Heineken [695]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Justyś

z czego wolicie pić i w czym widzicie różnicę... ?
  • Anonim

hmm ogolnie to wole ze szkla, wiec jestem za butelka :P no i butelka 0,65 jest b. ekonomiczna :P
    ale lubie te kluczyki od puszek wiec czasami sie w puszce kupi. ale tylko czasami:P
  • the sun rises in the east

tylko i wyłącznie butelka.
  • Justyś

tia... no widze że butelka rządzi.. :]
    ja też wolę buteleczkę- piwko jakoś niebo lepiej smakuje i ten zieloniutki kolor hehe :D
  • FuKsIo

niema co sie zastanawic szklo rzadzi wiec tak jak wiekszosc jestem za butla.... a pozatym w butli jest wiecej tego magicznego eliksiru :p
  • the sun rises in the east

Ogólnie picie i jedzenie z puszki jest nie zdrowe; )
    Bądzmy ekologiczni; ) sięgajmy tylko po butelki; )
  • gubiś.

Jak ja kocham buteleczki:)))))) bitterswee- ta fajna butelka to chyba jest 0,66l
  • Anonim

zalezy jeszcze kiedy :P bo jak sie idzie gdzies na melanzyk tak po miescie z torba pelna butelek i ciagle cos brzdeka a co 20 metrow mija sie patrol hehe to ja wole puszke :p przynajmniej wrzuci sie do torebki i po sprawie :D
  • Anonim

hehe brzedakie najlepsze nie jest. ale butelka jednak jest fajniejsza:P
    Gubiś -> hmm zdaje mi sie jednak ze 0.65
  • Anonim

no tak :P :P ale wiesz z resztą z butelką za dużo zamieszania :P bo nigdy nikt nie ma otwieracza a tak to trzeba o coś otworzyć :P i zawsze kończy się na tym,że to właśnie mnie wysyłają do sasiąda po otwieracz hehehe...dlatego wole puszki; ))
  • Anonim

no z otwieraczami to czasami jest problem. ale dla cgcacego nic trudnego :P
  • Anonim

taaa dokladnie; )) hehe...w sumie jak sasiad nie chce porzyczyc otwieracza to mam w gronie znajomych jednego inteligenta ktory poradzi sobie w kazdej sytuacji :P kiedys nam piwo (24 butelki) zebami otwieral lol..pozniej musielismy mu sie na dentyste zlozyc hehe;
  • Anonim

butelka!
    ja jak prawdziwa dama nopsze przy sobie zawsze otwiercz (henego oczywscie)
  • Anonim

ja niesttey wiesz otwieracze w domu mam pod scislym nadzorem :P i nieda sie nic wyniesc; )) wiec zawsze trzeba brac od kogos..kiedys mialam taki swietttny swiecacy z durexa :D ale na ktorejs z imprez ktos mi zakosil :((
  • pietrzu

tylko z butelki i to 0,5 only!!!w puszce zawsze smak jet gorszy a w butelce 0,65 nielubie tego sreberka które jak sie dobrze niezerwie to wpada do buzi...:///
  • Anonim

trzeba umieć zrywać sreberka :D
  • Anonim

b. przydatna zdolnosc :D
  • Anonim

naturalnie :P takie rzeczy to albo ma sie wrodzone od urodzenia albo sie tego nie umie hehhe...
  • Anonim

tak jak uzywanie wszytskiego co jestpod reka do otwierwania butelki. ja polecam uczynnego kolege :P
  • Anonim

dokładnie to samo chciałam napisać :D hehe co do tego kolegi; ))
| |

Grono dotyczące najlepszego i najpyszniejszego piwka na świecie :) Fanatyków zielonej puszeczki ...

Fotki

Miejsca grona (0)