HardTechno/Schranz [341]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Ludzie... oblukajcie:

http://gss.neostrada.pl/22.mp3

wie ktos co to za kawałek moze ???!!!!!!
    pozdrowka
  • Anonim

Nie wiem niestety, ale fajniuśkie. Szkoda tylko, że takie krótkie...
    Pod koniec troszkę przypomina mi taki stary kawałek... Ale nie znam tytułu :| Nie pamiętam nawet kto ten kawałek mixował. Rush może... Gdzieś mi ta płyta zaginęła w bojach...
  • Grono.Net

spoko numer, z tym belive in me bylo juz tyle wersji ale ta to mi brzmieniowo zakrawa na kawalek Joey Beltrama - Gameforms, nie wiem czy kojarzycie.
  • Anonim

Salsa - jednak pamiętasz :)
    to właśnie wycięłem z setu RUSH'a. Jest krotkie bo wycielem kawałeczek zeby malo zajmowal na serwerze...
    I jak dla mnie tez kozacki numer, a kogo bym sie nie pytał to nikt nie zna tytułu.
    A wlasciwie o sam wokal "belive me" mi nie chodzi, tylko wlasnie o muzyczkę.

Powiadasz Thome ze to Joey'ego numer, wiec biorę się za szukanie...
    Dziekoweczka
  • Anonim

Hehe... Czyliże dobrze mi się tliło w główce, że to może Rush'a :)
  • eL.

łał ,kozacki!!!
  • Anonim

Kozacki kozacki :) chcialbym to miec na vinylu.

Kurde... ale to jednak nie jest Gameforms Beltrama....
    podobne są te dźwięki przypominające wyginanie blachy. Ale musze powiedziec ze numer gameform tez jest ciekawy.

No nic... mam nadzieje ze niedlugo przeczyta tego posta ktos kto bedzie to znał i napisze tytuł :)
  • Grono.Net

nie nie ja nie mowilem ze to to, pisalem ze brzmieniowo bardzo podobne; )
  • Anonim

Faktycznie podobne...
    ale wiesz, tamtego Twojego posta zinterpretowałem tak jak chciałem zinterpretować, bo bardzo mnie jara ten kawałek i juz myślałem ze bede go miał :)
  • Anonim

Hehehehhh...mam kolejną zagwozdkę :D
    http://gss.neostrada.pl/33.mp3

z tym ze to juz jest bardzo znany motyw, wiec mysle ze ktos z was bedzie wiedzial, czesto slysze to na baletach, lecz za cholere niewiem co to za bit, bo chodzi mi konkretnie o beat, tych dzwiekow dodatkowych moglo by wcale nie byc...
  • !nsect

ten pierwszy kawalek to jest Dj Mahatma vs. Frank Kvitta - Mad ( Beltram Remix )!! wiec teraz zycze sobnie krolestwa:))
    pozdrawiam Insect
  • Anonim

Hmmmmm... :D Jak tylko bede miał to cholerne królestwo to się podzielę :D Puki co i u mnie bida.... Ale dziekowkeczka Ci za ten tytulik. Pozdrowka.