Hard Rock Cafe [709]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Quantum Of Solace

Z populacją ponad 2 milionów mieszkańców, Warszawa, stolica Polski, została wybrana spośród wielu głównych miast Europy na prowadzącego XXI wieku w dziedzinie inwestycji i możliwości rozwojowych biznesu. Niezwykłe miasto -z bogatą kulturą i dziedzictwem -które jest również doskonałym miejscem na Hard Rock Cafe.

Warszawska Hard Rock Cafe będzie jednym z największych miejsc w całym mieście; ok. 900 metrów kwadratowych rozmieszczonych na dwóch poziomach, z wejściami od ul. Emilii Plater, jak również z nowo wybudowaną plazą restauracyjną (obok Złotych Tarasów).
    Skupiając się na serwowaniu [oryg. „great American cuisine” :P] Amerykańskiej kuchni w atmosferze podbijającego adrenalinę rock’n’roll’a, Warszawska Hard Rock Cafe [oryg. Hard Rock Cafe Warsaw] będzie przedstawiała wasze ulubione zbiory i dorobek Hard Rock Cafe, wraz z przepysznymi koktajlami [oryg. taste-tempting –kusicielami smaku :P] i prawdziwymi pamiątkami od wiodących polskich muzyków i najbardziej bogatych (pod względem dorobku muzycznego) gwiazd rock’a.

Źródło: oficjalna strona Hard Rock Cafe, http://www.hardrock.com
  • Widziu

kurde nie mogę się doczekać. Zazdroszcze mojemu staremu który był w Hard Rock Cafe w Libanie po 13 kwietnia może udostępnie zdjęcia gdzieś....
  • Quantum Of Solace

witam w Naszym skromnym gronie; ))
    myślę, że będzie to bardzo dobry lokal... zresztą HRC zawsze przyciąga nie tylko ludzi z miasta, ale również i turystów... więc moim zdaniem powinno być bardzo ciekawie!
    a zdjęcia zawsze mile widziane! :D
    ja wrzuciłam swoje z L.A. i niedługo powinnam się wybrać na Times Square... więc i stąd mam nadzieję coś wrzucić; ) bo w HRC byłam, ale zdjęć nie zrobiłam, bo myślałam, że zawsze zdążę...
    pozdrawiam :)
  • ♥ ஜ RoxyStyle ஜ ♥

no i jestem; ] bardzom ciekawa jak bedzie; ]
  • el_diablo

HRC to syf jakich mało
  • Quantum Of Solace

de gustibus non est disputandum; )
    witam :)
  • Anonim

hm, ja bylam w HRC w Rzymie :P super klima i przedewqszytkim kawa , hehe . ogolnie mile wspomnienia, ah; ]
  • Magdalena

czekam w napięciu; )

ciekawe czy będzie muza na żywo
  • Anonim

..i ciekawe po ile browarek będzie, aż boje się pomyśleć.

ha, wreszcie zaopatrze się w koszulke hrc:]
  • Quantum Of Solace

ja byłam w dwóch HRC... i naprawdę mi się bardzo podobało... klimat ekstra... ja osobiście czułam podwyższony poziom adrenaliny we krwi, wiedząc, że w tym miejscu był kiedyś mój idol :]
    nie wiem jaki wystrój będzie w Wawie... ale ja na HRC LA bym nie narzekała! po prostu jest gdzie wzrok zawiesić.. nie jest pusto.. lubię takie miejsca :)
  • Widziu

mam tylko nadzieję że tez będzie tam przystępnie jeśli chodzi o ceny żeby nie bł to następny drogi lokal w którym mogą posiedzieć ludzie którzy mają kilkasetek w kieszeni na jeden wieczór
  • Quantum Of Solace

może jak im podarujesz swoją gitarę... to i wstęp za darmo dostaniesz? :P hehehe... oczywiście nie jednorazowy!
  • Widziu

hmmm kusząca propozycja tylko nasówa mi się jedno takie pytanie na czym będę ćwiczył jak nie będę miał gitary??:P jeśli tak już gadamy to masz jakieś wtyki w Tymże lokalu??? czy tylko mi sie wydaje??
  • Quantum Of Solace

tylko Ci się wydaje :>
  • Widziu

to w takim wypadku gitary nie poświęce:P
  • *AGA

w HRC najlepszy jest ten klimat :>
  • Anonim

Jestem fanem HRC - Byłem już w kilkunastu na świecie i strasznie się cieszę, że wreszcie będzie w Warszawie :)
  • Anonim

w takim razie ja musze chociaz do tego w Wawie
    ;-)
  • Dadż.

taaa. ja tylko przechodzilam obok takiego jednego w Sharm... tez sie NAPEWNO wybiore...
  • Anonim

heheh to niedlugo zbierze się jakas gromadka na wypad !! i wszyscy razem !
| |

Dla wielbicieli Hard Rock Cafe! Pierwsza Hard Rock Cafe powstała w Londynie, w 1971 roku. Po pewny...

Fotki

Miejsca grona (1)