-
Synek
pozdrowienia dla wszystkich ekolagunowiczow...;-P do zobaczyska za ...ach juz niedlugo;) -
Powrot z Meksyku
halsujemy sie na ekolagune !
szkoda ze juz nie serwuja talarkow jak 2 lata temu (hehe mozna bylo podpierdalac nie swoje talarki :D)
do zobacenia w tym roku gdzies na szlaku chalupy-jastarnia !
pozdrowienia dla piekniejszej czesci obslugi eko !
-
Kuba pol54
talarki sa dalej :] i zamias sie halsowc to lepiej przyjechac na eko :) bedzie jak zawsze zaje...fajnie
juz sie nie moge doczekac..tylko zeby wialo :/:):) -
Synek
no ba wiatr to podstawa!!! moze byc 0st.C byle tylko pizgalo!!!! no i slonce swiecilo bo patent z suszarnią z farelka w tym roku chyba nie wypali:] SALVE -
-
Anonim
Ekolaguna to raj na ziemi :) pamietam te obiadki i wieczory, przychodzilo sie nastepnego dnia i w barze kreska na 150 zeta; ] -
Synek
-
Kuba pol54
wlasnie piszcie ktora najlepsza kelerka :P ja stawiam na iwonke i ule :P wpisujcie !! :) -
Synek
-
Powrot z Meksyku
-
Anonim
iwonka rullezzzzz
pamietam jak poprosilem o keczup:D to zapytala czy pikantny czy tez nie badzo spox lalka -
Baś
ktora w kolejnosci od wladka (lub chalup) jest ekolaguna? bylam tam raz rok temu i nie moge sobie przypomniec :o/ -
Anonim
od wladka 5
wlasnie stamtad wrocilem przed godzina
uliubiona kelnerka: Dorota browara !
pozdrowienia dla wszystkich, ktorzy wczoraj bawili sie na urodzinach, tylko nie wiem czyich; ]
pozdrow dla FunBoardu
Jest Fun - jest zabawa :D -
Baś
-
♥ wiś
funboard ruulez ja tam jeżdze na oboziki... :P:P:P oczywiście na ekolagunie :P -
Anonim
-
intoxicated
yyy, a na pewno ekolaguna jest 5 od władka?
Małe Morze, Kaper, Chałupy III, Solar, Polaris, chyba jednak 6.
-
Anonim
-
Anonim
-
*paulinka*
-
Anonim