- 1
- 2
-
Duraq
Jakie stroje historyczne najbardziej Wam się podobają? A tak wogole to mam pytanie, gdzie moge znaleźć zdjęcia czamary(czamarki), lub węgierki? -
Anonim
Ba nie ma to jak strój polski szlachecki z XV wieku. No może tylko pełna zbroja rycerza średniowiecznego jest lepsza. -
Anonim
ja uwielbiam rynsztunek i "szaty" husarskie :):):) nooo i może jeszcze taki fajny kontusz z futerkiem:):):) -
alex
-
-
Kaszmir
ja dwudziestolecie międzywojenne.nawet mam taki strój w domu, tylko kapelusza gdzieś nie mam :p
mam też w domu strój średniowieczny. moja siostra ma hopla na punkcie średniowiecza, jest w bractwie rycerskim. ma pełno płyt z ubraniami rycerskimi, tam jest nawet bielizna z metalu dla kobiet!!! ochydna szczerze mówiąc :p
no i ten strój średniowieczny jest potrzebny czasem, żeby wejść na pewne biesiady rycerskie.
a tak wogóle: podobają wam się stroje do tańców irlandzkich i celtyckich? -
Grono.Net
-
Anonim
-
sssiku..
-
Anonim
Stroje Wikingów i dla kontrastu umundurowanie z czasów II wojny światowej, najlepiej niemieckie. -
Anonim
ubierzmy jakoś synkretycznie naszego wyimaginowanego żołnierza :) co wy na to?? :) zacznijmy po kolei:
ja proponuję "bieliznę wikinga" + onuce i słoma do butów :P -
Duraq
-
mila :]
-
Grono.Net
Zdecydowanie pod tym zględem uwielbiam wiek XIX :) coś wspaniałego. Plus pierwsza połowa XX wieku i lata 60-te; ) -
Grono.Net
-
Duraq
-
Anonim
-
Anonim
-
Kaszmir
Odrażają mie stroje małych, hiszpańskich infantek. Jak można coś takiego dziecku założyć? -
mila :]
-
Innuendo
- 1
- 2