-
Anonim
o 13:00 bede rezerwowala przyczepke 5 osobowa tylko musze wiedziec ile osob na bank sie deklaruje na ten wyjazd do debek i w jakim dokladnie terminie (29.07-07.08)???? -
ZenEH..
-
Anonim
-
ZenEH..
-
-
Anonim
:)) spoko damy jakos rade ale lepiej zeby byla ta przyczepka bo nas jest 6 dziewczyn i jakos musimy sie zmiescic w tej 5 osobowej przyczepce :D wiec dobrze by bylo miec nastepna.. za godzinke sie wyjasni - trzymajcie kciuki :))) -
ZenEH..
-
Człowiek
no i oczywiście jaaaaaaaa... :)))
pozdro Dzieciaki :*
p.s. Kochani zawojujemy Dębkami w tym roczku !! -
Anonim
ok, wiec sprawa wyglada tak : udalo sie zarezerwowac dla was 4-osobowa przyczepke na tydzien. takze za niecale 4 tyg ruszamy :))) -
Człowiek
Gosiek moja kochana przyjaciółka wszystko potrafi załatwić tak jak należy.. wiedziałam,że Ci się uda !!
przebiegłe stworzenie.. :)
ale ale.. to chłopaki powinni Ci dziękować ! -
Anonim
:)) heh najwazniejsze ze sie udalo :) buziak karolka wracaj do nauki :)) albo nie...dawaj na melanz ...buahahahahahah :P -
Człowiek
ehehehe.. już już się uczę ..
daj już spokój biednemu chłopakowi.. będziesz prześladowała go tym 'namawianiem na melanż' do końca życia :) -
ZenEH..
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
niestety mam inne priorytety niż weekendowe wypady i dlatego lato w mieście :-((( -
FF
-
Anonim
-
nmh
Ale Wam zazdroszczę :) mnie uziemiono do końca sierpnia w firmie eh... -
Anonim
oj wspolczuje Ci :-(( strasznie sie ciesze z tego wyjazdu tylko mamy w przyczepkach miejsc na 18 osob a jedzie kilka wiecej ale jakos damy rade :D oby tylko pogoda dopisala.... Agnieszka zawsze mozesz na weekend przyjechac :) -
nmh
Jakby to było takie proste ...dopóki nie zatrudnią kogoś u mnie to mogę sobie wirtualnie podróżować; ) ale jak się uda to może podbiję :)