KÓŁKO HERETYKÓW [1022]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Take a look:

http://www.ciemnosc.com/content/vie...

--

we are gaze into the stars.
  • Magnus

Jakby to nie brzmiało - racja w tym jest.
  • (M)orfeusz

Ciekawa stronka, ale manifest moim zdaniem niepotrzebny. My heretycy i tak przyznamy ci rację, a mohery nie zaglądają na takie strony. Pozdr.
  • terefere

Mohery to specyficzny typ ludzi. Ten manifest chyba ich nie przekona.; )
  • (M)orfeusz

Nie wytłumaczysz im nawet, ze 2+2=4, jeśli ojciec dyrektor twierdzi inaczej; ]
  • terefere

Dokładnie. Moim zdaniem ci ludzie mają problem ze zrozumieniem fundamentalnych prawd, które nawet 6-letni brzdąc byłby w stanie pojąć bez problemu. W jakiś niepojęty dla mnie sposób Ojciec Dyrektor pozbawił ich zdolności samodzielnego myślenia, tworząc w ten sposób swoją gotową na wszystko armię bezmyślnych zombie.; ) Jak dla mnie można by napisać na podstawie obecnej sytuacji w Polsce całkiem niezły film grozy.; )
  • (M)orfeusz

Horror komediowy; )
  • terefere

Taa, komediowy do czasu gdy przeciwnikiem jest moherowa babcia a nie prawicowy bojówkarz walczący o czystość rasy.; )
  • Magnus

Taaa... Blood&Honour przecholował ostatnio...
  • (M)orfeusz

Głowa do góry, pamiętajcie, że czak jest po naszej stronie. On sam rozwala armię moherów i młodzież wszechpolską; )
  • terefere

Gdy wrogów kupa, nawet z Chucka dupa.; ) Wiem że dostane za to z półobrotu ale musiałem...; )
  • (M)orfeusz

Nie oglądasz Strażnika Teksasu? Tam Czak rozwala połowę batalionu co to nie chcą uznać jego idealnych rządów; )
  • terefere

No dobra, przekonałeś mnie.; ) Wystosujmy więc może jakąś petycję do Chucka aby przyleciał do Polski i wspomógł nas w szerzeniu herezji? Poza tym moglibyśmy wyplenić katolicyzm a mohery spalić na stosie.; )
  • (M)orfeusz

Wystarczy, ze zagrozi przyjazdem do Polski, a już mohery będą drżeć. Albo niech nas trochę podszkoli w kopnięciach z półobrotu; )
  • Magnus

Ej no, nie zniżajmy się do ich poziomu i spróbujmy bardziej wyrafinowanych technik, pokojowych acz złośliwych <devil!>; ))
  • (M)orfeusz

Co proponujesz? Obywatelskie nieposłuszeństwo? A może nie będziemy przeprowadzać babć przez jezdnie, jak się okaże, że mają moherowy beret?; P
  • Magnus

Wiesz, ja np. nie ustępuję dosłownie każdej babci w tramwaju. Fakt, że jak widze naprawdę już schorowaną to spoko, ale bez przesady - nie każdej i każdemu ramolowi.
  • (M)orfeusz

Wiadomo, zwykle z resztą tak jest, że najbardziej pchają się te najsilniejsze i najbardziej agresywne dziadygi, a ci, którzy rzeczywiscie ledwo stoją na nogach są mili i cichutcy.
  • Magnus

A racja, w 99% tak jest. Wręcz jak spieszą do autobusu to popieprzają szybciej niż ja;D
  • (M)orfeusz

A teraz coś z zupełnie innej beczki :)
    Zastanawiam się czy jest ktoś na tym forum, kto ma na liczniku 666 znajomych; ) Jak widzę ty masz ich 66. Też nieźle; )
  • 1
  • 2
| |

Jak uniknąć spalenia na stosie? Antidotum na wodę święconą i chrzest? Jak zdobyć własną, ko...

Fotki

Miejsca grona (0)