HEL - surf style life!!! [3764]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Marsjannno 火 星

Cześć,

W tym roku mam zamiar wybrać się do przyczepy na jkiś camping (kilka ostatnich lat spędziłem na obozach windowych, na które z władysławowa dojezdzalem) czy wie ktoś jak mniej więcej wyglądają ceny wynajmu takich przyczep na różnych campingach (a w szczególności na Małym Morzu)?

• Anonim

wszedzie mniej wiecej 150 za dobe,po dokladne info po prostu zadzwon na wybrany camping i zapytaj
  • Anonim

to zalezy tez od rozmiaru przyczepy
  • Anonim

ja dzialam na ekolagunie. u nas ceny w sezonie wahaja sie w granicach: 140-250 pln w zaleznosci od rozmiaru przyczepy.
    co do malego morza, to o ile sie orientuje to nie maja tam przyczep na wynajem, tylko pokoje.
    a tak wogole to od czego masz google!
    wpisz: male morze, kaper, chalupy III, solar, polaris, ekolaguna, albatros i chalupy VI i pozamiatane w temacie. ogarnac sie ludzie!
  • www.wake.pl

generalnie ceny na kempingach są podobne
    okolo 150 pln/doba/ przyczepa 4 osobowa

w cenie:
    - pobyt 4 osób (czyli 4 x 10 pln) (prysznice, kibelki itd)
    - wynajęcie przyczepy (już rozstawionej) , zazwyczaj z przedsionkiem, często z czajnikiem, kuchenką, lodówką itd
    - wliczona opłata za wjazd jednego samochodu na teren kempingu (około 12 zł)
    - podłączenie do prądu (około 6-7 pln)

tak to...
    ;)
  • CiChY

Mhmm ... to nawet nie najgorzej...
    jak tak srednio policzylem to poza sezonem (czyli tak jak na majowke sie jedzie) to trzeba zaplacic 17 pln/osobe (4 osoby, samochod, przyczepa, przedsionek, prad) ale z wlasna przyczepą (trzeba ją jakos "dotargac" z Warszawy - a to uciazliwe jest jak sie jedzie tylko na te kilka dzionkow a nie zostawia przycz. na sezon)... a tak to 150/4 to 37,5pln ... niby koszt podwojny... ale komfortowo...

czyli reasumujac koszta 1 osoby/ 7 dni pobytu w przyczepie to:
    zakwaterowanie: 262,5
    szama, alkohol/tydzien: 7x100...
    przejazd: 410km w jedna strone czyli ~900km w sumie, zakl 10l/100km => to ~100pln/osobe

czyli tysiaczek rozbity jak nic...
  • Anonim

Jak chcesz tez na kurs pojechac to w megasurfie zaplacisz za zakwaterowanie w przyczepie tylko 100zl/tydz. http://www.megasurf.com.pl
  • Anonim

100 za dobę- wychodzi na to, że kupno przyczepy jest bardziej opłacalne..
  • Anonim

a ile moze kosztowac taka przyczepa hm...?
  • Anonim

no offence, ale glupie pytanie. a ile moze kosztowac samochod powiedzmy? zalezy co komu lezy. mozna kupic za 3ooo pln,- a mozna za 3oooo,-. proste.
  • Maciek

>e-wawa.pl napisał
    >100 za dobę- wychodzi na to, że kupno przyczepy jest
    >bardziej opłacalne..

jak placisz za przyczepie z 4 osobami to na miesieczny wyjazd wcale tak duzo nie wychodzi, oszczedzasz paliwa, nie ma klopotu z przechowywaniem podczas zimy.
  • ~~~BB~~~

Szukam przyczepy na Solarze dla 3 osob, 21-28.07 lub ewentualnie tydzien pozniej.
    moze wiecie cos na ten temat?
    pozdrawiam :)
  • Mad Mike

Ja tez szukam ale jest problem :/ ide szukac dalej :)
  • Marsjannno 火 星

A powiedzcie mi jak najlepiej wypożyczać? Na kempingu bezpośrednio, czy osobno miejsce a osobno przyczepe?
  • Anonim

http://www.przyczepy24.pl
  • Marsjannno 火 星

no zapytałem bo znalazłem to.
  • Anonim

osobno miejsce , osobno przyczepe
  • ~~~BB~~~

bezposrednio na kemp. juz nic nie ma od dawna
  • ~~~BB~~~

jakby co - mam kontakt do osoby na Maszo,
    jest wolna 4 os. przyczepa od 21-28 lipca.
  • doggy

dla innych zainteresowanych tez mam namiar na wynajecie przyczepy kempingowej, duuużej, luksusowej w super stanie na kempingu maszoperia, jak cos to pierwszy kontakt na gg 905466
  • 1
  • 2
| |

beach parties, melanże w przyczepach -czyli to co wszyscy kochamy!!! porostu Hel surf style life

Fotki

Miejsca grona (4)