-
Justyś
-
Anonim
hmm ogolnie to wole ze szkla, wiec jestem za butelka :P no i butelka 0,65 jest b. ekonomiczna :P
ale lubie te kluczyki od puszek wiec czasami sie w puszce kupi. ale tylko czasami:P -
the sun rises in the east
-
Justyś
tia... no widze że butelka rządzi.. :]
ja też wolę buteleczkę- piwko jakoś niebo lepiej smakuje i ten zieloniutki kolor hehe :D -
-
FuKsIo
niema co sie zastanawic szklo rzadzi wiec tak jak wiekszosc jestem za butla.... a pozatym w butli jest wiecej tego magicznego eliksiru :p -
the sun rises in the east
Ogólnie picie i jedzenie z puszki jest nie zdrowe; )
Bądzmy ekologiczni; ) sięgajmy tylko po butelki; ) -
gubiś.
Jak ja kocham buteleczki:)))))) bitterswee- ta fajna butelka to chyba jest 0,66l -
Anonim
zalezy jeszcze kiedy :P bo jak sie idzie gdzies na melanzyk tak po miescie z torba pelna butelek i ciagle cos brzdeka a co 20 metrow mija sie patrol hehe to ja wole puszke :p przynajmniej wrzuci sie do torebki i po sprawie :D -
Anonim
hehe brzedakie najlepsze nie jest. ale butelka jednak jest fajniejsza:P
Gubiś -> hmm zdaje mi sie jednak ze 0.65 -
Anonim
no tak :P :P ale wiesz z resztą z butelką za dużo zamieszania :P bo nigdy nikt nie ma otwieracza a tak to trzeba o coś otworzyć :P i zawsze kończy się na tym,że to właśnie mnie wysyłają do sasiąda po otwieracz hehehe...dlatego wole puszki; )) -
Anonim
no z otwieraczami to czasami jest problem. ale dla cgcacego nic trudnego :P -
Anonim
taaa dokladnie; )) hehe...w sumie jak sasiad nie chce porzyczyc otwieracza to mam w gronie znajomych jednego inteligenta ktory poradzi sobie w kazdej sytuacji :P kiedys nam piwo (24 butelki) zebami otwieral lol..pozniej musielismy mu sie na dentyste zlozyc hehe; -
Anonim
butelka!
ja jak prawdziwa dama nopsze przy sobie zawsze otwiercz (henego oczywscie) -
Anonim
ja niesttey wiesz otwieracze w domu mam pod scislym nadzorem :P i nieda sie nic wyniesc; )) wiec zawsze trzeba brac od kogos..kiedys mialam taki swietttny swiecacy z durexa :D ale na ktorejs z imprez ktos mi zakosil :(( -
pietrzu
tylko z butelki i to 0,5 only!!!w puszce zawsze smak jet gorszy a w butelce 0,65 nielubie tego sreberka które jak sie dobrze niezerwie to wpada do buzi...:/// -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
naturalnie :P takie rzeczy to albo ma sie wrodzone od urodzenia albo sie tego nie umie hehhe... -
Anonim
tak jak uzywanie wszytskiego co jestpod reka do otwierwania butelki. ja polecam uczynnego kolege :P -
Anonim