-
bloodsport
15.05.2005 .. godzina 18.00 Klub "ucho", Gdynia
zagraja Face the fact, Jeylan oraz nasze krajowe kapele: Schizma, Faust Again, CzarZly
wjazd: 20 zl
wiecej informacji na http://youthfest.prv.pl/ -
bloodsport
-
bloodsport
kuwa... i Last Item gra jeszcze
( ide po kawe bo chyba nie bardzo kumam co robie ) -
kazzzzia
Ja tam 15 maja mam już zajęty wieczór,bo się szukuje na ŁÓDŹ PODZIEMNĄ #5 :D więc życze miłej zabawy :] -
-
bloodsport
-
Yoś
-
Mateusz K.
-
Yoś
tak wiem, to mnie trochę dyskredytuje; )
ok, jestem zła - ang. angry :)
zawsze mnie to interesowało, dlaczego ludzie, którzy wiedza o koncercie powiedzmy od miecha, deklaruja się, że na niego pojadą, 2 tyg przed wydają wszystką kasą i już nie jadą, fak&szit :/ -
Anonim
-
Anonim
Wpadaj wpadaj, nie wiem czy wiesz, ale na tym koncercie beda podbijane legitymacje hardkorowca na nastepny rok; )) -
CiociaSajko
ja tez sie nad tym zastanowie czy nie jechac; ) ale w portfelu pustkiiiiiiii totalne; ) -
Anonim
kto moze niech jedzie, zapowiada sie wystszalowy, ciekawy gig... szzcegolnie, ze jest w zajebistym, luznym miejscu :D -
Shiroi Hito
-
monar
no wlasnie szykuje sie zabawa o tu konkurencja z łodzi przyzywa tez.. niestety fundusze pozwolą mi na wyjazd tam gdzie blizej...
tzn mam nadzieje ze pozwolą puki co mam 5zl... -
Grono.Net
hehe....zbieraj, zbieraj; ) a pamietaj, ze jeszcze musisz mi plytke wyslac :P
ja jak cos bawie na fescie, wiec mozna mnie tam szukac :] -
Yoś
a mi bez różnicy czy blisko, czy daleko, tylko czy będe miala z kim jechac, bo nie bede w nocy sama pociągiem wracac :< dobrze, że jeszcze półtora tygodnia na moje moralne dylematy -
Grono.Net
Tylko mi nie mówcie, że wszyscy wybierają się do brudnego, zasyfionego miasta zwanego Łodzią :P
Łódź śsie!!
Wpadajcie do 3m :] -
Anonim
a jesli ktos jeszcze nie wie, to sa mle zmiany w programie... last item i czarzly nie bedzie, zamiast nich calm the fire i the vendetta. -
Grono.Net
Vendetta zgodnie z tym co myslalem...nie dojechala :]
ogolnie gig na wielki plus! -
Anonim