hell-hotel [109]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • nika

W tym wątku możecie podzielić się tym, co wam się podoba (zauważcie, nie jest to CO SIĘ NIE PODOBA - na hejting przyjdzie czas), czyli epizody, całe szeregi epizodów lub nawet pojedynczy kadr najmniej popularnego paska.

Ja osobiście uważam, że 3 części "kryzysu twórczego" były prze-dobre. Nie szukujmy się, najlepsze. Prawda i autopsja aż wydzierały się z każdej ramki, lekko nasycone melancholią, a jednak o dziwo śmieszne.
  • Anonim

Motyw z Jezusem-hipisem był boski; ] pacyfa, tęczowa koszula, "może skręcimy świątecznego lolka" - pomysłowe i zajebiste z każdej strony, jeszcze nie widziałem Jezusa w komiksie.
  • Anonim

A mnie sie podoba ogolnie caly komiks. Cudna jest ta ironia, ktorej wiekszosc nie moze zalapac i too jest super; p
  • Anonim

mi też najbardziej podobał się motyw z Jezusem :D
  • Bertone

-dr. Steiner i zestaw zrob to sam "zestaw do aborcji"
    -Jezus "spadam bo mam urodzinki", "pozdrow ducha swietego", "jestem J.JC ale przyjaciele mowia na mnie J",
  • Anonim

motyw z Jezusem był w pyte:P
  • Anonim

Najlepszy jest kruk, a odcinek z cindy to juz w ogole arcymistrzostwo. Poza tym czuje w tej postaci (kruczej, nie cindy) echa patyczaka...
  • z cindy był genialny... :)
  • karrol

trudno teraz wybierać, bo generalnie cały komiks jest genialny (dobrze, ze w stylu bug city), ale najlepsze chyba były "przerwa na reklamę" ("obżeobożeobożeoboże..." :D) , trzecie części "kuszenia" i
    "Człowieka, który się śmiał" ("Przysięgam, zę przesunę mu każdą szafę w domu") i oczywiście ironiczna "Vis comica" :D
  • nika

Ah no i jokerrr... Konkretnie motyw szafy.

Nie istotne tu jest, że artmac jest małą psychofanką postaci, ale warto wspomnieć. Cieszy mnie to na nowo każdego dnia.
    • 2009-3-2-blokada-tworcza-1

• 2009-3-4-blokada-tworcza-2

• 2009-3-6-blokada-tworcza-3

• 2009-2-16-czlowiek-ktory-sie-smial-1

• 2009-2-20-czlowiek-ktory-sie-smial-3

• 100cyf3r d3 54774n

W prawdzie motyw jest niezły, ale Jezus palący blanty był już w CMD.
    Mnie rozwala Callanetiks, i "antropomorficzne wypierdalaj". Wzmianki o poprzednim właścicielu hotelu tez przywracają uśmiech na usta.
  • Anonim

motyw z J.C. byl dobry, ale osobiscie bardziej wole serie Blokada tworcza ze wzgledu na Mruczka i Kruka :)
  • Anonim

kruk jest najlepszy, oddaje moja osobowosc,,,
  • Nαtαliα

Oczywiście poza wyżej wymienionymi rozwalił mnie król lew... 'May devil cry?'. Wspomnienia z dzieciństwa... Ach... ! :) Reasumując... Komiks jest genialny. Ci dwaj Panowie są genialni. :)
  • Anonim

karrol napisał:
    >trudno teraz wybierać, bo generalnie cały komiks jest genialny (dobrze, ze w stylu bug city), ale najlepsze chyba były "przerwa na reklamę" ("obżeobożeobożeoboże..." :D) , trzecie części "kuszenia" i
    "Człowieka, który się śmiał" ("Przysięgam, zę przesunę mu każdą szafę w domu") i oczywiście ironiczna "Vis comica" :D

Podpisuję się pod tym wszyskimi kończynami:D (a już szczególnie pod "obożeobożeobożeoboże...":P)
  • Dżefrej

A mnie rozbiło Bon Apetit "To co... ee... mam go wyjąć?", Vis comica i wzmianki o Shellu i jego "niegroźnych nawykach".
  • Subway Prophet

Jak dla mnie odcinek z Cindy miażdży. No i May Devil Cry.
  • Anonim

Odcinek z Cindy, wszystkie odcinki z Jezusem i odcinek z nowymi kotami dr. Steina - tyle mi przychodzi do głowy; ]
  • pony

Jak już wymieiono całość "Gość w dom, Bóg w dom" i "Człowiek który się śmiał" ale ogólnie całość jest genialna; >
  • Anonim

"antropomorficzne wpierdalaj" maj fejwrit. oraz tekst "pozdrów ducha świętego".
| |

Grono dla stałych, gorących i namiętnych fanów webkomiksu hell-hotel, ekhm.. DZIEŁA autorów ...

Fotki

Miejsca grona (0)