HEL - surf style life!!! [3764]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Diuk

j.w.
  • latino

szukam pracy na helu.. chyba pragne troche urozmaicic sobie czas :)
  • Anonim

sprzedam przycepe 3 os. z prysznicem - ciepla woda - na Helu za 4500zl
    http://www.allegro.pl/item363665733...
  • rafau

Czy wiecie może, czy da się pracować na helu <18 lat ?
  • MALOSSI

Można.
    Ale to Ty musisz szukać pracodawców na Helu, a nie oni Ciebie.

Powodzenia :)
  • Akademia Motorowodna

wypozycze przyczepe campingowa na Chałupach 6.3-4 osobowa.Oferta wazna cały sezon.cena do negocjacji w zaleznosci od długosci trwania pobytu.kontakt przez grono lub na kom.788695923
  • dorota

mam do przejecia rezerwacje przyczepy na eko od 6 do 14 lipca.
    przyczepa na 4 osoby, z przedsionkiem, 150 zł za dzien..
    jesli ktos jest chetny to pisac na gg 2557083, na gronie lub na nr 602497244; )
  • MALOSSI

to moze sie jeszcze 3 osoby chetne znajda ze mna ?? :D
  • Es

no ja na Hel dopiero (chyba) 10 więc odpadam :P
  • Old School

Wolne pokoje w Gdańsku

Mieszkanie 2 pokojowe(max. 6 osób) położone 6-7 min. piechotą od gdańskiej Starówki (super łatwy dostęp do SKM'ki w kierunku Sopotu i Gdyni).

W przypadku noclegu poniżej 3 dób cena od osoby wynosi 68 PLN, natomiast w przypadku noclegu powyżej 3 dób cena od osoby wynosi 62 PLN (celem potwierdzenia rezerwacji proszę o wpłacenie 20% kwoty na wskazane konto bankowe).

Kontakt :0783 386 676 lub damals@wp.pl

Pozdrawiam,
    A.
  • Oziem

Zapraszam na kursy Kitesurfingu ( Camping Małe Morze szkółka kiteschool.pl po lewej stronie campingu)
  • Anonim

Do zaoferowania mam pokój 4-osobowy w mieszkaniu 2-pokojowym
    do wynajęci dla 4 osób tylko w jednym terminie:
    25 lipiec - 3 sierpień

Lokalizacja: Centrum miasta, ok. 200m od małej plaży (plaża nad zatoką Pucką) oraz ok 1000m do plaży nad pełnym morzem

Cena od osoby: 35zł

mile widziane młode i energiczne osoby :)

Zdjęcia pokoju i całego mieszkania mogę przesłać na maila

kontakt priv
  • windsurfing forever

Ja mam do zaoferowania kurs windsurfingu - lekcje prywatne na Zalewie Mietkowskim. Tanio i solidnie! Terminy dopasujemy do kursantów. Wszelkie informacje na stronie http://www.gryska.ovh.org w zakładce lekcje.
    Pozdrawiam i zapraszam!
    Paweł
  • windsurfing forever

>rafał -.-' napisał
    >Czy wiecie może, czy da się pracować na helu <18 lat ?

Po co na Helu, tyle ofert jest że potrzebują instruktorów na Sycylii, Chorwacji, Rodos... Polecam Rodos ostatnio fajnie tam trzęsie; ) Wakacje za free w tropikach i jeszcze Ci płacą...; )
  • Anonim

może ktoś jedzie na hel i ma jakieś miejsca w samochodzie i chęci do zabrania 4 ludzi?
  • windsurfing forever

Ja jadę w poniedziałek, ale niestety z Wrocławia.
  • paula k.

orientuje się ktoś może, czy kursują z gdyni, spod dworca jakieś busy albo autobusy na hel?
  • AsIEK

kursują.. wiem ze jedzie o 21, wcześniej są też pociągi które wychodzą taniej a później to chyba jest tylko o 22 autobus gdzieśtam przez władysławowo a z tamtąd taksą; ]
  • Anonim

busy kursują cały dzień. oprócz oficjalnych przewoźników są też prywaciaże. ci pierwsi jeżdżą wg rozkładów a tamci różnie. rozkłady jazdy można znaleźć w necie.
  • iga

tramwaj wodny polecam z Gdyni do Jastarni, Helu za Pięć!;)