-
magnetofon mk-125
Czesc. Dostalem dzis rano wiadomosc na GG od kolegi takiej tresci:
posluchaj organizuje duza akcje.mam w lodzi przyjaciólke-karolinke.jest afrykanka ale mieszka w polsce od urodzenia.w sobote pojechala do stalowej woli na koncert wlochatego z kolezanka i jej chlopakiem.po koncercie wyszli z lokalu, poszli za róg i dorwalo ich 10 30-letnich nazioli z ekipy combat88.karolina czyli ta laska ma zlamana reke, polamane zebra i wycieta sfastyke nozem na policzku.jej kolezanka ma wyrwanego irokeza z glowy.a tamten chlopak dostal kose.kolesie krzyczeli czarna dziwka i, ze hitler to zaczol a my to skonczymy.katowali ich 10 minut.policja nie przyjechala bo powiedzieli, ze to ich sprawy.cala stalowa wola jest zastraszona bo jest tam okolo 200 nazioli.razem ze squatersami z calej polski i ekipa ogólnie szykujemy odwet.pisz do mozliwie duzej ilosci znajomych.jeszcze nie wiadomo kiedy.chcemy wjechac tam ekipa + - 1000 osób i rozpierdolic miasto.najebac ich.w innym wypadku to sie nigdy nie skonczy.jeszcze berlin, i praga mamy nadzieje.takiej akcji nie bylo w polsce od 15 lat.
Zawiadom tylu znajomych zdolnych sie zebrac, ile sie da. Daj znac mi nr GG: 2644256 albo bezposrednio Piotrowi: nr GG: 1902337 -
fryta
-
Anonim
agresja rodzi agresje!
nalezaloby sie ustawic z nimi w jakims budynku poczym jedna osoba wrzuca granat i robi salatke z buraków.
a tak powaznie takia biwa bylaby strasznaa!! w polsce jest o wiele wiecej nazioli!
brak mi słów na takie zachowanie :| -
wodz rodzo
-
-
Slick Van Thurmond
-
forbidden man
-
Holy X Hell
-
MYSHURE
no coz nazism jest i bedzie. agresja rodzi agresje. przemoc rodzi przemoc. -
Mateusz K.
ustawką ustawką, ale sama idea rozpieprzenia Łodzi? ludzie wyluzujcie.... o ile nie chcecie stać się tacy jak oni. -
wodz rodzo
wogole pomysl jak pomysl moze i nie bylby tak tragiczny ale juz wyobrazam sobie 1000 ludzi w odwiedzinach w stalowej woli(o tym miescie byla mowa, tak?), ktorzy chodza po domach i pytaja czy czasem nie ma tu jakiegos nazisty -
koalos
-
Shiroi Hito
-
TTDC- watch your back son
akcja odwetowa by sie jakas przydala zeby chuje nie mysleli ze bezkarnie moga ludzi napierdalac ... kurwa takim zjebom bez litosci bym pysk o bruk rozjebal ...
-
fryta
odwet - dobry pomysl. wielka bijatyka - bardzo zly pomysl. aczkolwiek nie wiem sama jak walczyc z czyms takim... -
Slick Van Thurmond
Ale napierdalanie dziewczyn to jest jakaś patologia i dodatkowo to robili 30-letni kolesie jaka akcja wogóle, że jeszcze z tego syfu nie wyrośli. -
fryta
he, imo z tego syfu sie nie wyrasta.. to jest chroniczna glupota i nieuleczalne zdezelowanie mozgu.. -
Hellraiser
czy informacja ta pojawiła się gdzieś w oficjalnych mediach, doniesieniach policji, albo jest ktoś w stanie udowodnić jej prawdziwość? nie wierze, ze regionalne media nie zajeły by się taką sprawą i nie zrobiły afery. wali mi to po raz kolejny mitomańską opowieścią podobną do tej jaka pojawiła sie jakiś czas temu na temat tego mulata niby wyrzuconego z pociągu do wrocławia.
sceptyk -
Hellraiser
i jeszcze to
<chcemy wjechac tam ekipa + - 1000 osób i rozpierdolic miasto.>
niech sobie rozpierdolą łby o ściane kutasy pojebane, anarcho-gówno ze śmietników
nie wiem kogo bardziej nie trawie, ich, czy tych nieszczęsnych nazioli... -
Anonim
-
Anonim
jak słucham takich typów jak Ty to tez mam ochotę spotkac się na ustawkę ...ale nie z naziolami......