Historia Sztuki [1637]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • MarciN

co do tego kanonu, to ogólnie on jest taki, że chyba można się zrzygać a i tak się tego nie zrobi. nie przesadzajmy, znać to wszystko wypada, ale jak oglądałem wszystkie matury do tej pory, to zdecydowana większość to obrazki z podstawowych ksiązek (osinska, bialostocki) choć oczywiscie jak uda mi sie ten caly zbior ogarnac, to nie zaszkodzi a nawet podejde do tego na lajcie.... ale kiedy ja to zrobie?
  • MarciN

a jesli jest tu ktos ogarniety, kto juz mature pisal, to prosze o zajrzenie do tematu wyżej, bo tam jest pytanie, na ktore nik mi nie chce odpowiedziec, a bylbym wdzieczny
  • Bereng

Wielkie dzięki za kanon, miło że ktoś dzieli się swoją ciężką pracą. Niestety linki najwidoczniej zostały zablokowane. Jeżeli ktoś byłby w stanie przesłać mi cały kanon albo chociaż kilka potrzebnych plików byłbym niezmiernie wdzięczny (proszę o kontakt).
  • Jakub Zborowski

Ponawiam prosbe uzytkownika z posta wyzej :] jesli ktos ma ten caly kanon prosilbym o kontakt na poczte kubazborowski@gmail.com.
    Pozdrawiam
  • Małgorzata Walczak

Hej! Czytając forum znalazłam zakres na maturę podstawową z h.sztuki, a poziom rozszerzony? ^^ Byłby ktoś tak uprzejmy?

Moje gg: 11393321
    Z góry dzięki :)
  • ♀♂

znalazłam, wrzucam, może komuś też się przyda; ) to chyba nie cały kanon, ale sporo tego.
    http://picasaweb.google.com/artfoli...
  • monia połeć

to tak sami się do maturki ze sztuki przygotowujecie ???
    no szacun :)
    ka mam konsultacje i jeszcze korki ale i tak obleje xD
| |

ars auro gemmisque prior- czyli sztuka cenniejsza niz zloto...

Fotki