-
Mały
Podajcie 3 najlepsze płyty według was. Pewnie był już taki temat ale mało mnie to obchodzi. Wiem że wiele osób wymieniłoby 10 płyt ale chodzi o to rzeby wybrać 3...dlaczego??? nie ważne. Moje propozycje to:
1. Dj Tony Touch, Evil D, Mr. C, Dj Premier Mixtape - 5 Deadly Venoms Of Brooklyn
2. Screwball - Y2K
3. Big L - Lifestylez Ov Da Poor and Dangerous
Jak ktoś chce wypisać 3 najlepsze płyty Polskie to proszę bardzo...niemieckie , francuskie również mile widziane. -
nicker
1. Genius/GZA - Liquid Swords
2. Outkast - ATliens
3. Guru - Jazmatazz II -
khad
Rahsaan Patterson "After Hours"
Common "Electric Circus"
Roots Manuva "Brand New Second Hand" -
Anonim
-
-
Anonim
kurna ciężko tak wybrać...ale z pewnością 2Pac "all eyez on me" I "Until the end of time" no i niezła jest też "stillmatic" nas'a ale bez jakiejś konkretnej rewelki -
khad
-
Anonim
mnie to dziwi raczej to ze dwie plyty sa super a ta trzecia to juz bez wiekszej rewleki...wiec ciekawe jak jest z tymi plytami na pozycjach 4,5,6... a o np 30 to juz lepiej nie bede pytal:)-badziwie? kiepska? piece of shit? hehe -
Mały
-
Anonim
-
Anonim
a jeśli chodzi o temat to:
1. Nas Illmatic
2. NWA Straight Outta Compton
3. i tu mam dylemat :D Rakim.....albo z Ericem B. Follow the Leader.....albo solo The Master :D
Peace Out :D -
Anonim
Na dzień dzisiejszy, tych płytek słucham najczęściej:
1. Pac - Thug Life
2. NWA - Straight Outta Compton
3. Eazy - It's on 187um Killa
Ale czasem mi się zmienia; ) -
Anonim
1.! - NWA Straight Outta Compton
2.! - WWO - w wyjątkowych okolicznościach
3.! - Hemp Gru - Klucz -
khad
-
pablo
1.NAS ,,Illmatic''
2.2Pac ,,All eyez on Me''
3.Jay-Z ,,The Blueprint''
a poza tym:
Snoop Dogg ,,Greatest Hits Death Row''
Nate Dogg ,,Music & Me''
Pono ,,Hołd''
O.S.T.R. ,,Tabasko'' -
Mały
jak narazie to Nasir i NWA prowadzą...tak wogule to ciekawe propozycje. Spodziewałem się czegoś mniej wyszukanego...pozytywnie zaskoczony jestem...oprócz jednego posta. Ci co się znają to wiedzą ocb -
Charlotte
-
Pro Dix
Zipera - 2ga strona medalu
WWO - Masz i Pomysl
Włodi W
hmm... sa ta 3 ktorych ostatnio najczesciej slucham ale nie moge wybrac 3ch ulubionych - zalezne od nastroju , pory dnia etc -
khad
-
khad
-
oleszko
dla mnie to są 3 mistrze:
Madlib- The Unseen
Mos Def- Black on the both
Daily Planet - Team daily