-
gdzie mozna w wwa kupic jakies plakaty z erape wykonawcami? nie chodzi mi o polskich, bo chyba nie prodokuja ich:) ale o zagranicznych... widzialem w galerii emoka w empiku, ale tam malo ich bylo... chcialbym zobaczyc troche wiecej, bo potrzebuje dla kogos:]
pomoze ktos? -
khad
erape heheheheheheheehehhehehehehe
.
słyszałem, że backstreet boys się reaktywowali, pewnie wypuszczą jakieś kozackie plakaciki hehehehehehheheheheheheheh -
Anonim
-
khad
-
-
Anonim
tak?? naprawde??....no popatrz jaki jesteś mądry.....mądrzejszy od zwykłego chłopaczyny,ale na Twoim miejscu to bym się troche zastanowił....zobacz jak Ty się zachowujesz,to jest dopiero śmiech..!!!! -
khad
-
Anonim
kolego mat od czego jest wyszukiwarka ?
a ty Jedras HWDP sam nie jestes lepszy
-
khad
Jędras HWDP? - no cooooo Tyyyyyy hehehehehehehehehheheheheheheh ehehhehehehehehe
i nosisz takie kozackie elo-koszulki, czapeczki, majteczki, rajstopki z napisem hwdp?
z tą taką bazarową pisownią, bo to słowo, drogi kolego się pisze przez "ch" hehehehehehe
współczuuuucie :D -
Anonim
już po rozjebaniu kilku takich lapsów......a dla Twojej wiadomości,to z tym joł ubraniam nie mam nic wspólnego....zresztą co ja Ci się bede tłumaczył......chcesz się ustawić może na gadke czy coś?..... -
khad
-
Anonim
no kurde,Ty chyba z Wrocławia jesteś to nic z tego nie będziesz,ale jeżeli chcesz sprawdzić jak się ubieram lbo czy jestem jeszcze w gim czy LO to zapraszam Cię do Wuwua,może w oczy mi powiesz co masz powiedzieć i sięze mnie pośmiejesz..... -
khad
hehe, groźby przez internet? dorośnij hehehehehehehehehhehe
wyślij mi pocztówkę z palmą na rondzie :D -
Anonim
groźby?....a kto tu mówi o groźbach,gdybyś był z Wawy to bym się z Tobą ustawił i byś mi powiedział co do mnie masz......może rozmowa na privie?.... -
khad
jakim privie, nie jesteśmy na czacie hehehe, jakbym miał tak każdemu mówić co o nim sądzę w 4 oczy to bym się nie wyrobił nawet gdybym żył tak długo jak Gucwińscy razem wzięci hehehe -
Anonim
JESTEŚ 0.........ale nie martw się widziałem w swoim życiu większych pajacy!! -
khad
-
Anonim
o i tu się skończyła Twoja mądrość pało.....idź się zapytaj kogoś kto się na tym zna -
khad
pajac m II, DB. -a; lm M. -e, DB. -ów
1. «postać z dawnej komedii włoskiej, arlekin; trefniś jarmarczny lub cyrkowy w charakterystycznym stroju, błazen»
Pajace cyrkowi.
Wędrowny pajac.
przen. «pogardliwie o kimś zachowującym się niepoważnie, śmiesznie, bez godności»
2. lm B.=M.
«zabawka lub maskotka o komicznym wyglądzie, zwykle w stroju arlekina, często z ruchomymi kończynami poruszanymi za pomocą sznurka»
Dziecko bawiło się kolorowym pajacem.
--------
hehehe, jak nie wiesz jak z tego korzystać to spytaj swojej pani od polskiego hehehehehehe, to ostatnia rada jaką ci daję, musisz zacząć radzić sobie sam, koniec podcierania dupy i zmieniania pieluch hehehehe :DDDDD -
mmajaa
-
Anonim
kurwa dodałem komenta ale się zjebało,chciałem Ci tylko powiedzieć że obie formy są poprawne polonisto za 5 groszy...Ty masz konkretne kompleksy i zalatujesz ciotą,będziesz mi udowadniał że jesteś mądrzejszy......boże ja kocham takich ludzi hahaha poprostu niszczy mnie swoją głupotą......hahaha ile Ty masz lat??.....haha hihi.....wiesz co znam jednego takiego co tak na internecie sypie takimi kwaśnymi żartami,pamiętam że wszyscy go gnębili hahahahaha.......
|
|
PRZECZYTAJ, ZANIM ZACZNIESZ SIĘ WYPOWIADAĆ: http://grono.net/forum/topic/158602... HIP-HOP to z...