- 1
- 2
-
Catharina
Część z was miała okację widzieć ich już kilka razy więc proszę o opinie : co sądzicie na ich temat? Jak wam się podoba? etc. etc. Z góry dziękuję. -
Anonim
bardzo lubie, widac ze chlopaki pracuja nad swoim materialem i jest on coraz lepszy, zajebiscie pozytywnie zaskoczylam sie wokalem Huberta na piasecznie, ktory brzmial duzo lepiej niz w kwietniu na bill the butcher (nie uwazam zeby na BTB byl zly, wrecz odwrotnie). -
Anonim
>somebody napisała:
>Część z was miała okację
>widzieć ich już kilka razy więc proszę o
>opinie : co sądzicie na ich temat? Jak wam się
>podoba? etc. etc. Z góry dziękuję.
oh ah oooooooooohhh
no dobra muza po chuj ten temat :] -
Skondensowane dobro
>amigo napisał
>>somebody napisała:
>>Część z was miała okację
>>widzieć ich już kilka razy więc proszę
>o
>>opinie : co sądzicie na ich temat? Jak wam się
>>podoba? etc. etc. Z góry dziękuję.
>
>oh ah oooooooooohhh
>no dobra muza po chuj ten temat :]
Umyj sie, glupcze. -
-
Catharina
nie po chuj tylko po to by rozmawiać o muzyce właśnie tego zespołu...
No chyba m.in. takie zadanie ma spełniać te grono....
Poza tym zostało mi zadane wczoraj pytanie, na które odpowiedź chcę uzyskać od was. -
bart
na koncercie widzialem raz ale to koncer bykl z chuja i pewnie dlatego mi sie ine podobalo, naglosnienie do bani. ogulnie tego typu muzy jaki oni graja nie lubie ale ich kawalki z plytki zajebiscie lubie -
Jakub
Fantastyczny technicznie zespół. Fakt, że to grupa metali (mimo wszystko) którzy rozkładają na łopatki większość długowłosych szarpidrutów w tym kraju. Poza tym podejście Huberta do tego co robi sparwia, że jeszcze bardziej lubię ten zespół... -
Grochu
Dla mnie miazga,
Uwielbiam TBDM, i właśnie Alienacja obok Angelreich najlepiej się spisuje na polskiej scenie w tego typu melodyjkach. Bardzo pozytywnie zaskoczyło mnie jak zobaczyłem na gigu że grają na jedną gitarę, zwykle jak kapela gra na jedną to w występach na żywo brakuje takiego przyjebu, ściany dźwięku, u nich nie brakowało niczego, respect. -
Anonim
hatebreed jak grał rok temu na trasie w europie z jedna gitara to i tak dawał rade ... to chyba kwestia muzyków a nie ilości sprzetu;) -
Że what ??
fajne konkretne granie, zajefajny wokalista ale koniec koncow bardziej podchodzi mi "faust again" kwestia gustu
pzdr -
Anonim
-
Anonim
>Source Of Light napisał
>>amigo napisał
>>>somebody napisała:
>>>Część z was miała okację
>>>widzieć ich już kilka razy więc
>proszę
>>o
>>>opinie : co sądzicie na ich temat? Jak wam się
>>>podoba? etc. etc. Z góry dziękuję.
>>
>>oh ah oooooooooohhh
>>no dobra muza po chuj ten temat :]
>
>Umyj sie, glupcze.
umylem sie i mowie: temat nadal z dupy. ale jezeli zespol czy ktostam inny ma ochote sie dowiedziec... no cóż.
alienacja jest zajebista
jakby nie była to pewnie nie robiłbym koncertu
pozdrawiam! -
Catharina
Pozwolę sobie w imieniu zespołu podziękować za pozytywne komentarze i zachęcam tych co jeszcze się nie wypowiadali do udzielenia komentarza. -
Grochu
Pulpet, Hatebreed gra troszkę inną muzykę, akurat w hc gdzie są 3 dźwięki na utwór różnicy aż takiej brak drugiej gitary nie robi -
Anonim
-
Skondensowane dobro
-
Anonim
zajebiscie pozytywnie zaskoczylam
>sie wokalem Huberta na piasecznie, ktory brzmial duzo lepiej
>niz w kwietniu na bill the butcher (nie uwazam zeby na BTB
>byl zly, wrecz odwrotnie).
oo ni pyty imo wokal na piasecznie był marny wychodziły mu tylko loły a skrimm toz to porazka bya...na koncercie w aurorze było swietnie...w piasecznie płocha...nie brzmieli...tzn jak kupa brzmieli :/ -
mylovemyway
generalnie nie moja bajka, ale zabrzmieli ok w piasecznie.
chłopakom życzę powodzenia;) -
Anonim
-
soul
- 1
- 2