- 1
- 2
-
Anonim
-
Magnus
-
(M)orfeusz
Ciekawa stronka, ale manifest moim zdaniem niepotrzebny. My heretycy i tak przyznamy ci rację, a mohery nie zaglądają na takie strony. Pozdr. -
terefere
Mohery to specyficzny typ ludzi. Ten manifest chyba ich nie przekona.; ) -
-
(M)orfeusz
Nie wytłumaczysz im nawet, ze 2+2=4, jeśli ojciec dyrektor twierdzi inaczej; ] -
terefere
Dokładnie. Moim zdaniem ci ludzie mają problem ze zrozumieniem fundamentalnych prawd, które nawet 6-letni brzdąc byłby w stanie pojąć bez problemu. W jakiś niepojęty dla mnie sposób Ojciec Dyrektor pozbawił ich zdolności samodzielnego myślenia, tworząc w ten sposób swoją gotową na wszystko armię bezmyślnych zombie.; ) Jak dla mnie można by napisać na podstawie obecnej sytuacji w Polsce całkiem niezły film grozy.; ) -
(M)orfeusz
-
terefere
Taa, komediowy do czasu gdy przeciwnikiem jest moherowa babcia a nie prawicowy bojówkarz walczący o czystość rasy.; ) -
Magnus
-
(M)orfeusz
Głowa do góry, pamiętajcie, że czak jest po naszej stronie. On sam rozwala armię moherów i młodzież wszechpolską; ) -
terefere
Gdy wrogów kupa, nawet z Chucka dupa.; ) Wiem że dostane za to z półobrotu ale musiałem...; ) -
(M)orfeusz
Nie oglądasz Strażnika Teksasu? Tam Czak rozwala połowę batalionu co to nie chcą uznać jego idealnych rządów; ) -
terefere
No dobra, przekonałeś mnie.; ) Wystosujmy więc może jakąś petycję do Chucka aby przyleciał do Polski i wspomógł nas w szerzeniu herezji? Poza tym moglibyśmy wyplenić katolicyzm a mohery spalić na stosie.; ) -
(M)orfeusz
Wystarczy, ze zagrozi przyjazdem do Polski, a już mohery będą drżeć. Albo niech nas trochę podszkoli w kopnięciach z półobrotu; ) -
Magnus
Ej no, nie zniżajmy się do ich poziomu i spróbujmy bardziej wyrafinowanych technik, pokojowych acz złośliwych <devil!>; )) -
(M)orfeusz
Co proponujesz? Obywatelskie nieposłuszeństwo? A może nie będziemy przeprowadzać babć przez jezdnie, jak się okaże, że mają moherowy beret?; P -
Magnus
Wiesz, ja np. nie ustępuję dosłownie każdej babci w tramwaju. Fakt, że jak widze naprawdę już schorowaną to spoko, ale bez przesady - nie każdej i każdemu ramolowi. -
(M)orfeusz
Wiadomo, zwykle z resztą tak jest, że najbardziej pchają się te najsilniejsze i najbardziej agresywne dziadygi, a ci, którzy rzeczywiscie ledwo stoją na nogach są mili i cichutcy. -
Magnus
A racja, w 99% tak jest. Wręcz jak spieszą do autobusu to popieprzają szybciej niż ja;D -
(M)orfeusz
A teraz coś z zupełnie innej beczki :)
Zastanawiam się czy jest ktoś na tym forum, kto ma na liczniku 666 znajomych; ) Jak widzę ty masz ich 66. Też nieźle; )
- 1
- 2