-
lelek
Jakie sa wasze typy lub jak to woli, kogo byscie chcieli zobaczyc na scenach tegorocznej edycji festiwalu nad Srebrnym Jeziorkiem; ))
Ja po cichu licze ze w tym roku festiwal zostanie obsadzony "gwiazdami" z CA [USA]; )))
byloby pieknie...
Z Europy Looptroop z nowa LP, no i jeszcze raz posluchalbym rzeznika beatboxu z UK;))
-
Anonim
norweska super grupa TeeProductions z Son Of Lightem na czele:) to by bylo to !
chcialbym zobaczyc Lewisa Parkera i Jehsta który juz był w 2003 r.
a poza tym moze Aesop Rock?:) -
ąę, diabeł z aureolą
lelek wiadomo,ze jak nie bedzie promoe,to ja nie jade
;P
znowu bede plakac :)
-
Anonim
Promoe moglby juz sobie dac spkoj :) w zamian za tego dreda prosimy N-Light-N'a :) -
-
ąę, diabeł z aureolą
obrazam sie
prosze wiecej do mnie na gadu nie pisac !
nie no teraz to ja juz naprawde bede plakac
noo
-
Grono.Net
ja bym chcial jay-z,nas, busta rhymes i the game a na rozgrzewke caly wu, no ale no to niemozliwe przeciez, moze tak by c-rayz to na bank bedzie bo mi sie snilo, to by jeszcze talibanek mogl wpasc to by bylo cos dopiero! aesop slabe koncerty daje fo real, widzialem jeden dziewczyna mnie musiala szturchac w ramie bo zasypialem, pozniej mi musiala z otwartej klaskac po policzku bo i to nic nie pomagalo, wiec niech nie przyjezdza nawet zamiast niego ak i lif comeback jako perceptionists, oni robia najlepszy bboy stance swiata -
Anonim
-
Grono.Net
no jak dla mnie busta robi najlepszy koncert swiata nie ma to tamto, hip hop kemp i tak sie skomercjalizowal wiec dlaczego by nie -
slowo
wiecie, na Kempie jest taka sytuacja, ze grupy jak Dilated, Jurassic czy np. taki Kweli, to moga byc dobrzy znajomi organizatorow, ale po prostu budzet festiwlau jest za niski by ich zaprosic. Prosty rachunek ekonomiczny - za niemalze ta sama cene sa 3 dni kempu, gdzie koncerty to tylko jedna z atrakcji, albo wstep na jedna gwiazde wiekszego formatu, jak de la soul, arrested development czy ostatnio black eyed peas.
a wiecie czemu 'najpopularniejsze' polskie grupy nie graja na kempie? wielokrotnie oczekuja wynagrodzenia kilkakrotnie wyzszego od amerykanskich gwiazd festiwalu! -
ąę, diabeł z aureolą
-
lelek
-
Anonim
Mi juz od jakiegoś czasu marzą się The Legendarys czyli Rootsi. Kurewsko żałuję, że nie pojechałem jak grali w Berlinie ale coż - życie:) W każdym razie to na pewno byłoby coś... -
Anonim
-
Grono.Net
ja bym chcial tez cos z angli, np lady sovereign jakby byla ladna to bym mogl zostac jej grupi
skinnyman albo dizze rascal tez by pasilo nie wariaty -
Anonim
a z polski? bo ja jak sie tak zastanowilem to nie ma nikogo, kogo chcialbym na kempie. no bo kto? -
Anonim
no skinnymana z chęcią też.
z Polski nikogo:) Skalpel, ale to niemozliwe -
Anonim
Slakpel to raczej w dobrym pubie albo na koncercie jazzowym , nowo brzmieniowym a nie hip hopie :) -
Anonim
-
endi
-
no nie moge w pelni powiedziec, ale uchyle ze z Polski beda przynajmniej 3 grupy, Dwie z nich wystepowaly juz na ktorejs z poprzednich edycji Kempu, a jedna bedzie BRAND Nu jak Bian.