hardcore [1666]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • bloodsport

15.05.2005 .. godzina 18.00 Klub "ucho", Gdynia

zagraja Face the fact, Jeylan oraz nasze krajowe kapele: Schizma, Faust Again, CzarZly

wjazd: 20 zl

wiecej informacji na http://youthfest.prv.pl/
  • bloodsport

tfu.. Jaylan a nie Jeylan
  • bloodsport

kuwa... i Last Item gra jeszcze

( ide po kawe bo chyba nie bardzo kumam co robie )
  • kazzzzia

Ja tam 15 maja mam już zajęty wieczór,bo się szukuje na ŁÓDŹ PODZIEMNĄ #5 :D więc życze miłej zabawy :]
  • bloodsport

ano :) wiem ze w lodzi tez sie 15go dzieje .. kurde :P
  • Yoś

a ze mną nikt nie chce pojechac i jestem zła }:<
  • Mateusz K.

nie zła, tylko może z Elbląga :D PZDR
  • Yoś

tak wiem, to mnie trochę dyskredytuje; )

ok, jestem zła - ang. angry :)

zawsze mnie to interesowało, dlaczego ludzie, którzy wiedza o koncercie powiedzmy od miecha, deklaruja się, że na niego pojadą, 2 tyg przed wydają wszystką kasą i już nie jadą, fak&szit :/
  • Anonim

wpadaj nie zamulaj...blisko masz
  • Anonim

Wpadaj wpadaj, nie wiem czy wiesz, ale na tym koncercie beda podbijane legitymacje hardkorowca na nastepny rok; ))
  • CiociaSajko

ja tez sie nad tym zastanowie czy nie jechac; ) ale w portfelu pustkiiiiiiii totalne; )
  • Anonim

kto moze niech jedzie, zapowiada sie wystszalowy, ciekawy gig... szzcegolnie, ze jest w zajebistym, luznym miejscu :D
  • Shiroi Hito

kapke daleko....a w pon trza do szkoly na 8...chyba nie ma opcji
  • monar

no wlasnie szykuje sie zabawa o tu konkurencja z łodzi przyzywa tez.. niestety fundusze pozwolą mi na wyjazd tam gdzie blizej...
    tzn mam nadzieje ze pozwolą puki co mam 5zl...
  • Grono.Net

hehe....zbieraj, zbieraj; ) a pamietaj, ze jeszcze musisz mi plytke wyslac :P
    ja jak cos bawie na fescie, wiec mozna mnie tam szukac :]
  • Yoś

a mi bez różnicy czy blisko, czy daleko, tylko czy będe miala z kim jechac, bo nie bede w nocy sama pociągiem wracac :< dobrze, że jeszcze półtora tygodnia na moje moralne dylematy
  • Grono.Net

Tylko mi nie mówcie, że wszyscy wybierają się do brudnego, zasyfionego miasta zwanego Łodzią :P
    Łódź śsie!!
    Wpadajcie do 3m :]
  • Anonim

a jesli ktos jeszcze nie wie, to sa mle zmiany w programie... last item i czarzly nie bedzie, zamiast nich calm the fire i the vendetta.
  • Grono.Net

Vendetta zgodnie z tym co myslalem...nie dojechala :]
    ogolnie gig na wielki plus!
  • Anonim

duzy, duzy plus
    jak zwykle dla schizmy
    no i dla face the fact :P
| |

dla wszystkich fanow muzyki hardcore, metalcore, beatdown hardcore. jesli wazna jest dla was nie ty...

Fotki

Miejsca grona (1)