HEL - surf style life!!! [3764]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Pablito

czy mogl by mi ktos powiedziec jak ocenia te obozy z Orki ktore maja miejsce na Solarze !?
    Chcial bym tam pojechac ale opcja jest taka ze sie nei martwie o pilnowanie bo mam 19 lat ale moja kumpela ma mniej i boi sie ze beda ja tam sledzili na tym campingu. Powiedzcie pls jak to wyglada tam ...
  • .:Ev3:.

jak masz 19 lat to nie bedą tobie zawracać głowy bedziesz jeszcze nadodaTEK z instruktorami pił spokojnie
    orka jest zajebista polecam :p
  • Anonim

pytanie bylo raczej co do tej mlodszej pani RoXy;P
    Powiem tak, trudno jest teraz znalezc szkolke gdzie by nie pilnowali..takie jest prawo i tyle, ale jesli zlapiesz dobry kontakt z instruktorami to moze by jej pozwolili na wiecej..
    Co do szkolki to jest zajebongo!! jesli bedziesz tam w sierpniu to sie napewno spotkamy!
  • !!!nic dodac nic ujac!!!

Eh ja mam wlasnie szkolke w Jastarni gdzie wogole nie pilnuja,prawie nic ich nie obchodzi co sie z Toba dzieje i tak jak wychodzilam o 19 to wracalam nastepnego dnia dopiero na zajecia... Ogolnie jest tam spoko,blisko do miasta,fajni instruktorzy,ale uwazam ze warto poznawac nowe ciekawe miejsca,tylko wlasnie jest problem z tym pilnowaniem co zabardzo mi sie nie usmiecha...:/
  • Liso ®

Pablito; ]
    ile kolezanka ma lat ??
  • ☆ MACowa panna

by the way, po co jezdzic do szkolek jesli mozna:
    a) wynajac samemu przyczepe
    b) wstawac po 12:00
    c) kurs surfingu ustawic sobie w godz. np. 12:30 i 17:30
    d) robic co sie chce i nie przejmowac sie "opieunem"
    ..?
    wrocilam z helu 10h temu i uwierzcie, to bylo najlepsze rozwiaznie; )
  • Liso ®

wszystko fajnie ale cena za 2 tyg jest zapewne o wiele wieksza niz np na orce ??
  • ☆ MACowa panna

nie wiem, nie orientuje sie ile kosztuje pobyt na orce. wykupujac kurs z instruktorem placi sie chyba 660zl za 6 dni plywania po 5h dziennie. sprzet zapewnia ci szkolka.
  • bombel.

a jak jest z tymi, co nie mają 18 lat i też chcą się dobrze bawić?
    i w ogóle? szkolenie fajne? pływać się nauczysz?
  • Anonim

Hyhy, ja byłam... 3 lata temu (stare dzieje). Jedno podstawowe pytanie: Na Solar na imprezy można wychodzić ? Surf spot chyba odpada...dlaeko. Nie polecam obozów kitowych signx;]
  • bombel.

chciałaś napisać : kolonii kitowych signx !

coś tu chyba ludzie się nie udzielają...:( niczego się nie dowiemy.
  • Anonim

jako staly bywalec solaru moge zapewnic ze zabawy jest sporo (przede wszystkim beach bar, choc nie wszystkim to pasuje).

jako niegdysiejszy instruktor na orce moge rowniez zapewnic ze plywac sie nauczycie jesli beda checi. pztm reszta info na http://www.orkasurf.pl/

co do rezygnacji z obozu i wybraniu opcji samodzielnej to oczywiscie jak najbardziej polecam ale raczej dla pelnoletnich.. a i tak wychodzi drozej

pozdrawiam
  • Antoine

czy na solarze sa przyczepy 6 osobowe?
  • Anonim

mysle ze sie znajda ale zawsze mozesz poszukac kontaktu na solar przez internet (nieoficjalnie to sie z 10 zmiesci:P)
  • Anonim

Oł. A Fuła jeszcze w Orce pracuje? To fakt, że na orce da się nauczyć. A bicz bar na solarze to baaardzo konkretna opcja, jeśli o mnie chodzi... Chociaż nie ten klimat co w Zielenieckiej piątce:] SKATE OR DIE! pozdrawiam; )
  • * Marti *

ja jade w tych terminach:
    05.08.-12.08.2006r.
    12.08.-19.08.2006

Kto jedzie w tym czasie???

Powiedzcie mi ile tak mniej wiecej jest ludzi na turnusie?
    Pozdro :):*
  • Anonim

> Nie polecam obozów kitowych signx;]

Mozesz troszkę rozwinąć?

• Anonim

jeżeli chcecie jechać na obóz a nie samemu to orka jest najlepsza. instruktorzy super(szczególnie wojtek , maciek i karol). po 23 wypuszczają do beach baru. będąc niepełnoletnim można ich tam spotkać i nawet z nimi popić lub popalić... :)
  • Anonim

a jest jeszcze Fuła??? bo ja wybieram sie w czwartekz mysla ze jest Fuła i niechcialabym sie przeliczyc.
  • bruno banani

Jezeli rocznikowo chociaz ma te 18 to luz :)
    Jak nie to i tak spoko chociaz zawsze tam swoje pogadaja, mlodsi musza przeczekac godzine 22 gdzie jest obchod a pozniej do BitchBaru :D
    A no i jeszcze zalezy jaki ochroniarz jest, zeby nie wypucował ze ktos (mlodsi) sie szlajaja po nocy :)

Ogolnie tam jest zajebiscie, polecam :)
| |

beach parties, melanże w przyczepach -czyli to co wszyscy kochamy!!! porostu Hel surf style life

Fotki

Miejsca grona (4)