hardcore [1666]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

chodza plotki ze jednak sie odbedzie. 30 lipca sobota od 12 do 22.jak bede wiedzial cos wiecej to napisze albo odsylam do tego tematu: http://grono.net/user/topic-show.js...
  • MYSHURE

yeahhhhhhhhhhhhh
  • Anonim

Qrwa już Ci mówiłem że to nie jest OPEN HARDCORE FEST więc nie rozpowiadaj plot!!!!!!!!!!!!
  • Anonim

myszka narazie sie nie podniecaj bo to nic pewnego;)
  • MYSHURE

to co to jest?
  • Anonim

marcel nie wqurwiaj sie tak,przecdiez napisalem ze to nic pewnego.spokojne ruchy,wyluzuj
  • MYSHURE

nie podniecam tak tylko se krzycze:D
  • MYSHURE

SPOKOJNE RUCHY:D
  • Anonim

to powiem ci tak że przed sekundą dzwoniłem do refusa i on się od tego odcina......Kazał pezekazać że oficjalne stanowisko zajmą razem z Pyzą na początku czerwca.MDK chyba nie powinien robić swoich zaplutych nu metalowych zespolików pod szyldem Open hc fest.Prawda???
  • MYSHURE

Swieta
  • Anonim

zgadzam sie."Kazał pezekazać że oficjalne stanowisko zajmą razem z Pyzą"jakie stanowisko??masz racje ze pewnie to bedzie nu ,ale sie zobaczy co oni kombinuja a jak wykorzystaja nazwe to chu...im w du..
  • Slick Van Thurmond

Zgadzam się z panem Marcelim, to prawda w poprzednim roku było to jakoś dwudniowo w Piasecznie ale jednego dnia grali sami raperzy udający metali.
  • Anonim

wiesz jak długo pamiętam organizacja tego festivalu zaczynała się na kilka miesięcy przed startem.Pyzy ciągle nie ma w Polsce a on załatwiał wszelkie formalności tu na miejscu i z Robertem ustawiali kapelki. Nie wydaje mi sie że chłopaki zdażą cokolwiek zrobić więc zapewne chodzi o ewentualne ( nielegalne i kurewsko nie wporządku) wykorzystanie nazwy OHCF.
  • Anonim

"chodzi o ewentualne ( nielegalne i kurewsko nie wporządku) wykorzystanie nazwy OHCF."
    jak mdk robi cos swojego "nu" to niech to nazwie np.Nu-shit fest:) oczywiscie nie wszystko co nu jest shitem;)
  • Anonim

<<raperzy udający metali. >> hehehehe
  • monar

no widze światełko w tunelu czy ta plugu łotewer...
    mam nadzieje ze sie odbędzie wszystko jedno pod jaką nazwą i niekoniecznie z goscmi z zagranicy.. ja sie zadowole polskimi bendami tylko niech nie beda nu..
    bo cały urok OHCF tkwi w ludziach którzy na niego przychodzą
    jesli beda te "rapery" hehe to mozemy liczyc owszem ale na rzesze pryszczatych fanów Blowjoba...
    marzy mi sie taki jak od 4 lat zawsze był.. no ale znam sytuacje wiem ze sa problemy ...
    jak nie to przeboleje
    jak sie uda to stopy ucałuje, tylko skołujcie znów strarz pozarną; ]
  • Anonim

juz wolałem kurz w nosie i ustach niż straż pożarną i zniszczone przez błoto moje nowo zakupione buty:):):)
  • Anonim

a chyba się jednak nie uda w tym roku.....ale nic to możemy się spotkać w umówionym miejscu i czasie i zrobić imprezę z boomboxa.Załatwie u Pyzy i Refusa prawa autorskiedo OHCF:):)
  • Shiroi Hito

to nie jest zly pomysl.....a ja specjaleni dla monara przebiore sie za strazaka i bede gasil jej pragnienia....moze jakis konkurs mokrego podkoszulka....

• Anonim

nie rozpaczajcie szykuje sie w pewnym sensie zastepstwo dla piaseczna. nie bede mowil nic wiecej narazie ale nie napalajcie sie za bardzo-bedzie fajnie ale inaczej niz na openfescie-info a tydzien-dwa. stay tuned:)
| |

dla wszystkich fanow muzyki hardcore, metalcore, beatdown hardcore. jesli wazna jest dla was nie ty...

Fotki

Miejsca grona (1)