• 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Catharina

Część z was miała okację widzieć ich już kilka razy więc proszę o opinie : co sądzicie na ich temat? Jak wam się podoba? etc. etc. Z góry dziękuję.
  • Anonim

bardzo lubie, widac ze chlopaki pracuja nad swoim materialem i jest on coraz lepszy, zajebiscie pozytywnie zaskoczylam sie wokalem Huberta na piasecznie, ktory brzmial duzo lepiej niz w kwietniu na bill the butcher (nie uwazam zeby na BTB byl zly, wrecz odwrotnie).
  • Anonim

>somebody napisała:
    >Część z was miała okację
    >widzieć ich już kilka razy więc proszę o
    >opinie : co sądzicie na ich temat? Jak wam się
    >podoba? etc. etc. Z góry dziękuję.

oh ah oooooooooohhh
    no dobra muza po chuj ten temat :]
  • Skondensowane dobro

>amigo napisał
    >>somebody napisała:
    >>Część z was miała okację
    >>widzieć ich już kilka razy więc proszę
    >o
    >>opinie : co sądzicie na ich temat? Jak wam się
    >>podoba? etc. etc. Z góry dziękuję.
    >
    >oh ah oooooooooohhh
    >no dobra muza po chuj ten temat :]

Umyj sie, glupcze.
  • Catharina

nie po chuj tylko po to by rozmawiać o muzyce właśnie tego zespołu...
    No chyba m.in. takie zadanie ma spełniać te grono....
    Poza tym zostało mi zadane wczoraj pytanie, na które odpowiedź chcę uzyskać od was.
  • bart

na koncercie widzialem raz ale to koncer bykl z chuja i pewnie dlatego mi sie ine podobalo, naglosnienie do bani. ogulnie tego typu muzy jaki oni graja nie lubie ale ich kawalki z plytki zajebiscie lubie
  • Jakub

Fantastyczny technicznie zespół. Fakt, że to grupa metali (mimo wszystko) którzy rozkładają na łopatki większość długowłosych szarpidrutów w tym kraju. Poza tym podejście Huberta do tego co robi sparwia, że jeszcze bardziej lubię ten zespół...
  • Grochu

Dla mnie miazga,

Uwielbiam TBDM, i właśnie Alienacja obok Angelreich najlepiej się spisuje na polskiej scenie w tego typu melodyjkach. Bardzo pozytywnie zaskoczyło mnie jak zobaczyłem na gigu że grają na jedną gitarę, zwykle jak kapela gra na jedną to w występach na żywo brakuje takiego przyjebu, ściany dźwięku, u nich nie brakowało niczego, respect.
  • Anonim

hatebreed jak grał rok temu na trasie w europie z jedna gitara to i tak dawał rade ... to chyba kwestia muzyków a nie ilości sprzetu;)
  • Że what ??

fajne konkretne granie, zajefajny wokalista ale koniec koncow bardziej podchodzi mi "faust again" kwestia gustu

pzdr
  • Anonim

a mi carmen electra;]
  • Anonim

>Source Of Light napisał
    >>amigo napisał
    >>>somebody napisała:
    >>>Część z was miała okację
    >>>widzieć ich już kilka razy więc
    >proszę
    >>o
    >>>opinie : co sądzicie na ich temat? Jak wam się
    >>>podoba? etc. etc. Z góry dziękuję.
    >>
    >>oh ah oooooooooohhh
    >>no dobra muza po chuj ten temat :]
    >
    >Umyj sie, glupcze.

umylem sie i mowie: temat nadal z dupy. ale jezeli zespol czy ktostam inny ma ochote sie dowiedziec... no cóż.
    alienacja jest zajebista
    jakby nie była to pewnie nie robiłbym koncertu
    pozdrawiam!
  • Catharina

Pozwolę sobie w imieniu zespołu podziękować za pozytywne komentarze i zachęcam tych co jeszcze się nie wypowiadali do udzielenia komentarza.
  • Grochu

Pulpet, Hatebreed gra troszkę inną muzykę, akurat w hc gdzie są 3 dźwięki na utwór różnicy aż takiej brak drugiej gitary nie robi
  • Anonim

hatebreed gra metal.
    :D
  • Skondensowane dobro

hejwi metal
  • Anonim

zajebiscie pozytywnie zaskoczylam
    >sie wokalem Huberta na piasecznie, ktory brzmial duzo lepiej
    >niz w kwietniu na bill the butcher (nie uwazam zeby na BTB
    >byl zly, wrecz odwrotnie).

oo ni pyty imo wokal na piasecznie był marny wychodziły mu tylko loły a skrimm toz to porazka bya...na koncercie w aurorze było swietnie...w piasecznie płocha...nie brzmieli...tzn jak kupa brzmieli :/
  • mylovemyway

generalnie nie moja bajka, ale zabrzmieli ok w piasecznie.

chłopakom życzę powodzenia;)
  • Anonim

moja bajka, nie pamiętam jak zabrzmieli
    powodzonka;]
  • soul

kopią dupę aż wiory lecą:)
  • 1
  • 2
| |

dla wszystkich fanow muzyki hardcore, metalcore, beatdown hardcore. jesli wazna jest dla was nie ty...

Fotki

Miejsca grona (1)