Hip-Hop [1356]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • MyszkA

siemanko wszystkim !! :) ciekawa jestem ilu z was kreci ten rodzaj tanca co o nim sadzicie moze sa osoby ktore znaja jakies ruchy??

pozdro for all
  • Wirone

Shake ya ass
  • Grono.Net

nie wiem czym jest taniec hiphopowy :P chodzi Ci o breakdance?? jesli tak to tam polecam imprezy typu BOTY ładnie chlopaki daja rade; ] aloha
  • Wirone

Jej chodzi o krok w przód, krok w tył, przyklask, machnięcie łokciem, tyłek a'la galaretka i wszystko to synchronicznie w grupie co najmniej pięcioosobowej; )
  • bream44

zrobcie tutaj miejsce z deka..kiedys..;)
  • Anonim

niunia to nie jest taniec typowy o nazwie hh tylko r&b..

:D
  • Liso ®

moja kumpela tanczy hip hop i za chuja nie wiem o co w tym chodzi :)
  • MyszkA

jesli ktos z was ogladal film "gony" lub "you got served" to wie oco mi chodzi
  • MyszkA

sory mialo byc "hony"; p i nie chodzi mi o breka
  • Grono.Net

chyba "honey" co?? :P ale i tak nadal nie wiem ocb; ]
  • Wirone

Ja oglądałem "Honey" i wiem o co chodzi, przecież o tym napisałem.
  • MyszkA

Wirone wiem ze ty wiesz ale nie ktorzy nie kumaja :)
  • Anonim

no w u got served niezle wymiataja
    jeslli chodzi o ciekawe ruchy to na mtv byl albo nadal jest ale raczej to pierwsze program gdzie tancuja przy hiphopowych melodiach
    sa 3 osoby i jedna wygrywa cos w stylu szansy na sukces :P
    moderatorem jest ten sam koles co w u got served byl moderatorem bodajze wade
    a panna co wygrala ten program chyba teraz jest w reklamie nike woman jesli sie nie myle :)
  • MyszkA

chcialabym tak wymiatac jak onie :)
  • Anonim

Projekt Wade Robsson :) To Jest ten program o którym mówisz :D heh... Tak Wymiatają Zajebiście... You Got Served ..... zajebisty film mają zajebiste układy taneczne...
  • Shaolin Warrior

You got served rzeznik,panowie z B2K troszki tam zaszaleli oproczt tego opor film to Save the last dance.........no i jeszcze Cool As Ice z Vanilla Icem......bez kitu zajebiste filmy z zajebistym tancem.....
    And you Got Served Babe!!
  • Wspaniala i Boska Ruda

fakt, You Got served to mistrz pod wzgledem tanca jaki pokazano w filmie :D:D a co do imprez z breakdance'm to polecam BOTY; ]
  • Shaolin Warrior

osobiscie wole Intrenational Breakdance Event ale BOTY tez kosior...You Got niszczy ukladami i stylami....
  • więc?

w wade robson project wymiata tylko jeden typ (oprocz wade'a;)
    a mianowicie Twitch:) koles-miazga po prostu.
    nie mam pojecia jak mozna TAK tanczyc;)
  • Anonim

No rzeczywiście WaJeRo jest BOSKI i ten programik tez sobie wykumał niezły...zgadzam sie co do tego ze ludzie w tym programie trzaskają nieźle, ale i ak najbardziej podobali mi sie finalisci (najlepsze co w życiu widziałam jesli chodzi o tego typu taniec - Tyler,David,Twich i Michelle)

PS: a ta laska z reklamy nike'a to ma na imie Sophia i nie była w WRP
  • 1
  • 2
| |

PRZECZYTAJ, ZANIM ZACZNIESZ SIĘ WYPOWIADAĆ: http://grono.net/forum/topic/158602... HIP-HOP to z...

Fotki

Miejsca grona (0)