Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • anty.no.mia

Ankieta jest tendencyjna! Od razu samo się wciska, że oba są przeciętne. Bo co innego wybrać? Że jesteście zajebiści? Jeszcze wpadniecie w samozachwyt i co? Tym razem pozwolicie obsikać kotu naszych ukochanych bohaterów?
    :-)
  • 100cyf3r d3 54774n

W ogóle porównywanie HH z BC to podła sprawa. To dwa różne klimaty. Chociaż przy obu można spaść na glebę zwijając się ze śmiechu. Z tym że, HH ma przed sobą świetlaną przyszłość, a BC jako zamknięta całość, odpada już nieco z konkurencji. Chyba, że syn szatana wskrzesi potopione robale :P
  • Anonim

Ja bym jeszcze nie porownywal BC i HH, bo HH jako calosc nie jest jeszcze skonczony, a BC to juz historia :P no i z lekka inny klimat w obydwu komiksach jest. jak dla mnie obydwa trzymaja dobry poziom i tyle; ]
  • nika

No hellou :>.
    Przecież to nie jest porównywanie od razu. To jest wybór preferencji.
    Naprawde że .. ehh.. ej... bez komentarza.
  • 100cyf3r d3 54774n

Obawiam się, że jest :P "Dużo inteligentniejszy dowcip, lepiej wykonany itd." to są słowa porównania :P
  • nika

Ale czymze to bez nie domyślnego, a prawdziwego "niż"? Nie no generalnie mogło to tak zabrzmieć, ok, ale zamiarem było sprawdzenie preferencji, a nie porównanie obu komiksów. Nieco subiektywnie dodałam od siebie że jest lepszy i wogóle.. bo jest; -).
  • karrol

"Dużo inteligentniejszy dowcip"?!

ej, chyba czegoś nie zauważyłem.

nie oszukujmy się, ale HH wybitny w kwestii finezji dowcipowej nie jest :P
  • Vinz

Pokusiłbym bym się nawet na stwierdzenie, że HH stara się być na siłę ekskluzywny. Taka pogoń za czarnym, wyrafinowanym humorem dla koneserów. Jak dla mnie tylko jeden pasek dotychczas osiągnął ten poziom - z krukiem i taśmą do fitnessu :)
  • Ania K.

>anty.no.mia napisała:Że jesteście zajebiści? Jeszcze wpadniecie w samozachwyt i co?

To im nie groźi napisałam do nich wazeliniarskiego maila byłam w szoku że odpowiedzieli wogóle nawet się cieszyli, trochę czerwienili i nawt napisali mi komplement ^^ więc uważam że sodówka im nie grozi

• anty.no.mia

ciiiiiiicho. oni to czytają.
  • Nαtαliα

Ładna dziś pogoda, nieprawdaż?
  • Pan Pancerny

Och och.. chyba pójdę umyć nogi w strumieniu :P
| |

Grono dla stałych, gorących i namiętnych fanów webkomiksu hell-hotel, ekhm.. DZIEŁA autorów ...

Fotki

Miejsca grona (0)