zeta na 1 piwo :] wiekszosc pewnie hrc pewnie traktowac jako muzeum.
| |

Dla wielbicieli Hard Rock Cafe! Pierwsza Hard Rock Cafe powstała w Londynie, w 1971 roku. Po pewny...

Fotki

Miejsca grona (1)