-
-
latino
-
Anonim
sprzedam przycepe 3 os. z prysznicem - ciepla woda - na Helu za 4500zl
http://www.allegro.pl/item363665733... -
rafau
-
-
MALOSSI
Można.
Ale to Ty musisz szukać pracodawców na Helu, a nie oni Ciebie.
Powodzenia :) -
Akademia Motorowodna
wypozycze przyczepe campingowa na Chałupach 6.3-4 osobowa.Oferta wazna cały sezon.cena do negocjacji w zaleznosci od długosci trwania pobytu.kontakt przez grono lub na kom.788695923 -
dorota
mam do przejecia rezerwacje przyczepy na eko od 6 do 14 lipca.
przyczepa na 4 osoby, z przedsionkiem, 150 zł za dzien..
jesli ktos jest chetny to pisac na gg 2557083, na gronie lub na nr 602497244; ) -
MALOSSI
-
Es
-
Old School
Wolne pokoje w Gdańsku
Mieszkanie 2 pokojowe(max. 6 osób) położone 6-7 min. piechotą od gdańskiej Starówki (super łatwy dostęp do SKM'ki w kierunku Sopotu i Gdyni).
W przypadku noclegu poniżej 3 dób cena od osoby wynosi 68 PLN, natomiast w przypadku noclegu powyżej 3 dób cena od osoby wynosi 62 PLN (celem potwierdzenia rezerwacji proszę o wpłacenie 20% kwoty na wskazane konto bankowe).
Kontakt :0783 386 676 lub damals@wp.pl
Pozdrawiam,
A. -
Oziem
Zapraszam na kursy Kitesurfingu ( Camping Małe Morze szkółka kiteschool.pl po lewej stronie campingu) -
Anonim
Do zaoferowania mam pokój 4-osobowy w mieszkaniu 2-pokojowym
do wynajęci dla 4 osób tylko w jednym terminie:
25 lipiec - 3 sierpień
Lokalizacja: Centrum miasta, ok. 200m od małej plaży (plaża nad zatoką Pucką) oraz ok 1000m do plaży nad pełnym morzem
Cena od osoby: 35zł
mile widziane młode i energiczne osoby :)
Zdjęcia pokoju i całego mieszkania mogę przesłać na maila
kontakt priv -
windsurfing forever
Ja mam do zaoferowania kurs windsurfingu - lekcje prywatne na Zalewie Mietkowskim. Tanio i solidnie! Terminy dopasujemy do kursantów. Wszelkie informacje na stronie http://www.gryska.ovh.org w zakładce lekcje.
Pozdrawiam i zapraszam!
Paweł -
windsurfing forever
>rafał -.-' napisał
>Czy wiecie może, czy da się pracować na helu <18 lat ?
Po co na Helu, tyle ofert jest że potrzebują instruktorów na Sycylii, Chorwacji, Rodos... Polecam Rodos ostatnio fajnie tam trzęsie; ) Wakacje za free w tropikach i jeszcze Ci płacą...; ) -
Anonim
może ktoś jedzie na hel i ma jakieś miejsca w samochodzie i chęci do zabrania 4 ludzi? -
windsurfing forever
-
paula k.
orientuje się ktoś może, czy kursują z gdyni, spod dworca jakieś busy albo autobusy na hel? -
AsIEK
kursują.. wiem ze jedzie o 21, wcześniej są też pociągi które wychodzą taniej a później to chyba jest tylko o 22 autobus gdzieśtam przez władysławowo a z tamtąd taksą; ] -
Anonim
busy kursują cały dzień. oprócz oficjalnych przewoźników są też prywaciaże. ci pierwsi jeżdżą wg rozkładów a tamci różnie. rozkłady jazdy można znaleźć w necie. -
iga