-
TTDC- watch your back son
No ok kogo mozna sie spodziewac w pit'cie na RoadRage Tour w proxie ?? -
kazzzzia
-
Anonim
...pewnie się cieszycie;) ale ja też obecny ale wątpię żeby mnie ta muza od baru odciągneła;] -
no git - czyli na foty juz mozna liczyc :)
pamietaj najpierw pubilka pozniej wokal a na koncu perka; )) -
-
... no coment ... lepiej oddaj bilet potrzebujacym, ktorzy tam wpadna dla kapel nie dla zlojenia ... -
Anonim
-
-
Anonim
-
Anonim
A ja wlasnie chcoala wygrac wejsciowki ale jestem dupa i oczywisci mi sie nie udało...
jak mi z zawszonej pracy nie wysla kasy to mnie nie bedzie....
ale jeszcze sie ludze.... -
kazzzzia
-
Anonim
oj wiem Kas no ale co ja niby mam zorbic jak mi nie rpzysla to nie bede miala jak zaplacic za bilet czyli nie bede miala jak wejsc....
bede dzielnym wojownikiem ale coz....moze napadne na kogos pod proxima:D i zabiore mu bilet:D -
Anonim
....w morde boje się .... jeszcze nie przyjde jak się wystraszę na dobre;] -
Slick Van Thurmond
Kupiłem wczoraj bilet ale nie starczy mi hajsiwa na merch :-/
Będzie dobrze Still Remains to zajebongo kapela a chodzą też ploty, że zamiast 3inches of blood zagra The Agony Scene. Tak czy inaczej będzie git. Tylko klub jest kaszaniasty. -
Anonim
elo kolczyk wpisz mnie na liste i powiedz za mnie "jestem" bo będe nieobecny:) -
MYSHURE
-
Lenio - dobra wpisuje cie na liste, jakbyco nieruszamy imprezy jak sie wszyscy nie pokaza; ))
Wlasnie jakby ta plota o The Agony Scene sie sprawdziła to bylby wypas news!! -
MYSHURE
ponoc z The Agony Scene to ploty.
na stronie:
http://www.roadrunnerrecords.com/to...
nic nie ma i na:
http://www.3inchesofblood.com
ze graja w polszy
-
Anonim
The Agony Scene....to chamstwo grają w całej europie a nas olewają jak by grali zdecydowanie gwiazda wieczoru i bym pomoshował zamiast żłopać;> -
Anonim
ja i Myszek jestesmy; )
Pawełek The Agony Scene to plota... ktos na gronie ja zasiał...wole 3IoB; ) tak czy inaczej jestesmy na 100% bilety w reku, wolne w pracy wiec ...
do zobaczenia na sztuce :) -
Anonim
ja tez bede:) razem z ekipa z piaseczna,mam nadzieje ze Kuba czyli (p-no mosh crew)tez bedzie bo cos mowil ze jak nie bedzie mial kasy na merch to nie idzie,ale i tak pewnie bedzie bo still remains gra:)