Hip-Hop [1356]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

...dobry kawałek:)
  • Wirone

Znowu porażasz mnie swoją elokwencją i rozwinięciem zakładanego przez siebie wątku.
  • Grono.Net

eeeh no w sumie nie najgorszy ale sie nie jaram specjalnie :P ogolem game jak dla mnie rymowac nie potrafi, ale to tylko moje skromne zdanie; ] jał
  • Kacper

"Game rymowac nie potrafi.." hmmm to kto potrafi w takim razie ciekaw jestem, Dreams z Kanye albo Westside Story to bardzo dobra kawalki z bardzo dobrymi rymami :] he's a true thug hehe
    one
  • Grono.Net

tylko ze to jest na płytce 50 Centa :D
  • Grono.Net

no sa rozne gusta ale wedlug mnie duzo lepszymi mc`s sa: talib kweli, jay-z, masta ace, promoe - niszczyciel; ] a game specjalnie szalu nie robi
    pozdro
  • więc?

talib kweli i masta ace mmm:) tu sie podpisze
  • Wirone

Promoe: TU się podpiszę! Mistrz.
  • Kacper

Ze co niby jest na plytce 50 centa?? Chyba nie hate it or love it :]

No oczywiscie ze Kweli, Aceyalone czy chociazby O.C. to sa rapperzy z innej planety jesli chodzi o porownanie do Game'a. Ja tylko mowie ze wedlug mnie sie wyroznia na tle tego calego chlamu z MTV co teraz wychodzi ostatnio (czyt. 50 cent heheh)
    one
  • Grono.Net

własnie ze hate it or love it =D masz w ogole płyte fiftiego ? Załamka ... =/
  • Grono.Net

no moze i w jakis sposob sie wyroznia ale cale szczescie nie musze go sluchac, bo jest jeszcze wielu innych mc`s prezentujacych lepszy poziom, a wiec ide sobie odpalic jakies looptroop`y aajt!; ]
    pozdro
  • Kacper

co Ty wygadujesz kobieto?? plyty 50 centa nie mam bo nie mam zwyczaju wyrzucac pieniedzy w bloto.
    mam za to plytke The Game i to tam wlasnie jest ten kawalek. moze zle przeczytalas wykonawce na okladce :/ no nie wiem ale sprawdz lepiej dwa razy zanim zaczniesz sie wyklocac...
  • Kacper

masz calkowita racje freskiewicz ale game na respekt zasluguje jak by nie bylo, ja tez wole sluchac klasykow z nowojorskiego podziemia ale czasem lubie zarzucic plytke Game'a czy Kanye westa chociazby, tak dla odmiany...
    pzdr
  • Anonim

haha przydalem sie znowu :P

Hate it or love jest i na gamie i na 50tym. Jaka roznica ?
    na 50tym jest rmx z calym g-unitem
    i jest o wiele lepszy od hate it or love it z documentary
    gritted my teeth 4 ya g-g-g-g 4ya :)
  • Grono.Net

czakam na kolejne kawalki game`a moze sie kiedys do niego przekonam :)
    pozdrawiam
  • Zawad

the game kurna wyczesany typ z compton ktory dla mnie potrafi rymowac i swoja plytka udowodnil klase......no more
  • Kacper

Tak, na 50 cencie jest to remix, jeden z dwoch zreszta (drugi z Mary J. Blige) ale orginalny kawalek jest z plyty Game'a ktora zreszta sie ukazlala sporo wczesniej niz "fiftiego" hehe
  • Anonim

The Game Jest Wyjebisty Mglisty Wykurwusty Jedwabisty.... Hate It Or Love It.. Jest Wyjebany w kosmos... jest on na Płytce Game...oryginalny kawałek... na 50Cent jest Remix... i nie przypadł mi do gustu... w ogóle 50 mi nie przypadł do gusty... Gdyby nie Eminem Nadal by sprzedawał Narkotyki na Rogu :)
  • Anonim

Clip zajebisty. Ale jak dla mnie Game troche za bardzo obnosi się z tym, że jest Bloodsem, zwłaszcza w tym clipie.

Wszyscy mają CZERWONE kraciaste koszule, CZERWONE Rags, Game jedzie CZERWONYM samochodem, scena z tabliczką z napisem "Piru"...

Czy jest jakieś zapotrzebowanie na OGs należących do gangó z LA? :P
  • Anonim

ta gdyby nie eminem to 50 blablabla gdyby nie dre to eminem blablabla gdyby nie
    itd :)

nie zauwazylem zeby game sie jakos bardziej obnosil tym ze jest bloodsem niz snoop ze jest cribsem :P
| |

PRZECZYTAJ, ZANIM ZACZNIESZ SIĘ WYPOWIADAĆ: http://grono.net/forum/topic/158602... HIP-HOP to z...

Fotki

Miejsca grona (0)