-
godia
Czy ktoś jest chętny na wyjazd do Helsinek prawdopodobnie we wrześniu??? Wszelkich informacji udziela Ankha. -
Anonim
O rany, Godia... to żeś mnie wrobiła... no postaram się pomóc; o) choć Joyce jest w tej kwestii bardziej doświadczona; o)
Ale oczywiście pytać zawse można! A ja jadę, jadę! (bynajmniej tak myślę...) -
Grono.Net
Jak już będziecie w Helsinkach to koniecznie wpadnijcie do Arctic Icebar-u to taka miła knajpa gdzie temperatura jest zawsze -5*C, no i żeby sie wzmocnić duchowo to Katedra Uspienski. -
Joyce
Ja też jadę, choć nie wiem za co :D Jakby co, to otwieram informacje turystyczną. Pytajcie o co chcecie :D Wrózka Joyce prawdę Wam powie; p -
-
Senni
heh jestem i tu;-)
Jak moglo mnie tu nie byc???
Ja na bank wracam do Helsinek..prawdopodobnie w maju,albo czerwcu-to sie jeszcze zobaczy-mam ten sam motyw-najpierw musze posplacac dlugi z poprzedniego wyjazdu(nie ejst moze tego duzo-jakies 400 zl,ale to zawsze uciazliwe...no,ale teraz zaczelam pracowac dorywczo to jakos to bedzie.
W minione wakacje bylam w Finlandii majac 36 euro w kieszeni-bylam 2 tygodnie,a potem pojechalam jeszcze raz i mailam 34 euro albo 32..no i smeisznie bo sobie ejszcze kupilam pare rzeczy i przywiozlam pare euro no i zwiedzilam duuuzo-to jest sztuka;-)))<lol> -
Anonim
Senni... niesamowita jesteś... choć włąściwie ja najwięcej kasy wydałam na płyty <lol> może gdyby nie to, to też by mi się udało torszkę zaoszczędzić; o). Ja mam jeszcze 600 zł do oddania... ale konto czyste :.o( -
Senni
Nie martw sie Ankha=damy sbie rade bo my silne kobity jestesmy z werwa ,fantazja i w ogole:-))) ale nam poslodzilam:-)heheh,ale czasem trzeba....
wczoraj gadalam z takim milutkim Helsinczykiem,ktory...pytal czy w Polsce jest snieg??;)))no akurat spadl:-))
och,wrqacac tam jak najpredzej;-)))
bylam tam 2-3 miechy (z tyg,przerwa)i malo maloooooooooo
-
Anonim
Oj nasłodziłaś, nasłodziłaś :o)))
Ja tylko 2 tygodnie tam byłam, ale zakochałam się na zawsze... i marzę żeby tam wrócić!
To straszne, ale chyba nie jestem patriotką, bo Finlandię kocham bardziej niż Polskę...; o)
Też mam kilku znajomych w Helsinkach i strasznie za nimi tęsknię :o(... ale może juz niedługo się z nimi zobaczę :o) -
Joyce
Senni... byłaś może w Hanko.....? Bo nie wiem czy Cię dobrze kojarzę... :)
A wogóle to piszecie tu takie rzeczy, że ja tam oleję długi i lada dzień wsiadam w autobus do tallina.... :D -
Senni
W Hanko tez bylam fakt faktem....hmmm-kojarzysz mnie/???
Mialam tam przypalowego pracodawce to moze stad???!!!
Albo moze od chlopakow z Wawy,co sie z nimi trzymalam(bracia).
Albo znasz mojego Juhisa??/
Albo nie wiem....nie mam pojecia serio;-)
Powiedz prosze:-))) -
Joyce
No aż tak dobrze to cię nie znam... Ale kojarzę z Aurinko, bo.... Miałyśmy jechać do pracy do Hanko z moją przyjaciółką... Widziała sie nawet z jednym z tych braci - w Wawie. Była taka afera, bo miałayśmy sie spakować w jeden dzień i takie tam.. i w Koncu zrezygnowałyśmy. A potem na Aurinko kumpela wyczytała, ze spotkałaś kolesia i pracowałas tam.. Sorry jeśli myle fakty, ale dopiero wstałam i nie dość że mało jestem tak naprawde zorientowana, to jeszcze przysypiam :)
No ale wiesz, tak czy siak, cieżko Cię nie kojarzć! Zaimponowałś mi maksymalnie tym wyjazdem z 36 euro w kieszeni! Gratuluję odwagi! :D -
Senni
Dzieki-milo slyszec,nie ma co:-))Fajnie jak tak czasem ktos cos milego o Tobie powie.
No to Twoja kumpela widziala sie z Raffim:-))Swietny chlopak ! ! !OJOJ...No nawet za nim tesknie na swoj sposob,ostatnio z nim nie pisalam,ale pewnie lada dzien sie odezwe.
OJ Raffi z bratem to mnie wiele razy przepraszali za ta akcje jakia tam mnie spotkala...no,ale to nie ich wina.Wazne,ze nic sie nie stalo.Ogolnie bardzo mi pomogli chlopaki i naprawde jestem im za to wdzieczna.:-) -
Anonim
Zbierzmy paczkę i jedźmy wszyscy razem. Będzie miło i śmiesznie. Co wy na to? -
Senni
BYloby spoko...
A !tak ogolnie to z wiekszoscia z Was spotykam sie na innych GRONACH-zobaczcie ile nas laczy ludzie;-))))<lol> -
Anonim
-
ptasiu
-
godia
-
ptasiu
helsinki ? czemu nie =) Przydałaby sie jakas odmiana. Chociaż ... hmm ...tam też jest zimno prawda; ) ? Co mi tam !!! Czekam na sponsora :) Oczekuję Ofert =))) -
Anonim
Nie będzie zimno... zapewniam; o)
Tam jest cieplej niż u nas czasem; o)
Jedźmy już!!! Jedźmy!! -
Senni
Zaczęłam ostatnio(niby przypadkiem) przeglądać moje PAMIĄTKI z Suomi...ej no wiecie co..prawie się popłakałam z tęsknoty,ale...coś czuję,że za niedługo tam moja noga znowu stanie...