-
Fubu
czy drugi album Camp Lo jest tak dobry jak pierwszy? jezeli ktos mial go juz na uszach to czekam na jakies opinie. niedlugo bede w jego posiadaniu (dawaj Dariusz:))..i chcialbym wiedziec czego sie spodziewac.
ps..Relax yourself and let the sugar Lo flow:)
-
Fubu
-
Anonim
-
Fubu
-
-
Grono.Net
dobrze ze ja nie odpowiedzialem na ten post,bo bym zostal okrzykniety Ziomem..:)
wyszla jeszcze plytka 21st Century,ale i tak pierwsza mi sie najbardziej podoba...na KDD Opte Pur Le K czy jakos tak jest jeden podklad ktory pojawia sie tez na Uptown Saturday Night
-
Fubu
spokojna glowa, kolege longdistancerunner-a znam z tad ten ziom:). Ta plyta KDD o ktorej mowa jest nowa (jedna z nowszych?) bo troche sie w tym pogubilem. a jezeli chodzi o Camp Lo 21st Century co to za plyta? -
Grono.Net
plytka z okolo 2003 roku o ile pamietam ... a 21st century jak znajde to ci napisze dokladnie,bo nie pamietam czy to bootleg czy album:( -
Anonim
Na bank bootleg, bo w cddb nie ma nic, a i po googlach nic nie znalazlem... Moze to jakies remixy, albo cos?
-
Anonim
jest tu ktos moze kto posiada album camp lo- uptown saturday night?? i na przyklad go sheruje na swym dysku i chcialby udostepnic go szerszej publice (czytaj mi). szukam go od dluzszego zcasu i nigdzie nie moge znalezc. bylbym bardzo wdzieczny za pomoc.
BIG UP! -
Anonim
yeah:) poprzedni post moj jest juz nie aktualny jako ze udalo mi sie cudownym szczesciem znalezc ten album.
BIG UP! -
Fubu
ja mam uptown ale niemam netu. ale mysle ze cos poradzimy heh.
pozdro600 -
Anonim
no wkoncu poradzilem sobie i mam juz to plyciwo. dlugo sie emczylem ale warto bylo.
BIG UP! -
Anonim
-
Fubu
Coolie High..daaamn!! wlasnie slucha kawalka z ktorego chlopaki wzieli bit do Lucchini Dynasty-Adventures_In_The_Land _Of_Music stestujcie:)
pjjona -
Anonim
-
Anonim
mam tą puyte,słucham i jest kozacka,ale moja ulubiona Camp Lo to Uptown Saturday Night -
Jerz
-
Anonim