-
Emilia Julia
czy ktoś może wynalazł jakąkolwiek stronę z w miarę dobrymi tłumaczeniami tekstów ? -
Anonim
nie sadze aby cos takiego istnialo ale jesli ktos znajdzie cos w tym stylu to w sumie spoko jakbyl zapodal jakis linkiem
jak chcesz to w miare mozliwosci moge ci przetlumaczyc niektore tytuly:)
-
Anonim
Fie tłumaczenia kilku kawałków ntm`ów znajdziesz na http://www.ohhla.com
no tyle na razie pamiętam:) -
Anonim
ja znalazlam nawet na jakiejs polskiej stronie jak mi sie przypomni adres to dopisze; ) -
-
kura
jeśli jeszcze nie znasz to sprawdź http://world.altavista.com
z francuskiego na angielski np.. -
mmajaa
-
~~ Mangosha ~~
-
~~ Mangosha ~~
-
Anonim
jakby ktos potrzebowal to tez moge pomoc, a nawet mam troche tekstow przetlumaczonych w calosci jak sie uczylam do matury:)
pozdro -
Anonim
Ja się chciałam zaoferować, ale widzę, że kilka osób już sie zadeklarowało. Najwyraźniej coraz więcej ludziów uczy się francuskiego :] -
Anonim
ale to przeciez mozemy sie nawet powymieniac jak ktos ma jakis ciekawy , fajnie przetlumaczony tekst... ja juz sie ucze niby 7 lat ( w LO rozszerzony) wiec jak slucham to rozumiem ale ubrac to potem ladnie w Polskie słowa juz gorzej; jak np dzis tlumaczylam koledze Sinika "viens" - po polsku jakos glupio brzmialo :) -
Anonim
No ja się ciągle uczę (w L.O. franca wykładowa) i na studiach też mam zamiar. A że glupio brzmi w tłumaczeniu na nadwiślański, to normalka; ) -
Anonim
ja tlumaczycie to przetlumaczcie pose ton gun NTM dokladnie zwrotki joe star ale z odsluchu nie (meczylem sie aby uslyszec co on tam spiewa) -
to ja proszę o tlumaczenie (sam poleglem...standardowo znam srednio1/3piosenki):
Kery James Rocca Shurikn Et Hamed Daye - "Animalement Votre" z plyty
DJ Poska - Une Speciale Pour Les Halls [2000] -
~~ Mangosha ~~
-
Anonim
Fiesta chyba musisz jakiegos przystojenego francuzika poznac i problem tlumaczen zniknie; )
Pzdr -
text oczywiscie mam=)
tylko go wyszperam, gdzies w teczkach to mam, bo na kompie nie widze, wiec pewnie kiedys tam drukowalem,
aaaaaaaaaaaaaaale-
zresztą zaraz w necie obczaje, przeciez nie bede przepisywac na kompa :P
-
-
~~ Mangosha ~~
-
Anonim
he he he he mam kolezanke co jest dobra we francuskim..... i jak sie postaram to mi tlumaczy teksty :D (ahh ten urok osobisty buehhehehehehe)eLo