-
Doti
http://www.streetterror.hard-core.p...
strona jeszcze na razie w przygotowaniu ale juz co nieco mozna wychaczyc np. w dziale "info"(na samym dole). -
Anonim
-
MYSHURE
-
Doti
-
-
MYSHURE
-
Doti
lubia nie lubia.. skoro zdecydowali wziac mnie na vokal to chyba im pasuje :> ich sie pytaj nie mnie o to co lubia a czego nie:P -
MYSHURE
-
Wodzu
Bardzo dobrze.... pozdro od Poker Face ... heheh....pewnie zagramy kiedyś razem jakiegos giga... -
szarlatan
a poker face ma jakies plany koncertowe?Słyszałem, ze jakies zmiany w składzie.
-
Wodzu
tak... nie gra z nami już Kuba... ale jest już nowy vokal i za dwa, trzy miesiące ruszamy... jest troche nowego materiału więc będzie dobrze...pozdro. -
MYSHURE
-
Anonim
-
monar
ja lubiłam koncerty ST zajebisty klimat był, Rasa przeciwko religii bardzo dobra! Syndykatu/kata nie mialam okazji przesłuchac..
a co do nowej wersji to jestem pełna dobrych mysli
Doti I belive in you :)
i jeszcze raz thx za niespodziewajki :D -
Doti
nie ma problemu monar my dear:) polecam sie na przyszlosc hehe jeszcze duzo niespodziewajek w drodze;P -
ducer
Street Error to porazka najwieksza jaka chyba dostala nasza scena hardcore. -
Doti
ja tam nie rozumiem podloza twojego problemu z ST i nie mam zamiaru sie w to zaglebiac. -
Grono.Net
troche powinnas sie zaglebic w te problem bo ma on troche racji... ale zdaje mi sie ze teraz przemawia przezemnie czysta zazdrosc :DDDDDDDD