Hey. [3734]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

...czy kiedyś się nad tym zastanawialiście? Dlaczego HEY? Co sprawiło, że zainteresowała Was ta muzyka... te teksty??
  • czekajac na....

Tego sie nie da przewidziec.. Polubiłam ich bo miałam fanke kolezanke:)
  • chiczkok

To się po prostu czuje i wie.. już! [;
  • Oll

Bo nie sposób nie pokochać KAsi, a jak sie pokocha Kasię, kocha się i Heya; ) z ich muzyką? Nie sposób nie... Heh, jak sie produkuje nieopierzona fanka; )
  • 45455

Tak smao jak myslo, radio. itd. Bo to dobra, 'myśląca' muzyka. :)
  • magia

Hyhhh...nie da sie sprecyzowac odpowiedzi. To kwestia gustu-smaku...tak samo nie da sie odpowiedziec na pytanie dlaczego wole jablko od gruszki-po prostu wole i juz:)
  • Anonim

fakt Kasia jest słodka!! taka... niewinna i nieśmiała na koncertach... tym podbiła moje serducho :)
    zdecydowanie osoba twórcy ma ogromny wpływ na to jak się odbiera jego muzykę!
  • Ullena

kiedy Hey sie pojawił niewile było spiewających kobiet w Polsce. Kasia Nosowska była wtedy taka świeża , skromna i dziewczęca. Pamiętam jak poprawiała dziennikarzy za każdym razem gdy mówili "fani Heya" na "przyjaciele Heya". Rozczulała swoją normalnością i tym, że była zwyczajną dziewczyną z ogromną charyzmą. Nie miała w sobie kszty gwiazdorstwa.
  • 45455

HEy to nie tylko Kasia, to Żabiełowicz, Banach (kiedyś :>
    Pamiętajmy o tym :>
  • Anonim

dla mnie HEY to właśnie Kasia!! Bez niej HEY nie miałby klimatu... nie byłoby tak ciepło i miło na koncertach. Bo to właśnie Kasia tak wpływa (moim zdaniem) na ludzi, że wytwarza się specyficzna atmosfera... :)
  • 45455

Febris to HEY to dla Ciebie tylko tekst czy muzyka także? To Żaba i reszta tworzą dźwięki..
  • 45455

Febris HEY dla Ciebie to tylko tekst czy także dźwieki które tworzą wyobraź sobie Żaba i inni..?
  • 45455

ups, przepraszam myślałam, że zjadło.
  • Arinka =)

hm ja jak pierwszy raz uslyszalam piosenki Hey-a . . to szczerze mowiąc nie przypadły mi do gustu . .. ale na to,ze wkoncu polubiłam a raczej pokochałam piosenki wykonywane przez nich duzy wpływ mial moj starszy brat ...sama nie wiem kiedy ale zaczelam sluchac Hey-a i tak mi zostalo do teraz :D i oczywiscie zarażam tym co poniektóre osoby :D
  • Anonim

ayahuasca dla mnie HEY to głównie słowa!! muzyka oczywiście też jest ważna... ale potrafię wyobrazić sobie te piosenki z inną muzyką... a Ty czy potrafisz wyobrazić je sobie z innymi słowami?!
    Do mnie właśnie trafiają te słowa... to one w jakiś tam sposób mnie ukształtowały... nie zaś muzyka...
  • Hakuna Matata

Hmmm.. b oHEY ma w sobie siłe , moc , MAGIE , ma klimat którego nie posiada żaden inny zespół... Muzyka jest spoko ale to teksty odgrywają najważniejszą rolę ... są ,,myślące,, trafiają do mnie ... skłaniaja do refleksji , chwili zapomnienia
    To chyba tyle; )
  • 45455

Szczerze? Nie potrafię sobie wyobrazić np. Mru-Mru z inną muzyką. Bo to według mnie muzyka dopełnia klimatu tekstów. Może i muzyka jest otoczką ale za to dla mnie bardzo ważną. Bo HEY to nie tylko tekst to także dźwięki. I smutno mi, że nie potraficie docenić HEYa pod względem muzycznym tylko cały czas kładziecie nacisk na tekst. Owszem, są świetne - ale moim zdaniem nie byłyby tak uderzające gdyby nie cudownie skomponowana do nich muzyka.
  • Zuz

dokaldnie. pozatym hey nie pisze wierszy. to sa teksty TEKSTY DO PIOSENEK i nei wiem czmeu niektorzy tego nie kumaja :| bez muzyki niebylyby takie same :| koneic. przecinek. bo jeszcze cos chce napisac :P

kiedys bylam sobie w geancie i grzebalam w takim koszu ze starymi kasetami i wpadla mi w rece karma. no i tak sie zaczelo. a potem poszlam na koncert i juz mi kompletnie odwalilo :P

pozdrawiam :] pis; ) :P
  • Anonim

ja wcale nie twierdze, że muzyka nie jest ważna... oczywiście, że jest!!! ale to teksty wyróżniają HEY spośród wielu podobnych zespołów!
    i pamiętajcie, że to moja opinia... przecież nikt nie każe Wam myśleć tak samo... akceptujcie inny punkt widzenia... bo zmienicie się w warszawskie Kaczory; ) a tego byśmy chyba nie chcieli prawda?! dwóch paranoików już wystarczy :)
    ...nio... więc pamiętajmy, że muzyka łączy a nie dzieli... i wszyscy kochamy HEY... nie ważne za co :)
    buziaki dla wszystkich :* :)
  • nimrod7 co wchodzi na głowy

a dla mnie HEY, bo kiedyś jak byłem w podstawówce to FIRE było modne i wszyscy tego słuchali; p ale faktycznie FIRE dotarło da mnie znacznie później, zresztą daleko po świetnej płycie SIC!. bo siedziałem sobie pewnego wieczora, przypadkiem na woodstocku 2002, i pewien ogolony łeb Kasi N. pojawił się na scenie i osobę, wcześniej nie znającą twórczości HEY, po prostu zmiotło spod tej sceny i szczena w dół i totalnie w ogóle ech i och i ach, zaraz po przyjeździe w chat zaopatrzyłem się w płytki... a potem następnego roku, pierwszego dnia na woodstocku, zbudziło mnie zajebiste granie utworu 'ja sowa', grane niePrzezHey i śpiewanie przez nieNosowską, ale też pozamiatało mną i zniszczyło; p dlatego HeY; )
| |

zapraszamy fanów:) HEY - polski zespół rockowy założony w 1992 roku w Szczecinie. Katarzyna ...

Fotki

Miejsca grona (0)